günaydin günaydinnnnnnnn mutlu huzurlü türkiyeeeee
ay gözümüzü gönlümüzü actin nldglp sabah bir actim deniz resmi türkiye
bugün burayi anlatmak bile istemiyorum kar hava karanlikkkkkkk bu resimler süperrrr oldu vallaaa icimiz acilsinnnn
sporu bende 5veya 6 yil oldu basliyali once burda saray var orda her keze acik yürüyüs alanlari var orda yürümeyle basladim
sonra cok sevdim power plateye yazildik ordaki ortamida cok sevdim hocalarda is yoktuuuu sohbet güzeldi
eve bant aldim simdide ebru ablama takiliyorum
jelesec bacum senin spor ne alamde anlat bakemmmmm neler yapiyorsun
amaliyat oldum kendimi incecik hayal ederken anam biraksam duba olacam vallaa
allahim bir yaz gelsin :18::18:
Al bebişim tekrardan Mersin Liparis 1 sitesi:)))
Eki Görüntüle 614644 Eki Görüntüle 614645 Eki Görüntüle 614646 Eki Görüntüle 614647 Eki Görüntüle 614648 Eki Görüntüle 614649 Eki Görüntüle 614650
Aledakscım hayırlı uğurlu olsun topiğinnŞimdi girip bakacağım hemen
günaydın şeyda, hatta günadın kartopu
nldglp, mersine bi kez daha yorum yapmadan edemiciiim. Nassı evmiş o öyle....5*'lı tatil köyünden farkı yokmuş...Ömrün uzamıştır o iki yıldaO manzaradan sonra 22.kat ve martı ilişkileri sana ağır gelmiştir eminim
val çok güzelmiş site ,hep duyarım zaten mersindeki sitelerin methini,eşimin abiside orada yaşıyor. bizde 4-5 sene sonra istanbulu terki diyar eylemeyi dşünüyoruz yapabilirsek, resimleri görünce mersinde olabilir diye düşünmedim desem yalan olur. ama istanbula hem uzak hemde yazın çok sıcak oluyormuş :26:
günaydin günaydinnnnnnnn mutlu huzurlü türkiyeeeee
ay gözümüzü gönlümüzü actin nldglp sabah bir actim deniz resmi türkiye
bugün burayi anlatmak bile istemiyorum kar hava karanlikkkkkkk bu resimler süperrrr oldu vallaaa icimiz acilsinnnn
sporu bende 5veya 6 yil oldu basliyali once burda saray var orda her keze acik yürüyüs alanlari var orda yürümeyle basladim
sonra cok sevdim power plateye yazildik ordaki ortamida cok sevdim hocalarda is yoktuuuu sohbet güzeldi
eve bant aldim simdide ebru ablama takiliyorum
jelesec bacum senin spor ne alamde anlat bakemmmmm neler yapiyorsun
amaliyat oldum kendimi incecik hayal ederken anam biraksam duba olacam vallaa
allahim bir yaz gelsin :18::18:
aman ne ara vericez bebeem, 7/24 forumda telefondayız zaten. Aralık halimiz mi kalmış bizim
pis göz memede aktif (idi)burnumla ilgili planım olmadığı için işe yaramaz. üstelik 8 şubat
ben alayım canım, "çocuklarda dürtü kontrolü" özel alanım olur. Bu kadar ihtisas boşa gitmesin, gelini de hizaya sokalım bari
günaydın arkadaşlar,günaydın ogülü
herkese güzel bir gün diliyorum
Günaydın kızlaaaaarrrr :) keyifli bir gün olur umarımmm... Jelesec uyanmadın mı kız daha? Nerelerdesin
Günaydın neşe kaynağı yorulmak nedir bilmeyen kadın:)
Teşekkur ederim canım.Henüz konu açmadım.Bir açayım kokteyle beklerım hepinizi.Açılış için organizasyoncularla görüşüyorum.Havalı bir şey olsun dedim.
Açılıştan sonrada etkinlıkler olacak.Çekilişler hediyeler.Takılın beklerim.:)
Yolcudur abbas,bağlasan durmaz...ben aneye gidiyorum.
Gıııı nlgld bu gün plan yok mu ? ne hazırlık yapacaksın bakalım ağır misafirlerinedonat masayı
hadi git bakalımhazırlığın bitti galiba evin temiz mi bak dedikodu yaparız pıyıl pıyıl yap ortalığı yiyecek içecekler markalı olsun ucuza kaçma
Allaam ya nickimin haline bak yaayaptım cınım yaptım her şey hazır bebeem.Saat 7 de kalkıp her işimi yaparım ben.Öyle yaylanmam evin içinde.2 mesaj arası gider makineyi boşaltırım,çamaşır asar,3 ara bezi ütülerim
Vallaha bak buna dikkat keseceğini düşünmeden gidip bim den lıkır cola,mıkır fanta,falan aldıydım:18:
amanın hemen geri iade et bana alerji yapıyor bilinmedik markalar mıkır fantayı ogülü sever belki cimri oda ondan alıyordur mutlaka
Bende kaçıyorum yarın sizlere güzel görüneyim diye ağda mı yaptırayım bari
teli aramayın açamam :102: dışarıda işlerim var hava güzel çıkayım da dolanayım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?