Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın şeyda, hatta günadın kartopu

nldglp, mersine bi kez daha yorum yapmadan edemiciiim. Nassı evmiş o öyle....5*'lı tatil köyünden farkı yokmuş...Ömrün uzamıştır o iki yılda O manzaradan sonra 22.kat ve martı ilişkileri sana ağır gelmiştir eminim

val çok güzelmiş site ,hep duyarım zaten mersindeki sitelerin methini,eşimin abiside orada yaşıyor. bizde 4-5 sene sonra istanbulu terki diyar eylemeyi dşünüyoruz yapabilirsek, resimleri görünce mersinde olabilir diye düşünmedim desem yalan olur. ama istanbula hem uzak hemde yazın çok sıcak oluyormuş :26:

Aledakscım hayırlı uğurlu olsun topiğinn Şimdi girip bakacağım hemen

Günaydın neşe kaynağı yorulmak nedir bilmeyen kadın:)

Teşekkur ederim canım.Henüz konu açmadım.Bir açayım kokteyle beklerım hepinizi.Açılış için organizasyoncularla görüşüyorum.Havalı bir şey olsun dedim.

Açılıştan sonrada etkinlıkler olacak.Çekilişler hediyeler.Takılın beklerim.:)

Günaydın kızlaaaaarrrr :) keyifli bir gün olur umarımmm... Jelesec uyanmadın mı kız daha? Nerelerdesin

Ben de biraz pollyannacılık var sanırsam.Gittiğim her yeri çok sevip hemen benimsiyorum Bak bu evde de perdem yok hiç bir camda.22.kat,sadece alabildiğine mavi gökyüzünü ve şekilli bulutları seyrediyorum oturduğum her köşede.Hatta şu an bile Ama desenki Mersin mi, bu ev mi? pek tabiiki Mersin derim

Kartopu cum bizimde eşimle tek isteğimiz 5-6 yıl sonra İstanbul defterini kapatıp,güneyde bir yerlere kaçmak.Tekne parası biriktiyoruz.Çook uzak denizlere yelken açacağız inşallah.Oğlan da artık Üniversiteyi bitirdi.Yüksek lisans falan yapsın anca işte bizim de arzu ettiğimiz yaşantıya dönmemiz.Mersin e ilk taşındığım hafta ev yerleştiriyorum ama görmeniz lazımdı beni.Hayatımda vucudumdan bu kadar ter atmamışımdır.Kiralık bile baksan bütün evlerin kliması vardır.Ama bizim şansımıza tuttuğumuz evde klima yoktu.Ertesi gün gidip aldık ama eve getirip takma ve monte etme 3 gün sonra oldu.Size diyebilirimki hayatımda yaşadığım en sancılı günlerdi.Kalkıp iki bir şey yerleştiriyorum,şakır şakır terden bayılacak gibi oluyorum.Tam da 15 Ağustos sıcağında taşınmıştık.Gerçekten oraları bilmeyen sıcağın azametini kesinlikle tahayyül edemez.Ama gene de çok keyifli idi.Ocak tan önce kış gelmez.Şubatta da biter.Mart ın güzelliğini saymayayım harika.Nİsan Mayıs tadına doyum olmaz.Haziran başlar kaynamaya Site cıvıl cıvıldı.Hep bir hareket vardı.Önümde gördüğünüz gibi havuz vardı ve her sabah canlı müzik şarkılar çalardı.Kuşların sesleri ve derinn sessizlikde o müzik o kadar hoş gelirdiki kulağıma...Hemen balkona domatesler,peynirler,zeytinler,taptaze maydonoz,nane yeşilliklerle dolu tabağımla çıkar kurulurdum masama.Büyük bir zevkle her sabah bunu yapardım.Etrafımdaki balkonlarda çeşit çeşit çiçekler,hatta yan komşumun balkonu site1.si idi.(yarışma yapılırdı en süslü balkon) Kendisi ressam bir bayandı yaklaşık 70 yaşlarında.Balkonda resim yapardı.Bazen ben de akşamüstleri gitar çalardım çok hoşuna giderdi hanımın. HEr an ı çok güzeldi benim için Mersin in.Tek sıkıntım ailemden aneyden babaydan uzak olmaktı

ne sporu bacım o nekine ? Ben zaten çok zayıfım sıskaya yakın sayılırım darısı başına sen karın germe sonrası incecik olamadın kötü örneksin çabuk sporunu yap

yarın gelde bi elleyeyim bi öpeyim elektürük nasıl aramızda öyle gelirim köye senin burnun güzel ya evet planın olmaması çok normal geliyorsun değil mi plan tamam bak nlglpd dünya hazırlık yapıyor

günaydın arkadaşlar,günaydın ogülü

herkese güzel bir gün diliyorum

Benden de tüm foruma günaydın hepinizi seviyorum ( yalan aranızda sevmediklerim de var baş harfi B)

güzel bir gün diliyorum

Sokma sarı şekeri iyice havalara

ben birinciyim diye geziniyor zaten hiç havasından geçilmez şimdi

geliriz sen hazırlığını yap haber ver arkadaşım

Gıııı nlgld bu gün plan yok mu ? ne hazırlık yapacaksın bakalım ağır misafirlerine donat masayı

Gıııı nlgld bu gün plan yok mu ? ne hazırlık yapacaksın bakalım ağır misafirlerine donat masayı

Allaam ya nickimin haline bak yaa yaptım cınım yaptım her şey hazır bebeem.Saat 7 de kalkıp her işimi yaparım ben.Öyle yaylanmam evin içinde.2 mesaj arası gider makineyi boşaltırım,çamaşır asar,3 ara bezi ütülerim

hadi git bakalım hazırlığın bitti galiba evin temiz mi bak dedikodu yaparız pıyıl pıyıl yap ortalığı yiyecek içecekler markalı olsun ucuza kaçma

Vallaha bak buna dikkat keseceğini düşünmeden gidip bim den lıkır cola,mıkır fanta,falan aldıydım:18:

bana mı laf sokuyorsun bacım sen yaylanmam derken ben hep yaylanırım belli bekle dur cevap yazman 25.dakika, iyi hatırlattın benim ara bezleri birikti gideyim de ütüye başlayayım

Vallaha bak buna dikkat keseceğini düşünmeden gidip bim den lıkır cola,mıkır fanta,falan aldıydım:18:

amanın hemen geri iade et bana alerji yapıyor bilinmedik markalar mıkır fantayı ogülü sever belki cimri oda ondan alıyordur mutlaka

Bende kaçıyorum yarın sizlere güzel görüneyim diye ağda mı yaptırayım bari

teli aramayın açamam :102: dışarıda işlerim var hava güzel çıkayım da dolanayım biraz

amanın hemen geri iade et bana alerji yapıyor bilinmedik markalar mıkır fantayı ogülü sever belki cimri oda ondan alıyordur mutlaka

Ya da mıkırları lıkırları alıp, boş cola pet şişelerine döküp kekliyor olabilir misafirlerini Şimdi konuştum ogülemle yoğundu az konuştum.Ama müsaitmisin didim bak ha Dede daha iyiymiş

Bende kaçıyorum yarın sizlere güzel görüneyim diye ağda mı yaptırayım bari

teli aramayın açamam :102: dışarıda işlerim var hava güzel çıkayım da dolanayım biraz

seni yarın öpüjem,öpüjeem,öpüjmelere doyamaycam.Kontrol edecem hee ağdanı ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…