Ben de biraz pollyannacılık var sanırsam.Gittiğim her yeri çok sevip hemen benimsiyorum

Bak bu evde de perdem yok hiç bir camda.22.kat,sadece alabildiğine mavi gökyüzünü ve şekilli bulutları seyrediyorum oturduğum her köşede.Hatta şu an bile

Ama desenki Mersin mi, bu ev mi? pek tabiiki Mersin derim
Kartopu cum bizimde eşimle tek isteğimiz 5-6 yıl sonra İstanbul defterini kapatıp,güneyde bir yerlere kaçmak.Tekne parası biriktiyoruz.Çook uzak denizlere yelken açacağız inşallah.Oğlan da artık Üniversiteyi bitirdi.Yüksek lisans falan yapsın anca işte bizim de arzu ettiğimiz yaşantıya dönmemiz.Mersin e ilk taşındığım hafta ev yerleştiriyorum ama görmeniz lazımdı beni.Hayatımda vucudumdan bu kadar ter atmamışımdır.Kiralık bile baksan bütün evlerin kliması vardır.Ama bizim şansımıza tuttuğumuz evde klima yoktu.Ertesi gün gidip aldık ama eve getirip takma ve monte etme 3 gün sonra oldu.Size diyebilirimki hayatımda yaşadığım en sancılı günlerdi.Kalkıp iki bir şey yerleştiriyorum,şakır şakır terden bayılacak gibi oluyorum.Tam da 15 Ağustos sıcağında taşınmıştık.Gerçekten oraları bilmeyen sıcağın azametini kesinlikle tahayyül edemez.Ama gene de çok keyifli idi.Ocak tan önce kış gelmez.Şubatta da biter.Mart ın güzelliğini saymayayım harika.Nİsan Mayıs tadına doyum olmaz.Haziran başlar kaynamaya

Site cıvıl cıvıldı.Hep bir hareket vardı.Önümde gördüğünüz gibi havuz vardı ve her sabah canlı müzik şarkılar çalardı.Kuşların sesleri ve derinn sessizlikde o müzik o kadar hoş gelirdiki kulağıma...Hemen balkona domatesler,peynirler,zeytinler,taptaze maydonoz,nane yeşilliklerle dolu tabağımla çıkar kurulurdum masama.Büyük bir zevkle her sabah bunu yapardım.Etrafımdaki balkonlarda çeşit çeşit çiçekler,hatta yan komşumun balkonu site1.si idi.(yarışma yapılırdı en süslü balkon) Kendisi ressam bir bayandı yaklaşık 70 yaşlarında.Balkonda resim yapardı.Bazen ben de akşamüstleri gitar çalardım çok hoşuna giderdi hanımın. HEr an ı çok güzeldi benim için Mersin in.Tek sıkıntım ailemden aneyden babaydan uzak olmaktı