• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:18::18::18: hııım gelme işini seninkiler 20.yaşına gelene kadar ertelesekmi:1:

serayıda ayarla ne zaman müsaitse ben ayarlayayım geleyim köyünüze :10:

ben burayı atlamışım kızzz, bak benimki köyden hallice ama serayınki bildiğin köy:23: Triplex evinde köyde yaşıyo arkadaş. Ay girse de okusa keşke, moral olur ona biraz:31: Dün konuştuk, sohbete ihtiyacı var belli. Gel de gidelim ziyaretine:31:

ben burayı atlamışım kızzz, bak benimki köyden hallice ama serayınki bildiğin köy:23: Triplex evinde köyde yaşıyo arkadaş. Ay girse de okusa keşke, moral olur ona biraz:31: Dün konuştuk, sohbete ihtiyacı var belli. Gel de gidelim ziyaretine:31:

Arada bu lüks konforlu şaşalı hayat dan çıkıp :103::115: köye inmek lazım tamam geliyorum:9: amma seni bu cumartesi göreceğim zaten biraz ara verseydik :21:

Aledam bizim kızlara biliyor mu burun ameliyatını yoksa nazara gelmemek için yazmasan mı :26: ogülünün pis gözü var hemen nazarı değer :1:

anam, sanırım benimkiler 20 yaşında da aynı azılılıkta olacaklar:23: o yüzden sakın geç kalma erken gelllll, bu sömestrda kesinnn gelll:24: serayı da ararız, ya o gelir, yada biz gezme faslına o tarafa kaçarız:34:

getir getir, gözümüz kız görsün. sende iki erkek, ben de iki erkek kıza hasretiz. topuzlarımızı da yapak da k.valide moduna girek bari..Bestenin kızla benim büyük oğlanın arası az gibi:52::32:

Uleeeen ne sulanıyon benim geline mamana sözlüsü sayılır :1:

Aledam bizim kızlara biliyor mu burun ameliyatını yoksa nazara gelmemek için yazmasan mı :26: ogülünün pis gözü var hemen nazarı değer :1:

Canım jelesecim dedimki kendı kendıme bu k.k da başlığı olmayan bir jelesec bırde ben:)

Burunda bari adıma kayıtlı bir başlığım olsun açayım topiğimi ordan ilan edeyim:)Bunu bu sefer yapayım.Olunabilenecek tüm aml.olupta başlksız kadın demesinler.

Şaka bir yana tatlım bugun pek vaktım olmadı en kısa sürede yazacaktım zaten.

Herkese sevgiler.

Beste neredesin bacım :27: senin kızı da götüreyim mi ? ogülü ablasına sende kafayı dinle :) bizim canavarlar süsünü püsünü yolsunlar bi :1:

Cicim sizin canavarlar benim kızı görünce dilleri tutulacagı için eminim yerinden bile kıpırdamazlar lakin benim kıza güven olmaz bu ara önüne geleni tekmeliyo benden söylemesi :1:

anam, sanırım benimkiler 20 yaşında da aynı azılılıkta olacaklar:23: o yüzden sakın geç kalma erken gelllll, bu sömestrda kesinnn gelll:24: serayı da ararız, ya o gelir, yada biz gezme faslına o tarafa kaçarız:34:

getir getir, gözümüz kız görsün. sende iki erkek, ben de iki erkek kıza hasretiz. topuzlarımızı da yapak da k.valide moduna girek bari..Bestenin kızla benim büyük oğlanın arası az gibi:52::32:

Sordur almak bizden kızı :) kızımı vermem kimselere valla yanına yaklaşanları direk cimciklerim ona göre :))

Şeyda cım dinlenik nabzıma göre bana en uygun prog.seçiliyor.Sadece şifremi girince bindiğim her alet otomatik benim prog.başlıyor.Yürüme bandında hız 7 eğim ise dönüşümle 0.7 den başlıyor 5.5 eğim ile bitiriyorum 20dak.Nabız aralığım ancak buna uygun.Tansiyonum da olduğu için nabzı çok yüksek tutmamı istemiyorlar.Daha sonra kross,stepper,bisiklet her biri 10 ar dak.toplamda 50 dak cardio.25 dak.da ağırlık,tam karın ve yan karın mekik.1.5 saati buluyor yani toplamı.

süpersin canim burdaki spor salonlarina gidiyoruz hocalar iki birsey gösteriyor kosu bandinda kos belirli hareketler
geriside sorarsan kirk nazla valla türkiyenin spor salonlari tvde gördüm bayildimmmmmm
bende orda yapacama gecen sene baya para ödedim evdekosu bandim var ebru salli ablamda varrrrrr bu yil para vermek istemedimm
bende evde 2ve 3de isinmayla basliyorum sonra 4ve 6da kosuyorum 50 bazen 60 dakika
istersem egimli ayarliyorum yoksa düz kosu genede bu kadar kosmaya kendimi kilo almis gibi hisediyorum yazin cok kosturuyoruz kisin fazla hareket olmuyor
yaz gelsede disarda kossakkk :18:yoksa halimi düsünemiyorummmm

Canım jelesecim dedimki kendı kendıme bu k.k da başlığı olmayan bir jelesec bırde ben:)

Burunda bari adıma kayıtlı bir başlığım olsun açayım topiğimi ordan ilan edeyim:)Bunu bu sefer yapayım.Olunabilenecek tüm aml.olupta başlksız kadın demesinler.

Herkese sevgiler.

Burunda başlık şart sana :34: ben takılırım senin oraya kendi başlığım gibi:29:

bizden de sevgiler canım :16:

Cicim sizin canavarlar benim kızı görünce dilleri tutulacagı için eminim yerinden bile kıpırdamazlar lakin benim kıza güven olmaz bu ara önüne geleni tekmeliyo benden söylemesi :1:

Sordur almak bizden kızı :) kızımı vermem kimselere valla yanına yaklaşanları direk cimciklerim ona göre :))

Amanın bu nasıl kız çocuğu böyle :18: yok ben sözü atıyorum bu k.nanayı döver ileride :22:

yok yok cimcikleme tekme atan gelin istemem ben ogülü alsın :1:

bizim topiğin en sportmen hatunları nlglpd ile şeyda maşallah size :21:

Senelerdir hep yaparım.Çok da severim.Sanki benim spor saatlerim terapi saatlerim olur.Aslında en sevdiğim açık havada yürüyüş ama malesef kışın bu çok zor oluyor.Özellikle benim oturduğum yer hiç elverişli değil yürüyüşe.Çok rüzgarlı ve soğuk oluyor.Buraya ilk taşındığımda denedim ama hep sert rüzgarından hasta oldum.Malesef spor salonuna gidiyorum mecburen.Mesela ben senelerce Kocaeli Gölcük de ikamet ettim.Eşimim işi dolayısıyla.Orda hergün Değirmendere sahilinde yürürdüm.Sonra Tuzla ya taşındık.Orda da yürüyüş parkurumuz vardı hiç durmadan ordada kaç sene her gün yürüdüm.Mersin e gittik 2 sene orda kaldık.İnanın hayaımda geçirdiğim en güzel 2 yıldı.Her sabah bisikletle sahilde giderdim.Ya da bazen yürüyüşe çıkar sahildeki belediyenin spor aletlerinde de sporumu yapardım.Anlayacağınız hiç durmadım ben.Spor hep vardı hayatımda:34: Bahçemizde bir dolu limon ve portakal ağaçları vardı.Balkonlar çok büyüktür Mersin evlerinde.Ben de balkonuma bir limon ağacı almıştım.2 yıl sonunda limonlar büyüdü,büyüdü kopartıp sıkıp yedikce 1 e 5 verdi.Çok güzeldi o günler çokk...

Son düzenleme:

Herkese sevgiler.

Aledakscım hayırlı uğurlu olsun topiğinn:nazar: Şimdi girip bakacağım hemen:34:

Senelerdir hep yaparım.Çok da severim.Sanki benim spor saatlerim terapi saatlerim olur.Aslında en sevdiğim açık havada yürüyüş ama malesef kışın bu çok zor oluyor.Özellikle benim oturduğum yer hiç elverişli değil yürüyüşe.Çok rüzgarlı ve soğuk oluyor.Buraya ilk taşındığımda denedim ama hep sert rüzgarından hasta oldum.Malesef spor salonuna gidiyorum mecburen.Mesela ben senelerce Kocaeli Gölcük de ikamet ettim.Eşimim işi dolayısıyla.Orda hergün Değirmendere sahilinde yürürdüm.Sonra Tuzla ya taşındık.Orda da yürüyüş parkurumuz vardı hiç durmadan ordada kaç sene her gün yürüdüm.Mersin e gittik 2 sene orda kaldık.İnanın hayaımda geçirdiğim en güzel 2 yıldı.Her sabah bisikletle sahilde giderdim.Ya da bazen yürüyüşe çıkar sahildeki belediyenin spor aletlerinde de sporumu yapardım.Anlayacağınız hiç durmadım ben.Spor hep vardı hayatımda:34: Bahçemizde bir dolu limon ve portakal ağaçları vardı.Balkonlar çok büyüktür Mersin evlerinde.Ben de balkonuma bir limon ağacı almıştım.2 yıl sonunda limonlar büyüdü,büyüdü kopartıp sıkıp yedikce 1 e 5 verdi.Çok güzeldi o günler çokk...

of ya ne evdi o bu kadar yazının içinde mersindeki eve yorum yazacağım kusura bakma :23:

dehşet vahşet güzeldi o bahçe bitirdi beni :21:

of ya ne evdi o bu kadar yazının içinde mersindeki eve yorum yazacağım kusura bakma :23:

dehşet vahşet güzeldi o bahçe bitirdi beni :21:

Al bebişim tekrardan Mersin Liparis 1 sitesi:)))

$23983_387032082788_3917559_n.jpg$23983_387032092788_2824064_n.jpg$23983_387032112788_5885526_n.jpg$23983_387032142788_5743993_n.jpg$23983_387032207788_7746337_n.jpg$23983_387032182788_1846429_n.jpg$23983_387032187788_1711230_n.jpg

günaydin günaydinnnnnnnn mutlu huzurlü türkiyeeeee
ay gözümüzü gönlümüzü actin nldglp sabah bir actim deniz resmi türkiye
bugün burayi anlatmak bile istemiyorum kar hava karanlikkkkkkk bu resimler süperrrr oldu vallaaa icimiz acilsinnnn
sporu bende 5veya 6 yil oldu basliyali once burda saray var orda her keze acik yürüyüs alanlari var orda yürümeyle basladim
sonra cok sevdim power plateye yazildik ordaki ortamida cok sevdim hocalarda is yoktuuuu sohbet güzeldi
eve bant aldim simdide ebru ablama takiliyorum
jelesec bacum senin spor ne alamde anlat bakemmmmm neler yapiyorsun
amaliyat oldum kendimi incecik hayal ederken anam biraksam duba olacam vallaa
allahim bir yaz gelsin :18::18:

Arada bu lüks konforlu şaşalı hayat dan çıkıp :103::115: köye inmek lazım tamam geliyorum:9: amma seni bu cumartesi göreceğim zaten biraz ara verseydik :21:

aman ne ara vericez bebeem, 7/24 forumda telefondayız zaten. Aralık halimiz mi kalmış bizim:1:

pis göz memede aktif (idi) :1: burnumla ilgili planım olmadığı için işe yaramaz. üstelik 8 şubat:23::23:

Amanın bu nasıl kız çocuğu böyle :18: yok ben sözü atıyorum bu k.nanayı döver ileride :22:

yok yok cimcikleme tekme atan gelin istemem ben ogülü alsın :1:

ben alayım canım, "çocuklarda dürtü kontrolü" özel alanım olur. Bu kadar ihtisas boşa gitmesin, gelini de hizaya sokalım bari:32::ssz:

Back