Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

doğal değil silikon deseydin senin adına mutlu oldum oh herkes mutluyum yazsın zor bi süreç sonuç iyi olmayınca insan yıkım yaşıyor

Ogülü iyi ki akşam aradın looo kaçtım sıkıcı topluluğun yanından anladın sen onu

Kardeşine desene benide manevi abla ilan etsin :)) artık birşeye yetişemiyoz benim ufaklığın süsünden :) kız annesi olmak zormuş ne zaman beni internette görse anne hadi açda elbise bakalım :) kış günü hergün elbise çorap kavgası zorla çıkarttırıyorum

Afyonum daha patlamadı.Zira bütün gece Bahattin e halka atıp tutturamadım ahahahahahaahahah (Bakiim kim CM YLMZ filmine gitmiş)

Loo kıyın paranıza da gidiverin hele şu Cem e.Bak ben 2. ye gittim 4 gün arayla Gariban para kazansın.Taş bile atmamış,kolunu da yormamış.Standup gösterisini 5liralik cd ye çektirip,milleti kekliyor.Biz de kekleniyoruz işte.İki günde 30lira benden kazandı.Ehh böyle enayiler olduğu sürece katmer katmer katmerlenir cukkası

Hahahaha seni en iyi benim kardeş anlar sabah telde 1.saat 2.kızının süsünü püsünü anlattı onlarda elbise manyağı

mekan sosyetik yerde bacım ücretleri pahalı manikür 80.tl.sana 40.olur

ç
risus, ne mutlu sana. mutluluğun hep böyle daim olsun canım..göğüslerle birlikte vücudun kusursuz bir güzellikte olmuş, maşallah sana

fiziği düzelttikte.. gönlüme bi çeki düzen verebilsem ya bide :2:

doğal değil silikon deseydin senin adına mutlu oldum oh herkes mutluyum yazsın zor bi süreç sonuç iyi olmayınca insan yıkım yaşıyor

yek yeaaa diycem bide öylemiiiiee
jeleseciim öncee 3500 tl veriyosuun sonra ameliyat sonrası 1 ay kendine dikkat ediyosuun sonra o borcu ödemek için kişisel ihtiyaçlarından kısıyorsun, bide keyfini egosunu yaşamak varken kendimi mi ispiklicem cıkkk olmaz yapmam yani cefasını çektiysem sefasını da süriciğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…