• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sen gittikten sonra fiyatlar çok düşer kalitesi yer ile bir olacak canım otelin :9:

K.nanan için dediklerini de ben kaydettim canım benim :27:

Bu sene aynı yerde 3. Yaz şekerim demek ben gidiyorum diye tavan yaptı bunlar :) benim kayınvalideyle ilgili kaydet şeker nolcak derim hatun çok dertliydi bende ona teselli olsun diye 2 laf ettim :35:

Bu sene aynı yerde 3. Yaz şekerim demek ben gidiyorum diye tavan yaptı bunlar :) benim kayınvalideyle ilgili kaydet şeker nolcak derim hatun çok dertliydi bende ona teselli olsun diye 2 laf ettim :35:

Kim inanır Kadir inanır :1:bu yazdıklarına :23:

sen ne zaman geleceksin bu tarafa ?

vav süpersin bacum kacda yürüyorsun nldglp
agirlik vav iyi zubayi severim odum olsi amaliyat olmadan önce power pilatenin üstünde yaptiriyordu hocamiz bize amaliyat olunca biraktim git gitme 12 para ödeyemem dedim düzelim giderim dedim gitmedim

Zumba "Zumba he Zumba ha" Coreography - YouTube

Şeyda cım dinlenik nabzıma göre bana en uygun prog.seçiliyor.Sadece şifremi girince bindiğim her alet otomatik benim prog.başlıyor.Yürüme bandında hız 7 eğim ise dönüşümle 0.7 den başlıyor 5.5 eğim ile bitiriyorum 20dak.Nabız aralığım ancak buna uygun.Tansiyonum da olduğu için nabzı çok yüksek tutmamı istemiyorlar.Daha sonra kross,stepper,bisiklet her biri 10 ar dak.toplamda 50 dak cardio.25 dak.da ağırlık,tam karın ve yan karın mekik.1.5 saati buluyor yani toplamı.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar
size hemen bu akşam başıma gelen bi olayı anlatmak istioruuum :52:
spor salonuna yazıldım, ilk günümdü benimle ilgilenmesini istediğim hoca bayan oldu, erkek hoca tercih etmedim.
ilk başta ölçülerimi alıyordu kız, heryerimi ölçtü göğüs bölgemi 2 kere ölçtü :D
böyle ben spor yapıyorken yanımda duruyordu, gözleri göğüslerimdeydi :51:
çünkü üzerimde sadece sporcu sütyeni ve beyaz bi atlet vardı desteksiz sporcu sütyeni olduğu belliydi yani..
o bakışları unutmayacağım
ve birkez daha bana bu imkanı veren rabbime şükürler olsun..

Elemtere fiş,kem gözlere şişş:21:

kafayı yemek üzereyim bu saat oldu ben otel araştırıyorum yorum okuyorum :ssz:

Tamam burası iyi diyorum bi yorum denizi bulanıktı hop ele :18:

Heeeey :3:dışarıda ki 8 ziyaretçi fikir verin gelinde ya 5.yıldızlı tatil köyü yada otel var mı tavsiye edeceğiniz bir yer ?

kafayı yemek üzereyim bu saat oldu ben otel araştırıyorum yorum okuyorum :ssz:

Tamam burası iyi diyorum bi yorum denizi bulanıktı hop ele :18:

Biz de eşcazım halledio onların hepsini allahtan.Bizim rez.yapıldı bile;) Her zamanki gibi mavitur la 9 haziran başlıyoruz.Bu sefer Yunan adalarına.Soona sanırım 15 Ağustos gene Fransa olcek gibi.

Biz de eşcazım halledio onların hepsini allahtan.Bizim rez.yapıldı bile;) Her zamanki gibi mavitur la 9 haziran başlıyoruz.Bu sefer Yunan adalarına.Soona sanırım 15 Ağustos gene Fransa olcek gibi.

Ne şanslı hatunsun 20.senelik evliyim bu işleri hep ben hallederim :ssz:erken rezerve yer mevki otel uçak hep bende :25:

Benim minik olmasa mavi turda uyardı ama yaşlanınca artık öyle tur mur takılırız :1:

Ayceyim iyi geceler :16: seni de uyku tutmadı galiba :ssz:

nasıl memişler herşey yolunda mı ?

Ayceyim iyi geceler :16: seni de uyku tutmadı galiba :ssz:

nasıl memişler herşey yolunda mı ?

jelesec canım sana da iyi geceler :16: çok gezdim bugün yorgunluktan uyuyamıyorum :46: her şey yolunda memişler de bi güzelleştiler ki sorma seve seve bitiremiyoruz :34:
bir bakınıp yatacaktım hemen seni görünce erteledim tatlım :))

jelesec canım sana da iyi geceler :16: çok gezdim bugün yorgunluktan uyuyamıyorum :46: her şey yolunda memişler de bi güzelleştiler ki sorma seve seve bitiremiyoruz :34:
bir bakınıp yatacaktım hemen seni görünce erteledim tatlım :))

Çok sevindim senin adına :21: zamanla tadından yenmez onlar :17: aman maşallah nazara gelmesin cimcikle bir yerini :1:

resim ne zaman koyacaksın ?

Çok sevindim senin adına :21: zamanla tadından yenmez onlar :17: aman maşallah nazara gelmesin cimcikle bir yerini :1:

resim ne zaman koyacaksın ?

Cimcikledim :46: fotoğraf çektim ama gezmekten fırsat bulsam ekleyeceğim de bu havalar beni benden alıyor :118:

Back