- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
Herkes nerde bakalım
Ogülünün eşinin dedesi ameliyat oldu canım durumu pek iyi değil (104.yaşında) ataşehirli spordan geldi evde yemek yapıyor

sen neredeydin bugün sesin çıkmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes nerde bakalım
Merhaba :)
Uzun zamandır burayı takip ediyorum lakin yazmadım. Gerekli şartları sağladığımda bende ameliyat olmak istiyorum, şimdilik hiç bir fikrim yok. Zaten daha pek bilmiyorum kas altı/kasüstü, damla/yuvarlak ne demek olduğunu
Tek düşüncem var, ilerde çocuk emzirmede bi sorun olur mu? :26:
Yoksa öyle ya da böyle ağrısı sızısı geçici...
Ogülünün eşinin dedesi ameliyat oldu canım durumu pek iyi değil (104.yaşında) ataşehirli spordan geldi evde yemek yapıyor
sen neredeydin bugün sesin çıkmadırengini yeşil yapmışsın nasıl oluyor o bana öğret bakım bende yapayım kıskandım
![]()
Ya ogülünün dedesine çok geçmiş olsun ben benim cadıyı gezdirdim biraz ne kıskandın kız bana özel sana yok![]()
aman dikkat çekmek için elinden gelini yapıyon ama boşuna güzelim uğraşma![]()
Gıcık bende sana link buluyodum kıskanç jelo al burda yazıyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ayilan-font-renk-kk-kulup-kart-sahipleri.html
Kıskanç biriyim ben ne yapayım hepinizi kıskanıyorum
deneme deneme renk oldu mu acep :26:
Ne oldu canım dikkat çekmeyemi karar verdin![]()
hahahaha senin ki hem komacan hemde fosforlu bacımçok seviyorsun sen dikkat çekmeyi
![]()
BENDE GELDİM CANIM ÇOK SIKILIO MUHABBETE ALIN BENİDE NE ÇEKİŞTİRONUS BURDA :) :d
Bence sen mor yap :) tam senlik![]()
hoşgeldin canımBizler burada geyik yapıyoruz gel takıl eğlen
![]()