• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Herkes nerde bakalım

Ogülünün eşinin dedesi ameliyat oldu canım durumu pek iyi değil (104.yaşında) ataşehirli spordan geldi evde yemek yapıyor :34:

sen neredeydin bugün sesin çıkmadı :25: rengini yeşil yapmışsın nasıl oluyor o bana öğret bakım bende yapayım kıskandım :17:

Merhaba :)

Uzun zamandır burayı takip ediyorum lakin yazmadım. Gerekli şartları sağladığımda bende ameliyat olmak istiyorum, şimdilik hiç bir fikrim yok. Zaten daha pek bilmiyorum kas altı/kasüstü, damla/yuvarlak ne demek olduğunu :27:
Tek düşüncem var, ilerde çocuk emzirmede bi sorun olur mu? :26:
Yoksa öyle ya da böyle ağrısı sızısı geçici...

merhaba Lady;

takma kafanın kas altı kas üstü olayına :34:buna seni muayene eden doktor söylüyor zaten hangi tekniğe uygun olduğunu :34:

artık meme küçültme olan kişilerde bile emzirme problemi görünmüyor canım senin ki büyütme sorun olacağını zannetmiyorum :34:

Ağrı sızı geçiyor güzellik kalıyor :23:

Ogülünün eşinin dedesi ameliyat oldu canım durumu pek iyi değil (104.yaşında) ataşehirli spordan geldi evde yemek yapıyor :34:

sen neredeydin bugün sesin çıkmadı :25: rengini yeşil yapmışsın nasıl oluyor o bana öğret bakım bende yapayım kıskandım :17:

Ya ogülünün dedesine çok geçmiş olsun ben benim cadıyı gezdirdim biraz ne kıskandın kız bana özel sana yok :37:

Back