Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bak hem bensiz yapamıyon hemde benle uğraşıyom cık cık anlamadım senide :) sende de benim gibi var bişeyler galiba

bu gece sataşacak kimse yoktu tabee.Ben toprak depresyonda,ben kendi havamda,linak kaynanayı yolladı baycana bayıldı.Başka da kimse yok işte kime takılsın

İyiymiş herdalda katılalım ama bizim pro var zaten bence bize canımızı sıkanı banlama ödülü versinler akşama kadar birbirimizi banlar dururuz

Daha pro verilmiyor bebem mutfak eşyası verilecek birinciye kıza çeyiz yaparsın ama senin fikir süper bana uyar benim banlayacağım kişiler var size sıra gelmez

günaydınnnnnn, günaydınnnnnnnn ve günaydınnnnnn güzeller

gecenin mesajı olarak jelesec'in şu mesajını seçiyorum, ay sabah sabah ekrana pofkurdum gülerken besteeee, kızın çeyizini kk yapçak sanırım, jelesec teyzesi sayesinde :))

Daha pro verilmiyor bebem mutfak eşyası verilecek birinciye kıza çeyiz yaparsın ama senin fikir süper bana uyar benim banlayacağım kişiler var size sıra gelmez

Günaydın ogülüm jelesec bu çeyize bile çözüm buldu

Herkese mis kokulu öpücükk birazdan çıkıyorum sportif atraksiyona gitmem lazım.Hadin görüşmek üzere

Rabbitim selam

nasıl oldun bebemağrın sızın ne durumda?

memeler nasıl bomba oldu mu hadi iyisin baştan aşağı yenile din kendini

nerede beleş oraya yerleş canım

bestenin kızı ben alacağım miniğe çeyizi bol olsun demi ama

Merhaba :)

Uzun zamandır burayı takip ediyorum lakin yazmadım. Gerekli şartları sağladığımda bende ameliyat olmak istiyorum, şimdilik hiç bir fikrim yok. Zaten daha pek bilmiyorum kas altı/kasüstü, damla/yuvarlak ne demek olduğunu
Tek düşüncem var, ilerde çocuk emzirmede bi sorun olur mu? :26:
Yoksa öyle ya da böyle ağrısı sızısı geçici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…