Bak hem bensiz yapamıyon hemde benle uğraşıyom cık cık anlamadım senide :) sende de benim gibi var bişeyler galiba
Bak hem bensiz yapamıyon hemde benle uğraşıyom cık cık anlamadım senide :) sende de benim gibi var bişeyler galiba
Bak arkadaşlar çorba yapıp pro yu kaptı bizde mantı yapalım yarışması isteyelim mi
aynen sensiz geçmez günlerim gecelerimvar var tahta eksik
sorma pro beleşe gelditatlı yarışması var ona mı katılsak
bu gece sataşacak kimse yoktu tabee.Ben toprak depresyonda,ben kendi havamda,linak kaynanayı yolladı baycana bayıldı.Başka da kimse yok işte kime takılsın
Hadi ya onu görmedim nerde tatlılar
sırayla bacım her dalda yarışılacak salata et yemeği, tatlı sen tatlıya katıl oylar sana
İyiymiş herdalda katılalım ama bizim pro var zatenbence bize canımızı sıkanı banlama ödülü versinler akşama kadar birbirimizi banlar dururuz
Daha pro verilmiyor bebemmutfak eşyası verilecek birinciye kıza çeyiz yaparsın ama senin fikir süper bana uyar benim banlayacağım kişiler var size sıra gelmez
Gelmez dimi güvenelim mi sana şimdi sesimi duyup böyle bir ödül koyarlar neyim :18::18:
günaydınnnnnn, günaydınnnnnnnn ve günaydınnnnnn güzeller
gecenin mesajı olarak jelesec'in şu mesajını seçiyorum, ay sabah sabah ekrana pofkurdum gülerkenbesteeee, kızın çeyizini kk yapçak sanırım, jelesec teyzesi sayesinde :))
Daha pro verilmiyor bebem mutfak eşyası verilecek birinciye kıza çeyiz yaparsın ama senin fikir süper bana uyar benim banlayacağım kişiler var size sıra gelmez
gecenin mesajı olarak jelesec'in şu mesajını seçiyorum, ay sabah sabah ekrana pofkurdum gülerkenbesteeee, kızın çeyizini kk yapçak sanırım, jelesec teyzesi sayesinde :))
Daha pro verilmiyor bebem mutfak eşyası verilecek birinciye kıza çeyiz yaparsın ama senin fikir süper bana uyar benim banlayacağım kişiler var size sıra gelmez
cıktık hastaneden...
şimdilik durumu ii şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?