Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Dizilerle aram iyi değildi hiç bağımlı olmadım.Şimdi tekrar izleden seyretmeye başladım gündüzleri kafama göre.Kitap okuyorum ama sarmıyor oda.Çok severim iyi okuyucuyumdur aslında.KK ya bile bir girip çıkıyorum çoğu zaman.Daralıyordum.Bugün böyle paylaşmak istedim nedense.Sizlerin motivasyonlarını da bozdum ama

benim eşimle denk gelirsen söyle k.k.ya olan bağımlılığını tek ben değilim yani bende bunalımdayım kesin baksana nete girecek foruma yazı yazacağım tel bakıyorum kendime ki ben tele çok para verilmesine hep karşıydım bağımlılık bu işte

Hani derler ya bir dokun,bin ahh işit diye.Geçen sene Jelesec de bilir çok faliyet vardı bende.Gitar dersi veriyordum,Düşler akademisin de derslere giriyordum,yaşlılar yurdunda aralıklarla gitar çalmaya gidiyordum.Annemlerin derneğinde faaliyetlere katılıyordum.bir orda bir burda hareket halindeydim.Bu sene tık yok bende de.Gitarı elime bile almıyorum.Sanki zaman bana yetmiyor artık.Bu sene daha çok arkadaşlarımla oldum aslında.Lise grubum var onlarla her hafta çarşamba günleri bir faaliyet yapıyoruz.O kadar.Tembel teneke oldum ben tembel teneke.

AAA olur mu ne demennk Hayat paylaşınca güzel demiyormuyuz .Hep laga luga olacak hali yok.İnsanız sonuçta.Bunalıp daralıyoruz da,eğlenip coşuyoruz da.Hastalık,sağlık,üzüntü,neşe,ağlamak ,gülmek....her şey bizler için.Hayatın içinden sahneler işte yaşadıklarımız.Sadece tek perde de uzun süre kalmamamız doğru olan.Zira hayatta ve bu sahnede çook perde var açılıp kapanacak

Bence bu perdeni kapatıp,diğer sahneye geçme zamanın gelmiş bentoprak cım.Hadi PERDEEEEEEE

Perdeyi nasıl açacağımı bilsem

Linak burda bak elinde olanla yetinmeyi bil artık.

lina ne işin var burada (bak kafiyeye ne güzel uydu)

kayın valide yok eşinle yalnız başbaşa kaldın hadi kaynana gelmeden değerlendirin sohbet muhabbet edin yani anladın sen onu

lina ne işin var burada (bak kafiyeye ne güzel uydu)

kayın valide yok eşinle yalnız başbaşa kaldın hadi kaynana gelmeden değerlendirin sohbet muhabbet edin yani anladın sen onu

Ya bırak kızcağız kafasını dinlesin.Lina ne yaptıracaktı sen biliin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…