Şu k.k den paçayı kurtarabilsem 3 gündür benim kitap bitirmem ama nafile kopamıyorum.Aklım hep burda:44:.Ya sizin? Eskiden yani Mart ayına kadar akşamları sadece haftada 2 ya da en fazla 3 dizimiz vardı.Onun haricinde hep müzik dinleyip kitap okurdum.Ne olduysa şu Mart tan sonra oldu.Kanıma girdi bu k.k bir çare olmalı, çözüm bulmalı
Gerçi şikayet gibi algılanmasın ama sanki çok bir bağımlı oldum gibi hissediyorum kendimi.Bende mi bunalıma giriyorum acaba bentoprak cım
hadi hadi daraltma kendiniAllaha şükür dermansız derdimiz hastalığımız yok daha ne olsun
Şu k.k den paçayı kurtarabilsem 3 gündür benim kitap bitirmem ama nafile kopamıyorum.Aklım hep burda:44:.Ya sizin? Eskiden yani Mart ayına kadar akşamları sadece haftada 2 ya da en fazla 3 dizimiz vardı.Onun haricinde hep müzik dinleyip kitap okurdum.Ne olduysa şu Mart tan sonra oldu.Kanıma girdi bu k.k bir çare olmalı, çözüm bulmalı
Gerçi şikayet gibi algılanmasın ama sanki çok bir bağımlı oldum gibi hissediyorum kendimi.Bende mi bunalıma giriyorum acaba bentoprak cım
Dizilerle aram iyi değildi hiç bağımlı olmadım.Şimdi tekrar izleden seyretmeye başladım gündüzleri kafama göre.Kitap okuyorum ama sarmıyor oda.Çok severim iyi okuyucuyumdur aslında.KK ya bile bir girip çıkıyorum çoğu zaman.Daralıyordum.Bugün böyle paylaşmak istedim nedense.Sizlerin motivasyonlarını da bozdum ama
AAA olur mu ne demennkHayat paylaşınca güzel demiyormuyuz .Hep laga luga olacak hali yok.İnsanız sonuçta.Bunalıp daralıyoruz da,eğlenip coşuyoruz da.Hastalık,sağlık,üzüntü,neşe,ağlamak ,gülmek....her şey bizler için.Hayatın içinden sahneler işte yaşadıklarımız.Sadece tek perde de uzun süre kalmamamız doğru olan.Zira hayatta ve bu sahnede çook perde var açılıp kapanacak
Bence bu perdeni kapatıp,diğer sahneye geçme zamanın gelmiş bentoprak cım.Hadi PERDEEEEEEE
Perdeyi nasıl açacağımı bilsem
Kuzuum çık bu mod dan hemen.Ne yap ne et,hemenn çık.Bak şimcik aaaaççç kapaaaa,aaaaççççç kapaaaaa ARTEMAA.Iyyk ne yılışık bir espri oldu de mi?
loooo beste neredesin bacım gel hele iki san takılayım vakit geçsin
Havada bulut,sen besteyi unut.gelmez o küstürdünüz kızı
hahahahaha niye gelmediğini biliyorum da yazmambana dayanamaz gelir çok sever beni aşk yaşıyoruz demi gıııı beste
Linak burda bakelinde olanla yetinmeyi bil artık.
lina ne işin var burada (bak kafiyeye ne güzel uydu)
kayın valide yok eşinle yalnız başbaşa kaldın hadi kaynana gelmeden değerlendirin sohbet muhabbet edin yani anladın sen onu
Ya bırak kızcağız kafasını dinlesin.Lina ne yaptıracaktı sen biliin :44:
loooo beste neredesin bacım gel hele iki san takılayım vakit geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?