Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Lina ne yaptı acaba :26:sesi çıkmadı baycanı çok sevip hemen ameliyat mı oldu yoksa

yok henüz ameliyat olmadım... ama baycanı sevdim.... çok açıklayıcı konuştu. tarihi aldım 12 şubatttt... 9-10 şubatta sınavlar var malum... hem doktor da dedi ki sömestr tatilinde çok yoğunluk var öğretmenlerden baya talep varmış.
beni nerden buldunuz diye sordu, ben de k k. buldum sizi orda sizden çok bahsediyorlar dedim. "evet daha önceki gün ordan bir bayanın ameliyatını yaptım" dedi evet haberim var dedim. yalnız eşimin yanında iyleşme sürecini çok kısa söyledi ben bir ay ense yaparım diyordum yakalandık şimdi geri sayım başladı

bu arada kaynanamlar dün akşam eltime geçtiler biraz da onları çıldırtmak istediler sanırım. eşim memleketlerine gitceklerini söylediler ama ben pek inanamadım. zira otogardan geri dönmüşlükleri var kendilerinin. evlerine varana kadar inanmam
bende haberler böyleeee... ay ilk defa bukadar uzun yazmışım. çenem düştü zaaar...

Hayırlı olsun lina günü almışın. Sömestr tatili öğretmenleri güzelleştirecek baycan.
Gözün aydın demiyim o zaman evlerine varınca haber ver gözaydınına geliriz

hahahaha sen eşinden önce doktora deseydin keşke 1.ay çok iyi bakılması lazım desin aman dikkat desin diye öğretmenler kuyrukta hepsi güzelleşme derdinde desene kaynanadan kurtuldun hadi gözün aydın çok sevindim

Lina cım senin adına çok sevindimm.İnşallah her şey dilediğin gibi olur.Aslında 1 gün önce 2 bayanın ameliyatını yaptı ama farkında değil herhalde.

Hadi hayırlısı kayınvalidenler de gitmişler.En azından rahat bir nefes alırsın artık.Ne kadardır sendelerdi lina cım? Bir daha dönmezler inşallah:18:

evet ya doktorun k.k.dan 2.hasta vardı herkes k.k.demiyor mesela beste c1186.bunlar demedi k.k.diye

kaynana daha gelmez belki lina dua edelim

Son düzenleme:

inşaallah canım... evet ya iki bayanın ameliyatı vardı dimi. ben de unutmuşum
evet ya iki gündür oturma odasında oturabiliyorum. ne rahatlıkmış âminnnnn diyorum. uzun süre oldu. kurban bayramnın 3 günü geldiler. arada kısa bi müddet eltime geçtiler.

halk pazarı mı looo ? oradan sevgili eş çıkmaz sosyal çevreye katıl bebem

Sosyal çeverm ııı olmaz yıllardır var onlar.Gerçekten hiç bir şey yapasım yok yapmıyorumda.Her sene katıldığım iki toplantıya bile gitmedim.Evdeyim kimseyle görüşmüyorum kapadım sanki kendimi.Daralıyorum artık.

Bugünlerde ruhen pek iyi değilim. Depresyonamı giriyorum ne

Hayırdır ben toprak cım.Yapabileceğimiz bir şey varmı? Çık dolaş yürüyüşler yap.Çok sevdiğin ve yakın bulduğun arkadaşınla kahve içmeye git.Grinin elli tonunu okuyorum.Biraz aşk,biraz tutkulu hatta cüretkar ...fena değil işte tavsiye ederim.

sağlık sorunları yüzünden mi yoksa başka şeyler mi var çoluk çocuk ta :26: kapama eve kendini daha çok daralır sın bebem

Hiç içimden gelmiyor.Normalde söylediklerini hep yapıyordum.İki haftadır tık yok.Aşk meşk tarafı hariç.Çok uzak bana sanki

Şu k.k den paçayı kurtarabilsem 3 gündür benim kitap bitirmem ama nafile kopamıyorum.Aklım hep burda:44:.Ya sizin? Eskiden yani Mart ayına kadar akşamları sadece haftada 2 ya da en fazla 3 dizimiz vardı.Onun haricinde hep müzik dinleyip kitap okurdum.Ne olduysa şu Mart tan sonra oldu.Kanıma girdi bu k.k bir çare olmalı, çözüm bulmalı

Gerçi şikayet gibi algılanmasın ama sanki çok bir bağımlı oldum gibi hissediyorum kendimi.Bende mi bunalıma giriyorum acaba bentoprak cım

sağlık sorunları yüzünden mi yoksa başka şeyler mi var çoluk çocuk ta :26: kapama eve kendini daha çok daralır sın bebem

Sağlık problemlerini biliyon ekstra bir şey yok.Çocuklar iyi hamdolsun.Valla bir anlasam arkadaşım bende anlamıyorum kendimi.Eve kapanmadan önce çıktığım zamanlarda da keyif almıyordum zaten.Bende zorlamıyorum çıkayım diye artık.

hadi hadi daraltma kendini Allaha şükür dermansız derdimiz hastalığımız yok daha ne olsun

Hiç içimden gelmiyor.Normalde söylediklerini hep yapıyordum.İki haftadır tık yok.Aşk meşk tarafı hariç.Çok uzak bana sanki

Aslında kaç gündür de hava harika.Hatta bu akşam biz de eşimle bayağı uzun yürüdük köpişlerle.Çok hoşumuza gitti.Yumuşacık ve sıcak bir hava vardı.Hatta düşündüm ben yukarı çıkmasamda yürüyüşe devammı etsem diye.Ama kafam burda ATEŞ BENİ ÇAĞIRIYO!!!! K:K BENİ bekliooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…