canım geç gördüm, kontürüm de yok dönemedim..ararım nefesim iyice açılınca:)
o kadar kuyruğa bi de sorgu mu? yuh yani..bu fransızların ne yapçaa belli olmuyor demek ki...benim bi lancelim var...cüzdanı favorim ama çantasıyla aram pek iyi değil
canım geç gördüm, kontürüm de yok dönemedim..ararım nefesim iyice açılınca:)
Herkese merhaba.Davşanımız ile şimdi konuştum.Sesi çok iyi idi.Hatta artık sürekli kalkıp yürüyebiliyormuş:) Sabah doktor gelmiş drenlerini çıkartacakmış,fazla bir akıntı yokmuş.Akşam 18:45 uçağı ile dönüyorlar memleketlerine.Son derece keyifliydi kendisi.Hepinize selamı var.
günün haberi bu. çok sevindim tavşancım senin adına. Evine gidince iyice rahat edersin, bol bol dinlen. Hatta benim yerime de dinlen
nldglp'im, güzel haber veren güzel parmakların altın, pırlanta tutsun inşallah
ooo primacım, bizde daha ne dualar varbir kaç sayfa önce de, arkadaşını dava edip, kazandığıyla diğerlerine hermes çanta almayı planlayan bi arkidişimiz vardı
kahkahamız bol
ooo primacım, bizde daha ne dualar varbir kaç sayfa önce de, arkadaşını dava edip, kazandığıyla diğerlerine hermes çanta almayı planlayan bi arkidişimiz vardı
kahkahamız bol
o arkadaş kimmiş, arkadaş olmak isterim, vapuru kaçırmadan gözüne girmek gerek, hermes bu boru mu:))
Ben kendisini tanımadan çok sevdim, içim ısındı. o kadar yani:))
benim basim kelmi o arkadas kim bende canta isteremmmm o arkadastan bende canta isteremmmmmmm
yazarım ismini tabi de, lakabını yazsam daha iyi olur. çantayla ilgili vaadleri hakkında çok daha net fikir edinmiş olursunuz böylece
kezbo kelek jelesec
adı üstünde, hem kezban hem de kelek
selam kizlarrrrrr nasilsiniz bacularrrrrrrrrr
pilatesimi yaptim üstelik azima gözüme lastigi carpmadan nldglp hanimmmmmmmmm
sizin diyetlerden ne haberrrrrrrr
birazda banda yürüyecem ama cok yorul beeeeeee
Aman aman sen gene de dikkat et.Kafa, göz, kulak, bacak...ne varsa işte
Benim diyetim devam.5 kiloydu en son sabitlemiştim.Fakat geçen hafta malum günlerim yaklaştığı için hiç kilo falan veremedim.Sanırım lahananın verdirttiği kilonun da fazla olması sebebiyle 1 haftadır yerinde sayıyordu.Fakat bu sabah tartıldığımda regliminde 3.günü olması sebebi ile sanırım biraz daha indiğimi farkettim tartıldım 600 gr daha gitmişÇok sevindim tabiiki şuan itibarı ile 5.600 gr vermiş oluyorum.Dün gece canım çok lahmacun çekti.Dedim yiyeceğim.1.5 adet alıp yiyiverdim sumaklı soğanlı karışımla. Aslında bazen böyle bünyeyi şaşırtmak gerekiyor kanaatindeyim.Sanki daha rahat veriliyor kısıp kısıp sonra biranda böyle şımartmakla
Plates hergün yapma ama sakın.Ömür boyu hergün devam ettireceksen yap ama haftada 3 gün için bile yeterli oluyor kasların çalışması.Hatta benim gittiğim yerdeki eğitmenler günaşırı yapılmasını özellikle vurguluyorlar.Bir gün çalışsın bir gün dinlensin kaslarınız diyorlar.Ama yürüyüşünü bence her gün yap.O her zaman ömür boyu yapabileceğimiz bir spor.
şu koca mesajda aklımda tek kalan şey; sumaklı, soğanlı lahmacun
Anafikir,tema,özet,kısaca,sözün özü,konunu özeti,yazının enn güzel yeri.....bence de sumaklı lehhmeecuunn
Yiyelim yiyelim güzelleşelimm
Aman aman sen gene de dikkat et.Kafa, göz, kulak, bacak...ne varsa işte
Benim diyetim devam.5 kiloydu en son sabitlemiştim.Fakat geçen hafta malum günlerim yaklaştığı için hiç kilo falan veremedim.Sanırım lahananın verdirttiği kilonun da fazla olması sebebiyle 1 haftadır yerinde sayıyordu.Fakat bu sabah tartıldığımda regliminde 3.günü olması sebebi ile sanırım biraz daha indiğimi farkettim tartıldım 600 gr daha gitmişÇok sevindim tabiiki şuan itibarı ile 5.600 gr vermiş oluyorum.Dün gece canım çok lahmacun çekti.Dedim yiyeceğim.1.5 adet alıp yiyiverdim sumaklı soğanlı karışımla. Aslında bazen böyle bünyeyi şaşırtmak gerekiyor kanaatindeyim.Sanki daha rahat veriliyor kısıp kısıp sonra biranda böyle şımartmakla
Plates hergün yapma ama sakın.Ömür boyu hergün devam ettireceksen yap ama haftada 3 gün için bile yeterli oluyor kasların çalışması.Hatta benim gittiğim yerdeki eğitmenler günaşırı yapılmasını özellikle vurguluyorlar.Bir gün çalışsın bir gün dinlensin kaslarınız diyorlar.Ama yürüyüşünü bence her gün yap.O her zaman ömür boyu yapabileceğimiz bir spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?