Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

o kadar kuyruğa bi de sorgu mu? yuh yani..bu fransızların ne yapçaa belli olmuyor demek ki...benim bi lancelim var...cüzdanı favorim ama çantasıyla aram pek iyi değil

Valla ya çok acaip milletler sıraya giriyosun 10 kişi alıyolar 10 kişiden dazla girince ürünler etkileniyomuş dedi orda birisi ama bana saçmalık gibi geldi çünkü bu şekilde davranan birkaç magaza daha gördüm cüzdanına bakmadım hiç çanta görünce gözüm dönüyor :) bizim gelin çok alıyor kendi dizayn ettirip onda gördüklerim güzeldi kuyruksuz görünce cazip geldi

Herkese merhaba.Davşanımız ile şimdi konuştum.Sesi çok iyi idi.Hatta artık sürekli kalkıp yürüyebiliyormuş:) Sabah doktor gelmiş drenlerini çıkartacakmış,fazla bir akıntı yokmuş.Akşam 18:45 uçağı ile dönüyorlar memleketlerine.Son derece keyifliydi kendisi.Hepinize selamı var.

günün haberi bu. çok sevindim tavşancım senin adına. evine gidince iyice rahat edersin, bol bol dinlen. hatta benim yerime de dinlen

nldglp'im, güzel haber veren güzel parmakların altın, pırlanta tutsun inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

Ay çok güldüm, ne güzel hayır duası o öyle. Amiiiiiiin, cümlemize inşallahhh, en parlaklarından, enn büyük karatlarından:)))

ooo primacım, bizde daha ne dualar var bir kaç sayfa önce de, arkadaşını dava edip, kazandığıyla diğerlerine hermes çanta almayı planlayan bi arkidişimiz vardı
kahkahamız bol

ooo primacım, bizde daha ne dualar var bir kaç sayfa önce de, arkadaşını dava edip, kazandığıyla diğerlerine hermes çanta almayı planlayan bi arkidişimiz vardı
kahkahamız bol

o arkadaş kimmiş, arkadaş olmak isterim, vapuru kaçırmadan gözüne girmek gerek, hermes bu boru mu:))
Ben kendisini tanımadan çok sevdim, içim ısındı. o kadar yani:))

kahkahamız bol

benim basim kelmi o arkadas kim bende canta isteremmmm o arkadastan bende canta isteremmmmmmm

selam kizlarrrrrr nasilsiniz bacularrrrrrrrrr
pilatesimi yaptim üstelik azima gözüme lastigi carpmadan nldglp hanimmmmmmmmm
sizin diyetlerden ne haberrrrrrrr
birazda banda yürüyecem ama cok yorul beeeeeee

o arkadaş kimmiş, arkadaş olmak isterim, vapuru kaçırmadan gözüne girmek gerek, hermes bu boru mu:))
Ben kendisini tanımadan çok sevdim, içim ısındı. o kadar yani:))

benim basim kelmi o arkadas kim bende canta isteremmmm o arkadastan bende canta isteremmmmmmm

yazarım ismini tabi de, lakabını yazsam daha iyi olur. çantayla ilgili vaadleri hakkında çok daha net fikir edinmiş olursunuz böylece

kezbo kelek jelesec

adı üstünde, hem kezban hem de kelek

yazarım ismini tabi de, lakabını yazsam daha iyi olur. çantayla ilgili vaadleri hakkında çok daha net fikir edinmiş olursunuz böylece

kezbo kelek jelesec

adı üstünde, hem kezban hem de kelek

vay vay vayyyyyyyy bizim jelesec haaaaaaaa yakasina yapismak lazimmmmmmmmm

bugün ibrahim tatlisesten takiliyorum yorgunum yorgun yorgunum doslarrrrrrrrrr
len bu pilates ne basbelasi ne birakabiliyorsun nede yorgunluktan kurtulabiliyorsun yarin yapmiyacam yorgunum diyorum
ana birde bakiyorum baslamisim bileeeeeeee

selam kizlarrrrrr nasilsiniz bacularrrrrrrrrr
pilatesimi yaptim üstelik azima gözüme lastigi carpmadan nldglp hanimmmmmmmmm
sizin diyetlerden ne haberrrrrrrr
birazda banda yürüyecem ama cok yorul beeeeeee

Aman aman sen gene de dikkat et.Kafa, göz, kulak, bacak...ne varsa işte

Benim diyetim devam.5 kiloydu en son sabitlemiştim.Fakat geçen hafta malum günlerim yaklaştığı için hiç kilo falan veremedim.Sanırım lahananın verdirttiği kilonun da fazla olması sebebiyle 1 haftadır yerinde sayıyordu.Fakat bu sabah tartıldığımda regliminde 3.günü olması sebebi ile sanırım biraz daha indiğimi farkettim tartıldım 600 gr daha gitmiş Çok sevindim tabiiki şuan itibarı ile 5.600 gr vermiş oluyorum.Dün gece canım çok lahmacun çekti.Dedim yiyeceğim.1.5 adet alıp yiyiverdim sumaklı soğanlı karışımla. Aslında bazen böyle bünyeyi şaşırtmak gerekiyor kanaatindeyim.Sanki daha rahat veriliyor kısıp kısıp sonra biranda böyle şımartmakla

Plates hergün yapma ama sakın.Ömür boyu hergün devam ettireceksen yap ama haftada 3 gün için bile yeterli oluyor kasların çalışması.Hatta benim gittiğim yerdeki eğitmenler günaşırı yapılmasını özellikle vurguluyorlar.Bir gün çalışsın bir gün dinlensin kaslarınız diyorlar.Ama yürüyüşünü bence her gün yap.O her zaman ömür boyu yapabileceğimiz bir spor.

şu koca mesajda aklımda tek kalan şey; sumaklı, soğanlı lahmacun

ne zamandır yemiyorum ben de. diyetten değil, kebapçıya gitmemekten. Oğlanlar yüzünden pizza ilk tercih oluyor. Oysa lahmacunun yerini pizza tutar mı hiç

süpersin bacum süperrrrr6 kilo vayyyy masallah
bu ebru salli niye her gün yaptirir o zamannnn arada kacamak hemde lahmacun olunca olurrrrrrr afiyet olsun bacumaaaaaa
kollarim felan düzeldi gibi bende bir ara power pilateye gittim haftada sadece iki gündü gerisi gez yürü kos derlerdiiii
kk de olmasa kizlar yarim yamaklak bilgiyle spor yap durrr
ben gecen sene cok lahana yaptim ictim bu yil icemiyorum yaptim döktüm simdi kereviz corbasi takiliyorumm isallah iyi olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…