Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

çanta muhabbetini okumamışsın

beni sev sadece beni beni ( bihterin ölmeden önceki sözleri beni beni)

okudum kız, hermes çanta alcakmışsın bize. çok popüler olan bi modeli var şimdilerde onun..bana ondan al barims

Bizde seni çok seviyoruz ogülü napim artık haketti kezbo kelek jelo
beni şikayet etti hatun ya sonrada oturdu yerine

ayh evet ya, okudum onu resmen şikayet etmeye kalkmış seni..damarına basmaya gelmiyo, anında saldırıya geçiyo. tıpkı bizim öğretmen gibi densiz canım bu k.k.j (kezbo kelek jelo)

iyi oku ne yazmışım

günaydınn kızlarr bu aradaaaaaaaaaaaaaaa

aledax nerelerdesnn gittinmi karar verdinmii meiiraaakkk etttmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın zefey yok ya gitse yazardı bana

Yürekse yüreğini bilir...

Yarasını nasıl bilirse insan.....

Yaw jelesecccc.Sana yazmadan onay almadan kimin haddineki ...

Ben haddimi bilirim.Hafta sonu rahatsız etmedim.keyftesındır dıye.

Seviyorum seni tatlı kadın....

dedikoducu diyosun yani

evet, bestenin louis vuitton kuyruğuna girdiğini anlatmıştın bana. nldglp' e dedikoducu diyosun bide

Şekerim hiç inanma atmış kuyruğa girmedim kuyruğa girenlerin fotosunu çektim :)( mağazanın önünü görene dek almak niyetindeydim orası ayrı ) buz gibi memlekette sıra sıra bekliyorlardı bu kezbo kelek jelo yada dedim ki millet deli bizim burda olsa çay kahve ikram ederler orda birde sorguluyorlar :) onların Lancel diye bir markası var ünlü senin isteğine göre dizayn yapıyorlar bir dahakine onlara bakcam kuyrukta yok :2:

o kadar kuyruğa bi de sorgu mu? yuh yani..bu fransızların ne yapçaa belli olmuyor demek ki...benim bi lancelim var...cüzdanı favorim ama çantasıyla aram pek iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…