Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Cevap hakkım saklı kalsın meşgulüm nlgpd gibi 7/24. buraya ayıracak vaktim yok i ütüm var geleceğim sonra başta nlgpd hanım olmak üzere o saclar yolunacak :78::78::78:

Cevap hakkım saklı kalsın meşgulüm nlgpd gibi 7/24. buraya ayıracak vaktim yok i ütüm var geleceğim sonra başta nlgpd hanım olmak üzere o saclar yolunacak :78::78::78:

Hadi canım kişkiş ütünü yap sen evi temizle arada da bebelere çorba kaynat da knor yemekten kurtulsunlar laf yetiştirmeye çalışacagına azcık işlerinle ilgilen

Şimdi herkes biliyo kezbo kelek jelo ispiyoncu ya acaba bu durum bulaşıcımıdır görüşmeye geldiğinde seni önce bir dezenfekte mi etsek :44: bizede geçer falan

Son düzenleme:
Hadi canım kişkiş ütünü yap sen evi temizle arada da bebelere çorba kaynat da knor yemekten kurtulsunlar laf yetiştirmeye çalışacagına azcık işlerinle ilgilen

sorma ya canım çıktı miniğin kıyafetlerini ütülemekten yarın kadın gelecek canım evi o temizler artık senin o dilin :76::76::76:çok uzadı bak suyun ısınıyor haberin ola
Şimdi herkes biliyo kezbo kelek jelo ispiyoncu ya acaba bu durum bulaşıcımıdır görüşmeye geldiğinde seni önce bir dezenfekte mi etsek :44: bizede geçer falan

ispiyon durumun hiiiiç sevmem forumda birkaç kez yapmış olabilirim ama seni ispiyon etmediğime pişman oldum bak şimdi

senden bana geçti zaten ilk ispiyonu sen yapmıştın geçmişte hatırlatırım yazayım istersen açık seçik

Haha sekerim popon sıkıştıkça niye beni tehdit ediyon anlamadım gücün başka türlü yetmiyor sanırım

günaydın

hepinize çok güzel bi hafta diliyorum canım arkadaşlarım. yazdıklarınız okurken, ofiste kimselere çaktırmadan sessiz sessiz gülmekten ve gülerken kırışmaktan, beğen yapmaktan, " ben bu hatunları seviyorum ulennn" diye içimde geçirmekten çok mutluyumm...iyi ki varsınız, iyi ki çan çan çan diyen, hiç susmayan çeneleriniz var beste, senin jeloya bulduğun nick acayip hoşuma gittim "kezbo kelek jelo" bayıldım bayıldım...4*4'lük olmuş

tavşanım, atlatmışsın sağlıkla. hadi bakalım bundan sonra bol bol dinlen. anneciğin bi güzel baksın sana. gerekiyosa bu gün de kal hastanede.çıkmak için acele etme. istirahat et, çok öpüyorum canım..

çanta muhabbetini okumamışsın

beni sev sadece beni beni ( bihterin ölmeden önceki sözleri beni beni)

Son düzenleme:
Bizde seni çok seviyoruz ogülü napim artık haketti kezbo kelek jelo
beni şikayet etti hatun ya sonrada oturdu yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…