- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
Şimdi sen beni yine tehdit ediyon sanırsam ama ben sana hiç çekmemişim numaradan bile şikayet et yapmıycam![]()
nasıl anlarsan artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sen beni yine tehdit ediyon sanırsam ama ben sana hiç çekmemişim numaradan bile şikayet et yapmıycam![]()
nasıl anlarsan artıktehtid yok sadece uyarı
![]()
Yakında adımız deliye çıkacak![]()
çanta muhabbetini okumamışsın![]()
beni sev sadece beni beni ( bihterin ölmeden önceki sözleri beni beni)![]()
Bizde seni çok seviyoruz ogülü napim artık haketti kezbo kelek jelo
beni şikayet etti hatun ya
sonrada oturdu yerine
![]()
günaydın arkadaşlar,
çok güzel ve güneşli bir istanbul sabahından herkese iyi haftalar diliyorum![]()
Eh birazcık var delilik olmadan olmaz![]()
gıııı nlglpd sabaha kadar uyumadım bir daha gece senle telleşmiyeceğim bacım uykum kaçıyor![]()
ipini miyok bebem ne geleyim ne de göreyim o çantaları
benim kaza geçiren arkadaşımın var hermesi ben manyakmısın bu kadar para verilir mi çantaya derim bana abartı geliyor hermesin fiyatı 10.bin tl oha araba parası
ben o paraya karın üstüne de burun yaptırırım
louis vuitton bizim ogülü kullanıyor kezbanlar o markayı kullanıyor genelde
bak yine yanlış yazmışısın nickini
ne anlattı sana bu kadar da uyku tutmadı:44:
günaydınn kızlarr bu aradaaaaaaaaaaaaaaa
aledax nerelerdesnn gittinmi karar verdinmii meiiraaakkk etttmmmmmmmmmmmmmmm
ha haa
ben bunu okumamışım, gözümden kaçmış![]()
Günaydın zefeyyok ya gitse yazardı bana
![]()
hee özel mesajını aldmmmmmm bu akşammış randevusuu bakalıom ne diycikk daktırımPPPPPPPP bende hetycan yaptım
bnmde gnüm yaklaşıyoooooo
ya dedikodu o kadar çok yapıyor ki kafam karışıyor uykum kaçıyor bebem![]()
Günaydın zefeyyok ya gitse yazardı bana
![]()
dedikoducu diyosun yani
evet, bestenin louis vuitton kuyruğuna girdiğini anlatmıştın bana. nldglp' e dedikoducu diyosun bide![]()
Her gün dahada iyiye gideceksin canım.Annende yanındaymış ne güzel en büyük motive.Aradım seni sanırım müsait değildin.Annene slm öpüyorum seni.
Şekerim hiç inanma atmış kuyruğa girmedim kuyruğa girenlerin fotosunu çektim :)( mağazanın önünü görene dek almak niyetindeydim orası ayrı) buz gibi memlekette sıra sıra bekliyorlardı bu kezbo kelek jelo yada dedim ki millet deli bizim burda olsa çay kahve ikram ederler orda birde sorguluyorlar :) onların Lancel diye bir markası var ünlü senin isteğine göre dizayn yapıyorlar bir dahakine onlara bakcam kuyrukta yok :2: