• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

çanta muhabbetini okumamışsın :ssz:

beni sev sadece beni beni ( bihterin ölmeden önceki sözleri beni beni) :9:

okudum kız, hermes çanta alcakmışsın bize. çok popüler olan bi modeli var şimdilerde onun..bana ondan al barims:51:

Bizde seni çok seviyoruz ogülü napim artık haketti kezbo kelek jelo
:34: beni şikayet etti hatun ya :37: sonrada oturdu yerine :1:

ayh evet ya, okudum onu:1::1: resmen şikayet etmeye kalkmış seni..damarına basmaya gelmiyo, anında saldırıya geçiyo. tıpkı bizim öğretmen gibi densiz canım bu k.k.j (kezbo kelek jelo):9::33:

ipini mi :1::1: yok bebem ne geleyim ne de göreyim o çantaları :19:

benim kaza geçiren arkadaşımın var hermesi ben manyakmısın bu kadar para verilir mi çantaya derim bana abartı geliyor hermesin fiyatı 10.bin tl oha araba parası :25::25:

ben o paraya karın üstüne de burun yaptırırım :23::23:

louis vuitton bizim ogülü kullanıyor kezbanlar o markayı kullanıyor genelde

iyi oku ne yazmışım :1:

günaydınn kızlarr bu aradaaaaaaaaaaaaaaa

aledax nerelerdesnn gittinmi karar verdinmii meiiraaakkk etttmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın zefey :3: yok ya gitse yazardı bana :34:

Yürekse yüreğini bilir...

Yarasını nasıl bilirse insan.....

Yaw jelesecccc.Sana yazmadan onay almadan kimin haddineki ...

Ben haddimi bilirim.Hafta sonu rahatsız etmedim.keyftesındır dıye.

Seviyorum seni tatlı kadın....:3::3::3:

dedikoducu diyosun yani :1::1:

evet, bestenin louis vuitton kuyruğuna girdiğini anlatmıştın bana. nldglp' e dedikoducu diyosun bide:33:

Şekerim hiç inanma atmış kuyruğa girmedim kuyruğa girenlerin fotosunu çektim :)( mağazanın önünü görene dek almak niyetindeydim orası ayrı:37: ) buz gibi memlekette sıra sıra bekliyorlardı bu kezbo kelek jelo yada dedim ki millet deli bizim burda olsa çay kahve ikram ederler orda birde sorguluyorlar :) onların Lancel diye bir markası var ünlü senin isteğine göre dizayn yapıyorlar bir dahakine onlara bakcam kuyrukta yok :2:

Şekerim hiç inanma atmış kuyruğa girmedim kuyruğa girenlerin fotosunu çektim :)( mağazanın önünü görene dek almak niyetindeydim orası ayrı:37: ) buz gibi memlekette sıra sıra bekliyorlardı bu kezbo kelek jelo yada dedim ki millet deli bizim burda olsa çay kahve ikram ederler orda birde sorguluyorlar :) onların Lancel diye bir markası var ünlü senin isteğine göre dizayn yapıyorlar bir dahakine onlara bakcam kuyrukta yok :2:

o kadar kuyruğa bi de sorgu mu? yuh yani..bu fransızların ne yapçaa belli olmuyor demek ki...benim bi lancelim var...cüzdanı favorim ama çantasıyla aram pek iyi değil:27:

Back