• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ne zamandır yemiyorum ben de. diyetten değil, kebapçıya gitmemekten. Oğlanlar yüzünden pizza ilk tercih oluyor. Oysa lahmacunun yerini pizza tutar mı hiç:27:

gel bacum viyanada pizzanin dönerlisini yapiyorlar anam bir tatlu bir güzel almanlar bizden cok yiyor dönerli pizzayiiiii

Yürekse yüreğini bilir...

Yarasını nasıl bilirse insan.....

Yaw jelesecccc.Sana yazmadan onay almadan kimin haddineki ...

Ben haddimi bilirim.Hafta sonu rahatsız etmedim.keyftesındır dıye.

Seviyorum seni tatlı kadın....:3::3::3:

Bazıları senin gibi düşünceli olamıyor canım:21: hafta sonu gecenin 2.sinde bile arayan var saolsun:1: isim yazmayacağım zira anlamıştır kişi kendisi olduğunu :1:

bende seni seviyorum ama aramızdaki bu aşkı beste,nlglpd ve kezban ogülü kıskanıyorlar gibi geldi bana aman nazar değdirirler bunların gözü pis :30:

Koştur koştur bir pazartesi koşturmacası yaşıyorum evin içinde.Ama ne hikmetse çikolatalar falan gözümün önünde:27: onca işin arasında nasılda aklına getiriyor bu beyin annamadım:37: Yok ama yenilmem.Dünkü lahmacunlar yeteri kadar ödül oldu zaten.Çikolata, sen bekle bakalım biraz sıranı:23: Akşamüstü kahvemi içtim bile.Şimdi de çubuk tarçın,karanfil ve kiraz sapı gelsin bakalım mideye:8:

Bazıları senin gibi düşünceli olamıyor canım:21: hafta sonu gecenin 2.sinde bile arayan var saolsun:1: isim yazmayacağım zira anlamıştır kişi kendisi olduğunu :1:

bende seni seviyorum ama aramızdaki bu aşkı beste,nlglpd ve kezban ogülü kıskanıyorlar gibi geldi bana aman nazar değdirirler bunların gözü pis :30:

Hmmm o zaman haddini bilmez hadsiz ben mi oluyorum yanii:26:

Şekerim sırf sen depolamıyorsun maiilleri,mesajları cukkana. Bizim de elimizde kanıtlarımız var.Dosyalayıp gönderirsem hepsini sana,şap gibim kalırsın ortada:22:

Bikerem o gece kendimi helak ettiydim heryerlere msj atmıştım(hala duruyorlar) müsaitmisin diye.Hem bikerem gündüz bile olsa açtığım her telefonda ilk söylediğim kelime(müsaitmisin) olur cicim:34:

yok canım yok sana edepsiz demez kimse o ogülü kezban :1::1::1:

ve sayın seyirciler, alkışlarınızla karşınızda topiğimizi "asenası" "kelek jelesek" :52::52::52:

hımm değişik bişimiş ama ben döneri de pek sevmem. ibrahim abim gibi lahmacun ve kebaptan vazgeçemem:56:

ay bende yemegin en güzelini bilir hem yapar hem yerim
ama 6 senedir sadece cocuklara yapip bende otla cöple idare ediyorum yoksaaaa
varya yuvarlanarak yürüyecemmm
allah insana böyle tat alma birde yemegin iyisini bilme yetgisi verirmi
tabiki yiyince yuvarlak olmaaaaaa
allahim ne olur yesek yesekde kilo almasak:21::21:

kasla göz arasi ne zaman girdiniz kizlar bir birinize vayyyyy cekilinlen ben kavga etmesini sevmem
kavgaci hatunlarida ben hep hanim hatun gaculari severimmmmmmm
sit sit sakin ol sinirlerine hakim ollllll buda yonca evcimikkkkkkk

Şekerim sırf sen depolamıyorsun maiilleri,mesajları cukkana. Bizim de elimizde kanıtlarımız var.Dosyalayıp gönderirsem hepsini sana,şap gibim kalırsın ortada:22:

Bikerem o gece kendimi helak ettiydim heryerlere msj atmıştım(hala duruyorlar) müsaitmisin diye.Hem bikerem gündüz bile olsa açtığım her telefonda ilk söylediğim kelime(müsaitmisin) olur cicim:34:

Ay bak aklıma ne geldi:9: Kıbrıslılar ilk telefon açtığında ne der ? Alo,Ayşe arar.:102:

şeydacım sana güle güle de , nldeheha hanımcım sen dur bakiim durduğun yerde:20:

ne demek parmaklar otomata bağlanmış, beğen yapıp duruyorum.

kasla göz arasi ne zaman girdiniz kizlar bir birinize vayyyyy cekilinlen ben kavga etmesini sevmem
kavgaci hatunlarida ben hep hanim hatun gaculari severimmmmmmm
sit sit sakin ol sinirlerine hakim ollllll buda yonca evcimikkkkkkk

Şeydacım bu arkadaşlar benim güzelliğimi herkes tarafından çooooook sevilmemi çekemiyorlar :19:

bende hiç sevmem kavgayı polemiği ama bunlar zorla sokuyorlar beni :ssz:

Back