• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sendemi jelo gibi gizli gizli giriyon.Tavşanımız ameliyat olmuş iyi olmasına çok sevindim.Ne zaman çıkıyor.

Yook benim gizli saklı işim olmaz herşey ortada :51: jelesenk duymasın:)) ya bilmiyorum sanki yarın çıkacak gibi görünmüyor.Doktor da P.tesi çıkın demiş.Şuan bitkin gibi halsiz biraz.Bugün 2 ünite de kan verildi.Bakalım yarın sabah ola hayrola.Sabah karar verecekti zaten gidip gitmemeye.

Yook benim gizli saklı işim olmaz herşey ortada :51: jelesenk duymasın:)) ya bilmiyorum sanki yarın çıkacak gibi görünmüyor.Doktor da P.tesi çıkın demiş.Şuan bitkin gibi halsiz biraz.Bugün 2 ünite de kan verildi.Bakalım yarın sabah ola hayrola.Sabah karar verecekti zaten gidip gitmemeye.

Yarın kalırsa haberim olsun belki bi süpriz yaparım.Senin haberin olursa alo dersen sevinirim.Öptüm çıkıyorum.

günaydin günaydin mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birazdan pilates yapacam kizlarrr kendimi gaza getiriyorum:1::1:
yoksa hic yapasim yokkkk:37:

günaydin günaydin mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hadin zıplayıp hoplayın bakalım yok öyle tembellik:122::124::118:

İyi sabahlaaarrrrr,güzel pazar laaaaaarrrr:16:

Davşanımın annesi ile konuştum.Daha iyi dedi bugün için.Doktor öğlende uğrayacakmış.Çıkıp çıkmamasına karar verecekmiş.Yarın sabaha da kalabilirmiş çıkışı.

Kızlar savulunnnn şeyda plates yapacak,çekilin kaçışınn:))

Amann lastiğe,göze,bele tikkatt:60:

Son düzenleme:
kızlar biraz okudum ama yarım yamalak oldu.
dün akşam zorla kalktım, doktor kesin kalksın demiş, çok zorlandım ama kalktım.bu sabah da 2. kez kalktım.bacaklarımdan gelen drenler iyi, yarın çıkacak..belki göğsümdekiler de..
göğüslerim güzel görünüyor ama daha ağrıdan ona odaklanamadım.
yarın çıkacağım inşallah.
böyle haberler..arayan, gelen, mesaj atan, buradan yazan herkese çok teşekkür ederim..

fleurs ile de tanıştık, o kadar cici bir insan ki...umarım bbir buluşmamızda siz de tanışırsınız...

Çok sevindim tanıştığına bende selamlarımı ilettim nlglpd ile oda çok tatlı biri dedi doktor şanslı hastaları hep tatlı başta ben :1:

dün akşam zorla kalktım, doktor kesin kalksın demiş, çok zorlandım ama kalktım.bu sabah da 2. kez kalktım.bacaklarımdan gelen drenler iyi, yarın çıkacak..belki göğsümdekiler de..
böyle haberler..arayan, gelen, mesaj atan, buradan yazan herkese çok teşekkür ederim..

dün akşam haberlerini aldım sarı şekerden biraz korktum :18: neyse atlatmışsın güçlü kızsın atlatacaksın hepsini sonra keyfini çıkaracaksın vücudunun :21:

öptüm seni aneye selamlar öpüyorum ellerinden :16:

Her gün dahada iyiye gideceksin canım.Annende yanındaymış ne güzel en büyük motive.Aradım seni sanırım müsait değildin.Annene slm öpüyorum seni.

Canim cok gecmis olsun tekrar. Durumunu arada bildir bize ki merak ediyoruz seni.

Annenede cok cok slm söyle öpüyoruz ellerinden :)

Çok sevindim tanıştığına bende selamlarımı ilettim nlglpd ile oda çok tatlı biri dedi doktor şanslı hastaları hep tatlı başta ben :1:

En başta sen miii?:19: nemünasebet jekelek,esas güzellik ve en birinç en en en en....hep ben:12::65: sen git önce karnını yaptır sonra gel peeehhh:22:

Ah Jekelek,zalim jekelek

Kime çökelek,kime cheesecake,

Herkesi papuç dilinle,

Bamlatıp,kaçıverdin jekelek :24: :32:

En başta sen miii?:19: nemünasebet jekelek,esas güzellik ve en birinç en en en en....hep ben:12::65: sen git önce karnını yaptır sonra gel peeehhh:22:

Ah Jekelek,zalim jekelek

Kime çökelek,kime cheesecake,

Herkesi papuç dilinle,

Bamlatıp,kaçıverdin jekelek :24: :32:

gııııı bu beste hala mı ban yememiş :ssz: niye şikayetim dikkate alınmamış ben insan degilmiyim ben üye degilmiyim :ssz:

Güzelim yazdığımı okumamış yada okuduğunu anlamamışsın hep o lahana yüzünden :1::1: tatlı dedim en tatlı benim adam beni görünce yüzünde güller açıyor demi beste :31:

gııııı bu beste hala mı ban yememiş :ssz: niye şikayetim dikkate alınmamış ben insan degilmiyim ben üye degilmiyim :ssz:

Güzelim yazdığımı okumamış yada okuduğunu anlamamışsın hep o lahana yüzünden :1::1: tatlı dedim en tatlı benim adam beni görünce yüzünde güller açıyor demi beste :31:

amaaaan kemik attık işte sen de hemen yakaladın havada:34: en tatlı da benim.benim benim işte :79:

yooo yememiş tabii.Bestemin dokunulmazlığı var.Olur olmaz herşeye kötü içerik yaparsan sonu budur işte.Artık kaale alınmıyorsun şekerim.Forsun bitti buralarda.Pro üyelik muro üyelik lafta.Bence o kartı sen migros ta money kart olarak kullan belkim işe yarar:35:

Sen bana o kadar laf et banlanma bide banlatmaya çalış ohhh iyi oldu sana bide ben torpilliyim dokunulmazım diye hava at :63: demekki neymiş site yönetimi adilmiş :33:

Son düzenleme:

yooo yememiş tabii.Bestemin dokunulmazlığı var.Olur olmaz herşeye kötü içerik yaparsan sonu budur işte.Artık kaale alınmıyorsun şekerim.Forsun bitti buralarda.Pro üyelik muro üyelik lafta.Bence o kartı sen migros ta money kart olarak kullan belkim işe yarar:35:

Nede güzel açıklamışsın arkadaşım acaba bu kelek kezbo jelo anlamışmıdır :44:

Hıhı de kezbo :)

Back