• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hem sana hem kızlara :53::53::53::53: amanın ben özüme geri döneyim en iyisi ben sizdenim zaten :1::1::1:

dön ama bi daha yanlış yaparsan atarız guruptan :1:

tam ruh ikizimi bulmuşum değil mi :9::9::9:

aynı bensin sen zaten

ne yapıyon kız bi eski resmimi koy valla bu saatte atlar gelirim :52::52::52::52::52:

aaaaaa bak onu unuttum tühhhhh

beni şikayet ediyomuş ispiyoncu

:24::24::24::24: banın geliyor hazır ol :1::1::1:

Son düzenleme:
yani sen şimdi hiç sıkılmadan benimi şikayet ettin töbe töbe başımıza taş yağacak :41::41: son son seni bi döveyimde içim rahat etsin kıskandın dimi hiç cezam yok diye :36::36::36::36:

yani sen şimdi hiç sıkılmadan benimi şikayet ettin töbe töbe başımıza taş yağacak :41::41: son son seni bi döveyimde içim rahat etsin kıskandın dimi hiç cezam yok diye :36::36::36::36:

ciddi mi hiç cezan yok mu :26: olmaz sana ceza şart ceza üyenin kamçısıdır bebem :33:

Herkes ota bo.. şikayet ediyor ne var bi de ben edeyim üstelik hakaret var :33::33::33:

bu cezalar puanlar nerde yazıyor ya.Benim de puanım hiç düşmedi heralde.:nazar::nazar::nazar:

bebem kullanıcı kontrol paneli var tıkla orada yazıyor ama senin yok hiç banın olsa ben bilirim :34:

jelo tarif eder şimdi uzmanlık alanı :9::9::9::9:

1.seneyi geçti buradayım üstelik çok kişinin tavuğuna kış dedim sende biliyorsun:31: cezam minimum bebem inan özelden sana yazarım ama çok istiyorsan 2.polemik yaratayım hemen :1:

bebem kullanıcı kontrol paneli var tıkla orada yazıyor ama senin yok hiç banın olsa ben bilirim :34:

1.seneyi geçti buradayım üstelik çok kişinin tavuğuna kış dedim sende biliyorsun:31: cezam minimum bebem inan özelden sana yazarım ama çok istiyorsan 2.polemik yaratayım hemen :1:

azcık uslu dur sen olmayınca canımız sıkılıyor biz netcez o zaman :45:

sendemi jelo gibi gizli gizli giriyon.Tavşanımız ameliyat olmuş iyi olmasına çok sevindim.Ne zaman çıkıyor.

Back