Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hahahahaha ablaaa aynen banada olmustu o. Yerler cok kaygandi hoppppppp kendimi yerde buldum bi an ama kesin bi 15 - 20 dk gülmüsümdür yerde kesin.

:))

hahaha bende var sanirim biraz sakarlik.

Insanlik hali olabilir abla niye utanasin ya :) amann düsmeyen mi var sanki

Kalabalık cadde de düşmüştüm ben o zaman bi kızarmıştım aynen insanlık hali

düşmez kalkmaz bi Allahtır demi ama

gelmiş mi eşi acep :26: ya gecen girmiş geç saatte ama yazmamış bi şey garip biri zaten ne nok yediği belli olmuyor

Benim bildiğim Şubat başı gelecekti eşi.Ama belki değişiklik olduysa bilemem.Yarın arayıp sorarım gündüz gözüylen şekerim.Bunca aylardan sonra gece gece rahatsız etmeyeyim kahyamı

Benim bildiğim Şubat başı gelecekti eşi.Ama belki değişiklik olduysa bilemem.Yarın arayıp sorarım gündüz gözüylen şekerim.Bunca aylardan sonra gece gece rahatsız etmeyeyim kahyamı

Yok canım eşi gelmemiş o gitmiş sanırım öyle anlaşılıyor aşkıyla yazıyodu başka aşkı yoksa tabi ne bilim yani belki arkaşıdır falan

Yok canım eşi gelmemiş o gitmiş sanırım öyle anlaşılıyor aşkıyla yazıyodu başka aşkı yoksa tabi ne bilim yani belki arkaşıdır falan

sana ne bacım kızın özel hayatını geldin burada deşifre ettin belki başka aşkıdır face açmam ben bakınız örnek hemen dedikodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…