Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Beste sen bakma bu keleğe,hani deli deliyi görünce değneğini saklar hesabı,pısırık bu jelek pısırık.Hemen alttan alır etmez öyle kavga mavga

pısırık demeyelim ona sevdiği insanlarla kavga etmez olsun

yoksa damarıma basarlarsa tırnaklarımı çıkarıyorum

Kızııım ben bu jelocanın ciğerine kadar bilirim hehehehehehehhe karın germesinde de kısmet olursa baarsaklarına kadar bileceeem

heyyyttt :))) ablama bak hele. Vallaha ben korktumm :))

vallahi nlglpd seni iyi çözdün beni

hasogulo ( çok mu aradın bu nici) korkma narin kırılganım yengeç burcuyum

vallahi nlglpd seni iyi çözdün beni

hasogulo ( çok mu aradın bu nici) korkma narin kırılganım yengeç burcuyum

hahahaha abla vallaha cok aramadim direk isimleri kisaltip ortaya nick yarattim :)

hasan = haso
Goncagül = gülo

ortaya karisik bisey cikti :)))

Abowww bende yengecimmm :)

hahahaha abla vallaha cok aramadim direk isimleri kisaltip ortaya nick yarattim :)

hasan = haso
Goncagül = gülo

ortaya karisik bisey cikti :)))

Abowww bende yengecimmm :)

:))) bak yengeç burcu muhteşem insanlardır bana göre

iyimser (fesatlık,kötülük bilmezler) çok duygusal burç ağlayan ile ağlarlar, yardımsever iyi kalpli daha ne olsun

:))) bak yengeç burcu muhteşem insanlardır bana göre

iyimser (fesatlık,kötülük bilmezler) çok duygusal burç ağlayan ile ağlarlar, yardımsever iyi kalpli daha ne olsun

Evet aynen...

Evcim insanlar, yardimsever, duygusal, bulundukları ortamları da güzelleştirmek için çaba sarf ederle vs vs.. :))

ayyy en kötü yanimizda duygusallik. Ben tv de duygusal bisey göriyim, hemen musluklarim aciliyo :)

Mirinin eşi gelmiş çok mutlu herkese selamı var

şimdi cepten mesaj attım neredesin looo dedim hakkında dedikodu yapıyorum haberin ola dedim

ne oldu dedikodu mu var hemen bakıyorum

beste gı küstün mü ? gel hadi gel şaka yaptığımı bilir mirin

yap,et,ondan sonra :beste gı küstün mü ? de. küstü tabeee hatta beni ağlayarak aradı da teselli ettim tatlişkomu. hıhh bi de iyi kalpliymiş

Mirinin eşi gelmiş çok mutlu herkese selamı var

şimdi cepten mesaj attım neredesin looo dedim hakkında dedikodu yapıyorum haberin ola dedim

ayyy aman öyle olsun yaa.Ben de tırtıklanıyordum nooldu bu kıza diye? çok sevindim vallahi.Allah böyle ayrılıklar versin.Hiç kolay değil onun yaşadıkları.Aynı hayatları yaşadığımız için biz biliriz ayrılığın ve özlemin ne olduğunu

yap,et,ondan sonra :beste gı küstün mü ? de. küstü tabeee hatta beni ağlayarak aradı da teselli ettim tatlişkomu. hıhh bi de iyi kalpliymiş

Beste bana hayat da küsmez canım benim bilir kalbimin yüreğimin nasıl domestosa yatırılmış gibi pürü pak olduğunu

aramıza giremezsin boşuna uğraşma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…