Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız şeydaaa neettin gıı gözüne.Geçmiş olsun ama bak vallahi ben bu tür kazalara nedense çok gülerimelimde değil çok özür dilerim ama sokakta düşene de çok gülerim.Hatta kendim düştüm kaç kere sokakta da gülmekten beni yerden kaldıramadılar
malesef bir sinir ve kriz şeklinde gülmeye başlıyorum bu durumlarda.Delimiyim neyim:44:
kim uleeeeen aşkıyla başkentte :26:
hahahahaha ablaaa aynen banada olmustu o. Yerler cok kaygandi hoppppppp kendimi yerdebuldum bi an ama kesin bi 15 - 20 dk gülmüsümdür yerde kesin.
:))
Sanane dermişimmirin şeker kim olacak:)
sakarlar siziben düşene gülüyorum da kendim düşünce çok utanıyorum
![]()
yok yok güzelim senin doktorun meşhur doktor![]()
hahahabende var sanirim biraz sakarlik.
Insanlik hali olabilir abla niye utanasin ya :) amann düsmeyen mi var sanki![]()
gelmiş mi eşi acep :26: ya gecen girmiş geç saatte ama yazmamış bi şeygarip biri zaten ne nok yediği belli olmuyor
![]()
Kendi söylediğine kendin gülmüşsün zaten şekerim cevap vermiyorum :)
gelmiş mi eşi acep :26: ya gecen girmiş geç saatte ama yazmamış bi şeygarip biri zaten ne nok yediği belli olmuyor
![]()
Ana dedikoducuya bak neler söylüyo kızın arkasından tüüüü![]()
Benim bildiğim Şubat başı gelecekti eşi.Ama belki değişiklik olduysa bilemem.Yarın arayıp sorarım gündüz gözüylen şekerim.Bunca aylardan sonra gece gece rahatsız etmeyeyim kahyamı![]()
Ana dedikoducuya bak neler söylüyo kızın arkasından tüüüü
Yok canım eşi gelmemiş o gitmiş sanırım öyle anlaşılıyor aşkıyla yazıyodu başka aşkı yoksa tabi ne bilim yani belki arkaşıdır falan![]()
kız bu mirin kötü içerik yapsa ban yerim ben :18::18: yada o yapamaz bilirim benim iyi niyetimi de sana güvenmem ben sen ispiyon yapabilirsin![]()
Valla canım amin 2 dk da ihaleyide bana yıktıKız beste allah korusun bizi ve cümlealemi bu kadının dilinden:76:
sana ne bacım kızın özel hayatını geldin burada deşifre ettinbelki başka aşkıdır
face açmam ben bakınız örnek hemen dedikodu
![]()
Valla canım amin 2 dk da ihaleyide bana yıktı