• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kız şeydaaa neettin gıı gözüne.Geçmiş olsun ama bak vallahi ben bu tür kazalara nedense çok gülerim:1: elimde değil çok özür dilerim ama sokakta düşene de çok gülerim.Hatta kendim düştüm kaç kere sokakta da gülmekten beni yerden kaldıramadılar:52: malesef bir sinir ve kriz şeklinde gülmeye başlıyorum bu durumlarda.Delimiyim neyim:44:

hahahahaha ablaaa aynen banada olmustu o. Yerler cok kaygandi hoppppppp kendimi yerde :D buldum bi an ama kesin bi 15 - 20 dk gülmüsümdür yerde kesin.

:))

hahaha :D bende var sanirim biraz sakarlik.

Insanlik hali olabilir abla niye utanasin ya :) amann düsmeyen mi var sanki :D

Kalabalık cadde de düşmüştüm ben o zaman bi kızarmıştım :17: aynen insanlık hali :34:

düşmez kalkmaz bi Allahtır demi ama :34:

gelmiş mi eşi acep :26: ya gecen girmiş geç saatte ama yazmamış bi şey :ssz: garip biri zaten ne nok yediği belli olmuyor :23::23:

Benim bildiğim Şubat başı gelecekti eşi.Ama belki değişiklik olduysa bilemem.Yarın arayıp sorarım gündüz gözüylen şekerim.Bunca aylardan sonra gece gece rahatsız etmeyeyim kahyamı:23:

Benim bildiğim Şubat başı gelecekti eşi.Ama belki değişiklik olduysa bilemem.Yarın arayıp sorarım gündüz gözüylen şekerim.Bunca aylardan sonra gece gece rahatsız etmeyeyim kahyamı:23:

Yok canım eşi gelmemiş o gitmiş sanırım öyle anlaşılıyor aşkıyla yazıyodu başka aşkı yoksa tabi ne bilim yani belki arkaşıdır falan ;)

Yok canım eşi gelmemiş o gitmiş sanırım öyle anlaşılıyor aşkıyla yazıyodu başka aşkı yoksa tabi ne bilim yani belki arkaşıdır falan ;)

sana ne bacım kızın özel hayatını geldin burada deşifre ettin :19: belki başka aşkıdır :19: face açmam ben bakınız örnek hemen dedikodu :27:

Back