yalnız değilsin di mi? İstersen gelebilirim yanına canım benim.
annem gelecek bebeğim.bitanesin ama..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız değilsin di mi? İstersen gelebilirim yanına canım benim.
annem gelecek bebeğim.bitanesin ama..
Beste bana hayat da küsmez canımbenim bilir kalbimin yüreğimin nasıl domestosa yatırılmış gibi pürü pak olduğunu
aramıza giremezsin boşuna uğraşma![]()
aaaaaa bak şimdi aklıma geldi yarın meme büyütme ameliyatı var fleur mu neydi nici ... rabbitin sonra olacak demek ki![]()
aaaa eveeet hatırladım şimdiii.Vallaha zehir gibi hatunsun vesselam
Özelden yazışmıştık ondan şey ettim oda sağlıkçı hastanede çalışıyor![]()
yarın gidersen ziyarete onada geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen... iyi geceler herkese![]()
dur daha ne ihaleler var sana kalacak
![]()
ne oldu dedikodu mu var hemen bakıyorum
beste gı küstün mü ? gel hadi gel şaka yaptığımı bilir mirin![]()
Hadin kızlar ben de yatıp kuzular gibi,kalkayım koç gibiHepinize güzel geceler,mışıl mışıll uykular.Allaha emanet olun hepiniz.
![]()
ben de rahatımdır bu tür konularda ama sanırım daha diğer ameliyatın rahatsızlığı bitmeden giriyor olmak zorluyor...bir de sonrasında yoğun bir dönem olacak;o stres yapıyor...
canım çok sevindim aneyin daha iyi olmasına yoğunluktan cepten dönemedim, sıkma canını sen iyi ol ki annene sahip çıkasın öpüyorum seni![]()
iftiracı seni bide meraklı hemen meraktan çatlayıp bu saatte mesajmı attın hatuna
günaydın herkese, hayırlı cumalar olsun
günaydin günaydin mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrrr
isim cok öpüldünüz bacular gecmis olsun diyen hepicinize tesekürler
nldglp demek öyle düsene gülerin bende cok gülerim evde dünden beri pilatesten tek dayak yiyen kisi ilan edildimmmm
isim cok kizlar öpüldünüz gecmis sayfalarin birazi okudum birazini okumadim anam ne konusmusunuz ne konusmusunuzzzzz
nese öpüldünüzzzz ben kacarrrrrrrr
Bendende günaydın kızlar hepinize![]()
t tanıdım arkadaşımı yeterince sıkıntım yokTanı arkadaşını yaptığım şeyi yaptım derim mesaj attım hakkında dedikodu yapıyoruz hakkını helal eyle dedim![]()
o gecelerin kadını sabah yatağa giriyor![]()