• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hepsi geçer linacım unutma sular bulanmadan durulmaz :34: ben 20.senelik evliyim bu yıllar içinde senin deyiminle sallanmalar oldu herkeste oluyor inan :34:

gel bu tarafa bakarız biz kızlarla sana :9::9:

jelesec 20 yillikmi evlisin masallah bacummmm
söylemesi ayip bende 26 olacam yakindaaa :ssz:
bana sor kac yasindayim 18 den gün bile almadimmmm:10:

selam kizlar gecmise göz attim ohhhh anneye gidilmis mamalar yenilmis ohh valla kiskandim
kahveler icilmis 0gün anlar beni afiyet olsunnn
amaliyatlar olanlara gecmis olsunnn
beni anlatam sizeeeeee sabah ebru salliyla pilates yaptim elimden lastik firladi sapppppp gözümün üstüne
gözlerimden yildizlar firladi inanin gözlerim kan canagi yarin nasil olur bilmiyorum evde bir dalga konusu su an önce kizdim dalga gecen esim ve cocuklara sonra kendi halime kendim güldüm iste böyleeee neymis pilates bile olsaaaa dikatli olunacakmissssss:1::1::1:

İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım ama içini ferah tut ve önce Allaha sonra da doktoruna güven.Hem zaten ameliyat olduğun hastane kendini kanıtlamış bir hastane bunu sen de çok iyi biliyorsun.Onlar senin için en iyisini zaten yaparlar.Benimde ameliyatıma 10 gün kaldı ama nedense çok rahatım.İçimde hiç korku yok niyeyse ben ameliyatlardan önce hep böyle oluyorum.Sezaryen olmadan önceki gün de böyle sakindim.Sanırım Allah güç veriyor.

ben de rahatımdır bu tür konularda ama sanırım daha diğer ameliyatın rahatsızlığı bitmeden giriyor olmak zorluyor...bir de sonrasında yoğun bir dönem olacak;o stres yapıyor...

ben de rahatımdır bu tür konularda ama sanırım daha diğer ameliyatın rahatsızlığı bitmeden giriyor olmak zorluyor...bir de sonrasında yoğun bir dönem olacak;o stres yapıyor...

haklısın canım senin baya üst üste gelmiş ama sonradan gelecek güzel günleri düşünerek kendini motive etmeye çalış fıstık gibi olacaksın:)

selam kizlar gecmise göz attim ohhhh anneye gidilmis mamalar yenilmis ohh valla kiskandim
beni anlatam sizeeeeee sabah ebru salliyla pilates yaptim elimden lastik firladi sapppppp gözümün üstüne
gözlerimden yildizlar firladi inanin gözlerim kan canagi yarin nasil olur bilmiyorum evde bir dalga konusu su an önce kizdim dalga gecen esim ve cocuklara sonra kendi halime kendim güldüm iste böyleeee neymis pilates bile olsaaaa dikatli olunacakmissssss:1::1::1:

COk gecmis olsun ya :S cok acimistir kesin.

Benim güzel pamuk bembeyaz tevşanım:21: Nasıl sürpriz oldu şimdi bu haber:53: Hadi bakalım hayırlarla girip çık inşallah.Saat kaçta?

okurken benim canım yandı yahu... çok geçmiş olsun....

Ya bugün bir girmedim topiğe,ne haberler,ne güzel haberler aldım şimdi:46: Hadi bakalım hepinize hayırlarla güzelliklerle gelsin herşey.:16: Lina cım gerçekten çok sevindim:70:

evet canım ya ben de çok sevindim randevu almaya bile :D birde doktorla görüşüp olumlu şeyler duyarsam süper olcak

Kız şeydaaa neettin gıı gözüne.Geçmiş olsun ama bak vallahi ben bu tür kazalara nedense çok gülerim:1: elimde değil çok özür dilerim ama sokakta düşene de çok gülerim.Hatta kendim düştüm kaç kere sokakta da gülmekten beni yerden kaldıramadılar:52: malesef bir sinir ve kriz şeklinde gülmeye başlıyorum bu durumlarda.Delimiyim neyim:44:

yaa neetmeli naapmalı da şu kaynanayı yollamalı aciba:44: sen hemen ameliyat olursan sana bakmak istemez de kaçar gider mi acep:26:

canım aslında salı günü doluyor bir ay ama artık olsun bitsin dedim.. hiç de hazır değilim psikolojik olarak ama iyileşme zamanı daralıyor, mecburen oluyorum..

ercan bey aradı az önce..biraz rahatlattı onun sesini duymak..inşallah ilki kadar sorunsuz atlatırım.. tek güvencem doktorum valla...

Sen şimdi güzel güzel uyu hiçbirşey düşünme bunuda kolayca atlatacaksın merak etme :) emin ellerdesin :nazar:

Back