Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben yine la senza dan sütyen beğendim bebişler
nasıl durdurcam kendimi bilmiyorum
ühühühüü

kelek jelesek,
benim olmuş 17 beğenim kısa günün karı, allah bereket versin

kıskanma ne olur, paylaşım yap senin de olur :76:

sayılmaz o beğeniler kazenin açtığı yeni başlıkta yazmışsın hep ...gördüm 1.paylaşımı 5.kişi beğenmiş şike var

Son düzenleme:

Ben çoktan ekran kayıtlarını aldım bile zeki kadınım benim :82::82::82:

Allah'ım yarabbim ya bunlar bizim canımız parçamız ne demek içiniz rahat olsun hayret birşey yahu...
her ögretmenin bir yedegi muhakkak vardır... anlamıyorum bunları gerçekten...
ogluşun alışı arkadaşlarına ister tabiki cocuk haklı canımcım...
inşallah bir sorun olmazda sıkıntısız bu dönemi bitirirsiniz...
Yaz sen canım bekliyorum

bu bestenin gözü fena nazara gelme demedi deme
hmmm düşündüm düşündüm liste bayagı uzun olacak ...
ben bir liste yapayım sonra yazayım melegim

ohhh beaaa kimse yok gecenin bu vakti amaaaan kendim çalar kendim oynarım tır tır tır başımı yidiniz 2 gündür don sütyen külot diye....amaaan allah dilinizden korusun herkesi...bu ne beee...yediniz bitirdiniz iliğimi kuruttunuz hemi:99:

JElesenk zaten 10 unuza bedel,safi laf soksun adama,ehhh ogüle sen de sattın ya beni bestemelodi sana söölücek bir söz bulamıyorum zira hangi cenahta olduğunu bilemedim,Aledax da pompalı tüfekten beter alimallah saniyede 100 kurşun atar şeklinde,bentoprak sadece beğenir çıkar işin içinden,Kartopu desen etliye sütlüye girmeden çocuk parkında oynar durur,Mirin gıııı nooldu annem sana ahh ulen olaydın sen korurdun bu gacılara karşı beni ahhhh diğer topiklere bağıram sesimi duyarlarmı acep:44: Panter kirpikleriyle mutlu mes ut yaşar,beni naapsın?? melteeeeeeeeemmmmm03,Duyguuuuuuuuuu yetişin bacılar kardeşler adaaaaaa,edbeeeerrr,sevimliiii,seraaaap38,gelinciiiiiik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ben en iyisi yarın gidip şunlara birer don alam da bari kurtulayım şu dillerinden:76:

hiç bilem satmadım
kanımın son damlasına kadaan savaştım. Ama bu aledax var ya bu aledax ! fena yerden vurdu. Pazardan aldıklarını intissimi paketlerine koyacakmış dedi, cafcaflıcakmış dedi, cimri işte dedi, cebinde akrep değil, akrepler var dedi, o almazsa ben alırım hem de la senza'dan alırım dedi....dedi de dedi

kızlar günaydın canım çok sıkkın şu an hastanedeyiz annem rahatsız bildiğiniz gibi ben sakarya da oturuyorum annem de ıstanbulabi me gelmişti dün başı ve kolu uyuşmuş hastaneye kaldırmışlar tomografi ve em.ar çekilmiş lan testleri yapılmış gece 12de gelebildim hafif şekilde felç olmuş ne olur dualarimizi eksik etmeyin...

Yukarda yazılanların hepsi bizzat şahsıma ve bana aittir.

Hepsi dedim.Agzım dolu dolu dedim.Parmaklarım şık şık yazdı.Dedim oh ettim.Canıma değsin.........................diyerekten sıyrılmam lazım.

Siz adama cinayet itiraf ettirirsiniz.

Nldglp sanada çok teessüf ediyorum.

Benı kımle karıştırdın sen bakalım.

Beni gördün, öyle makinalı tüfek atan çan çan çene halimmi yansıdı sana.

2 tane avuç içene sığacak kumaş parçaları için harcama bizi Tatlı kadın.

Ben zaten altını olgtkn ye üstünü jelesece hiba ettim.Onlara kargo edersin çafçaflı poşetlerle beraber.

Malum ben sizinkiler kadar seksi ve fantezili şeyler giyemem.O nedenle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…