Kaç paylaşım yaptım bugün 5.beğeni var sadece
nlglpd gel bacım gel aneydende beğenileri yapıver
kelek jelesek,
benim olmuş 17 beğenimkısa günün karı, allah bereket versin
kıskanma ne olur, paylaşım yap senin de olur :76:
ben yine la senza dan sütyen beğendim bebişler
nasıl durdurcam kendimi bilmiyorum
ühühühüü
aman durdurma al gitsin gelin faturayı bana gönder ben öderim
ay yerim kız senin gibi kayınvalideyi ben yaasana can kurban
aman durdurma al gitsin gelin faturayı bana gönder ben öderim
ben de aliimm mi
şaka bi yana senin gibi kaynanam ollsun, 1.000.000.Tl borcum olsun beahh
:18::18::18::18: doğru bak onlarda kayıtlı duruyor :18::18::18:
Ben yönetime rica ederim özel hayatım deşifre oldu diye hemen kaldırırlar iyi ki önden söyledinzeki kadınım ben önlemimi alırım
alırım bebem
erken doğmuşsun ne yapayım alırdım yoksa seni gelin olarak
Allah'ım yarabbim ya bunlar bizim canımız parçamız ne demek içiniz rahat olsun hayret birşey yahu...ahh panteriçem, ahhh
anlatçak umut bile kalmadı artık ben de gittik idareye anlatık tüüüm olanları...İdare bile şoka girdi
ama dönem ortası diye öğretmen değiştiremiyorlar. Takibe aldık, gözümüz üstünde, içiniz rahat olsun diyorlar
içim rahat değil, öğretmenin yaptıklarını hatırladıkça. bi yandan da çocuk okulum da okulum, arkadaşlarım da arkadaşlarım diyor
1 hafta evde tutabildik, gönderdik tekrar. dün 1, bugün 2....
bakalım bu yılı kazasız belasız bitirebilecek miyiz
aman aney, canım aney,
bitlenirse sana gönderirim aney diyiversene....
hmmm düşündüm düşündüm liste bayagı uzun olacak ...Yaz sen canım bekliyorum
bu bestenin gözü fena nazara gelme demedi deme
ayh yerim senin altını üstünü ben, tüm donlar kilotlar feda ossun sanaözel mesajında yazdığın gibi yapiciim. altını 44, üstünü 90c aliciim
hee hee, küçükken bitlenince aney yatırırdı beni kucaana, tek tek çıtlatırdı bitleriözel bit şampuanı yapar, sık tarakla kafa derim yüzülene kadar tarardı. Gel bak sheltox sıkayım bişeyin kalmıcak, tek seferde hepsi ölcek derdi ama ben razı olmazdım..hey gidi günler hey
ayyy cocukluguma gittim...evet, bazen saçmalıyorum. Kezbanlığım tutuyor
annem de benim 2 sacıma sheltox ve gaz yagı sürerdi hep aglardım ezik modunda
hey gidi günler heyyyy
beste al bakalım bebişEki Görüntüle 605642
beste al bakalım bebişEki Görüntüle 605642
JElesenk zaten 10 unuza bedel,safi laf soksun adama,ehhh ogüle sen de sattın ya benibestemelodi sana söölücek bir söz bulamıyorum zira hangi cenahta olduğunu bilemedim,Aledax da pompalı tüfekten beter alimallah saniyede 100 kurşun atar şeklinde,bentoprak sadece beğenir çıkar işin içinden,Kartopu desen etliye sütlüye girmeden çocuk parkında oynar durur,Mirin gıııı nooldu annem sana ahh ulen olaydın sen korurdun bu gacılara karşı beni ahhhh diğer topiklere bağıram sesimi duyarlarmı acep:44: Panter kirpikleriyle mutlu mes ut yaşar,beni naapsın?? melteeeeeeeeemmmmm03,Duyguuuuuuuuuu yetişin bacılar kardeşler adaaaaaa,edbeeeerrr,sevimliiii,seraaaap38,gelinciiiiiik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ben en iyisi yarın gidip şunlara birer don alam da bari kurtulayım şu dillerinden:76:
hiç bilem satmadım
kanımın son damlasına kadaan savaştım. Ama bu aledax var ya bu aledax ! fena yerden vurdu. Pazardan aldıklarını intissimi paketlerine koyacakmış dedi, cafcaflıcakmış dedi, cimri işte dedi, cebinde akrep değil, akrepler var dedi, o almazsa ben alırım hem de la senza'dan alırım dedi....dedi de dedi
JElesenk zaten 10 unuza bedel,safi laf soksun adama,ehhh ogüle sen de sattın ya benibestemelodi sana söölücek bir söz bulamıyorum zira hangi cenahta olduğunu bilemedim,Aledax da pompalı tüfekten beter alimallah saniyede 100 kurşun atar şeklinde,bentoprak sadece beğenir çıkar işin içinden,Kartopu desen etliye sütlüye girmeden çocuk parkında oynar durur,Mirin gıııı nooldu annem sana ahh ulen olaydın sen korurdun bu gacılara karşı beni ahhhh diğer topiklere bağıram sesimi duyarlarmı acep:44: Panter kirpikleriyle mutlu mes ut yaşar,beni naapsın?? melteeeeeeeeemmmmm03,Duyguuuuuuuuuu yetişin bacılar kardeşler adaaaaaa,edbeeeerrr,sevimliiii,seraaaap38,gelinciiiiiik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ben en iyisi yarın gidip şunlara birer don alam da bari kurtulayım şu dillerinden:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?