besteee,
gizli takılan sen misin kızzz?
Günaydın hepinizeBugün aneyy günü bildiğiniz üzere.Son yazılara cvp veremedim sonra hesaplaşırız bakalım.Beste cim ya aman dikkat bu ara benim iki arkadaşımın oğlu bu virüsler yüzünden perişan oldular.Bir tanesinin kalp kasına yerleşti,diğerinin beyin zarına yerleşip menenjit teşhisi kondu.İnan 15 gündür onlarla yatıp,onlarla kalktık diyebilirim.Hoş insancıklar yoğun bakımda tedavileri devam ettiğinden gece gündüz uykusuz evlatlarının başında tam bir üzüntü ve yoğun yorgunluk yaşadılar.Kendi arabalarında 2 şer saat uykularla kaldılar.Sakın grip oldu aman ateş falan diye hafife almayın.Normalde kulağa boğaza ya da burun dibine yerleşen mikrop bazen rotayı şaşırıp böyle tehlike yaratacak organlarımıza yerleşebiliyor.Aman dikkat!!!
Hepinize güzel bir gün olsun inşallah.
aneye selam ellerinden öperim bende gııııı ananda senin gibi cimri mi
konuştum bestemle iyi bakmıyor kıza dedim banyo yaptırma
bendim canım ..
sayfa acık kaldı müsteri ile ilgileniyordum ..
su ogretmeni anlatacaktın bana beklemedeyim hala
nasıl kaynana olacagını görüyorum şimdidenkadın suyla temizlik ne anlama geliyor bilmediğinden habire yıkamada yıkama başka bildiği yok tek cadoloz sende değil yani
ahahha olmaya göynün varsaaaaelbette yollıycımm snei unuturmuymm cnmmmm
nasıl kaynana olacagını görüyorum şimdidenkadın suyla temizlik ne anlama geliyor bilmediğinden habire yıkamada yıkama başka bildiği yok tek cadoloz sende değil yani
yok anam, sen endişelenme. benim direklik, öküzlük boyutunda, törpülense de yok olamazsezarın hakkını jeleseke veremem, zira hem alt hem de üst bedenim onunkinin yarısı kadar versem de olmaz yani, o bakımdan
söz ustası demişsin, eyvallahama ne haddime, iki kelimeyi yan yana getirip yazmaya çalışıyorum, hepsi bu
forumda bi anormallik var..
alıntılanan cümlelerin başına hep yazanın nicki yazı şekinde çıkyıor, quotelanmıyor:44:
anormallik sende yavrum ne yazdığını iyi oku gebertirim senialt beden üst bedenmiş hem bel altı vuruyon hem de bel üstü
istemeye geldiklerin de anneciğim diye dolanmışsındır etrafında kadının aldın oğlunu hemen cadoloz tabiaman senin kızın senden beter olur almam ben oğluma
yok canım demeyim orda bit pire maç yapıyordur zaten :) ciddiye alır neyimahh panteriçem, ahhh
anlatçak umut bile kalmadı artık ben de gittik idareye anlatık tüüüm olanları...İdare bile şoka girdi
ama dönem ortası diye öğretmen değiştiremiyorlar. Takibe aldık, gözümüz üstünde, içiniz rahat olsun diyorlar
içim rahat değil, öğretmenin yaptıklarını hatırladıkça. bi yandan da çocuk okulum da okulum, arkadaşlarım da arkadaşlarım diyor
1 hafta evde tutabildik, gönderdik tekrar. dün 1, bugün 2....
bakalım bu yılı kazasız belasız bitirebilecek miyiz
aman aney, canım aney,
bitlenirse sana gönderirim aney diyiversene....
Bir kaç videosunu izledim cem beyin.,,
İletişimi güçlü haklısın.Keşke bir kaç yaptığı burunuda görebilsek ne hoş olurdu.
Teşekkurler zefey bilgilerin için.görüşecegım kıs azamanda.
Hastanenın lüks oluşu falan benı pek etkılemıyor.Genede olsun tabiki
Umarım senınde tam gönlünce olur buruncuğun.
haha burda yanıldın şekerim hiç dolanmadım zira oğlu 5 yıl peşimde dolandı bir 5 yılda evlilik için bekledi 10. Yılda ancak evlendik o yüzden hiç anneciğim diye dolanma lüksüm olmadı ondan mı gıcık acaba bu hatun bana :44:
Ohh nihayet...Giden dona mona yanmadım zaten ben.
Dobracımızı kaybediyoruz diye endişelendim.
Sezarın hakkını da jelesece ver.Ama duruşunu bozma sen.
Sen bile toparlayamadıysan kımse toplayamaz.Malum söz ustası sayılırsın.:)
Yaşasın ADALET...GELSİN....TAKIMLAR..GİYSİN JELESEC...
KezBAN ogülü bazen ne yazdığını bilmeyebilir
tüm haklar benim kimseye yedirmem
tühhhh altıncı his yanıldı deseneay kadın neye yanıyordur ah oğlum vah oğlum gözleri kör oğlum 10.yıl ahanda bu hatunun nesini bekledin oğlum ondan gıcıktır sana toruna da iyi bakamıyon
ben bunu kaçırmışım bir ara kriterlerimi yazıvereyim bari:)
vayyyy..... sagol melegim ...
inşallah daimi olurda emegime deger...
musait olunca eklerim canım
Yaz sen canım bekliyorum
bu bestenin gözü fena nazara gelme demedi deme
Senin kavınvalide gelince size gelip eski sayfaları bir okutayım en iyisi :)
Bugün seninle uğraşmayacağım yazıyorum deftere
anormallik sende yavrum ne yazdığını iyi oku gebertirim senialt beden üst bedenmiş hem bel altı vuruyon hem de bel üstü
yok canım demeyim orda bit pire maç yapıyordur zaten :) ciddiye alır neyim
KezBAN ogülü bazen ne yazdığını bilmeyebilir
tüm haklar benim kimseye yedirmem
evet, bazen saçmalıyorum. Kezbanlığım tutuyor
ayh yerim senin altını üstünü ben, tüm donlar kilotlar feda ossun sanaözel mesajında yazdığın gibi yapiciim. altını 44, üstünü 90c aliciim
hee hee, küçükken bitlenince aney yatırırdı beni kucaana, tek tek çıtlatırdı bitleriözel bit şampuanı yapar, sık tarakla kafa derim yüzülene kadar tarardı. Gel bak sheltox sıkayım bişeyin kalmıcak, tek seferde hepsi ölcek derdi ama ben razı olmazdım..hey gidi günler hey
evet, bazen saçmalıyorum. Kezbanlığım tutuyor
benim aneyde yapardı çıt çıt olayını :26:
ha şunu bileydin kezo ogülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?