Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

evet canım salgın varmış ortalıkta o kadarda dikkat ediyoruz ama işte yine oluyor

aneye selam ellerinden öperim bende gııııı ananda senin gibi cimri mi

konuştum bestemle iyi bakmıyor kıza dedim banyo yaptırma

nasıl kaynana olacagını görüyorum şimdiden kadın suyla temizlik ne anlama geliyor bilmediğinden habire yıkamada yıkama başka bildiği yok tek cadoloz sende değil yani

bendim canım ..
sayfa acık kaldı müsteri ile ilgileniyordum ..
su ogretmeni anlatacaktın bana beklemedeyim hala

ahh panteriçem, ahhh

anlatçak umut bile kalmadı artık ben de gittik idareye anlatık tüüüm olanları...İdare bile şoka girdi
ama dönem ortası diye öğretmen değiştiremiyorlar. Takibe aldık, gözümüz üstünde, içiniz rahat olsun diyorlar
içim rahat değil, öğretmenin yaptıklarını hatırladıkça. bi yandan da çocuk okulum da okulum, arkadaşlarım da arkadaşlarım diyor
1 hafta evde tutabildik, gönderdik tekrar. dün 1, bugün 2....
bakalım bu yılı kazasız belasız bitirebilecek miyiz

nasıl kaynana olacagını görüyorum şimdiden kadın suyla temizlik ne anlama geliyor bilmediğinden habire yıkamada yıkama başka bildiği yok tek cadoloz sende değil yani

aman aney, canım aney,
bitlenirse sana gönderirim aney diyiversene....

istemeye geldiklerin de anneciğim diye dolanmışsındır etrafında kadının aldın oğlunu hemen cadoloz tabi aman senin kızın senden beter olur almam ben oğluma

istemeye geldiklerin de anneciğim diye dolanmışsındır etrafında kadının aldın oğlunu hemen cadoloz tabi aman senin kızın senden beter olur almam ben oğluma

haha burda yanıldın şekerim hiç dolanmadım zira oğlu 5 yıl peşimde dolandı bir 5 yılda evlilik için bekledi 10. Yılda ancak evlendik o yüzden hiç anneciğim diye dolanma lüksüm olmadı ondan mı gıcık acaba bu hatun bana :44:

yok canım demeyim orda bit pire maç yapıyordur zaten :) ciddiye alır neyim

iletişim gücü okey de yaptığı işleri canlı görmek lazım

resimlerde burun olduğu için okey kabul edilir ama memede falan resim olayı da bazen şüpheli olabiliyor yamuk olan meme ucu kamufle edilebiliyor albümde görüp beğenen canlı gördüğünde kötü memesi yada karnı diyebiliyor ,halbuki aynı kişi albüm yorumunda güzel bakıyorsun süper yazmış :26: o yüzden ben derim canlı kanlı elleyecek sin evirip çevirip bakacaksın

Son düzenleme:

tühhhh altıncı his yanıldı desene ay kadın neye yanıyordur ah oğlum vah oğlum gözleri kör oğlum 10.yıl ahanda bu hatunun nesini bekledin oğlum ondan gıcıktır sana toruna da iyi bakamıyon

Senin kavınvalide gelince size gelip eski sayfaları bir okutayım en iyisi :)

ben bunu kaçırmışım bir ara kriterlerimi yazıvereyim bari:)

vayyyy..... sagol melegim ...
inşallah daimi olurda emegime deger...

musait olunca eklerim canım

Yaz sen canım bekliyorum

bu bestenin gözü fena nazara gelme demedi deme

Senin kavınvalide gelince size gelip eski sayfaları bir okutayım en iyisi :)

:18::18::18::18: doğru bak onlarda kayıtlı duruyor :18::18::18:

Ben yönetime rica ederim özel hayatım deşifre oldu diye hemen kaldırırlar iyi ki önden söyledin zeki kadınım ben önlemimi alırım

anormallik sende yavrum ne yazdığını iyi oku gebertirim seni alt beden üst bedenmiş hem bel altı vuruyon hem de bel üstü

ayh yerim senin altını üstünü ben, tüm donlar kilotlar feda ossun sana özel mesajında yazdığın gibi yapiciim. altını 44, üstünü 90c aliciim

yok canım demeyim orda bit pire maç yapıyordur zaten :) ciddiye alır neyim

hee hee, küçükken bitlenince aney yatırırdı beni kucaana, tek tek çıtlatırdı bitleri özel bit şampuanı yapar, sık tarakla kafa derim yüzülene kadar tarardı. Gel bak sheltox sıkayım bişeyin kalmıcak, tek seferde hepsi ölcek derdi ama ben razı olmazdım..hey gidi günler hey

Kaç paylaşım yaptım bugün 5.beğeni var sadece

nlglpd gel bacım gel aneydende beğenileri yapıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…