geceye 500. sayfa damgasını vurmuş. anaağam iki don için az yalvarmamışsın be kelek jelesekben sana alırım bebem gelirken hem de istediğin gibi dilli olanlarından nldglpim, kavgaya çaarmışsın ama evde foruma girmek, 7 yıldızlı otel tatili kadar lüks benim için sabah gördüm davetini. Neyseki ben olmadan da barış imzalamışsınız, aferin bak öğreniyonuz bensiz de iletişim kurmayı
deme kızzz, haber dinlemedim akşam, şimdi dinlicem. Offf yağmasın ya ! şu meteoroloji bu kez şaşırsın bea
geçmiş olsun beste, acil şifalar.
sen alırsın canım nlglpd senden cimri
sende bi durum var gelmeye kalktığında yollar kapanıyor
Yalvarmadık canım benimm.Hakkımızı aradık.Tufaya düşmedik.Sadece minik bir savunma yaptık.Taşlı yada çan lı.zilli olanlarıda varmış.Farketmez.
Herkes sözünün arkasında dursun.demi iiii.
Kaçırdın donları diyemi böyle oldu ögüle hanımefendi.
aledam bakma sen ogülüyenlglpd ye kahvaltıya gelecek ya beleş kahvaltı diye onun tarafından yanlı yazıyor
günadin günadin mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
500devirmisikkkkk ohhhhhhhhhh masallahhhhhh:126:
günaydın herkese, mutlu günler
wuuuu jelesec özele koyarım rwesim o zaman sırff senn içinnnnnnnn
saolasın cnmmmm inşallahhhhh
ameliyat tarihimm 14 şubattt sevgülüler günü :))çok tırsıyorummmm hiç burnuştan olan yokmu yahuu
bu ara günaydın 500ü devirmişsiniz ne çabk ilerlişyooooo
Günaydın hepinizeBugün aneyy günü bildiğiniz üzere.Son yazılara cvp veremedim sonra hesaplaşırız bakalım.Beste cim ya aman dikkat bu ara benim iki arkadaşımın oğlu bu virüsler yüzünden perişan oldular.Bir tanesinin kalp kasına yerleşti,diğerinin beyin zarına yerleşip menenjit teşhisi kondu.İnan 15 gündür onlarla yatıp,onlarla kalktık diyebilirim.Hoş insancıklar yoğun bakımda tedavileri devam ettiğinden gece gündüz uykusuz evlatlarının başında tam bir üzüntü ve yoğun yorgunluk yaşadılar.Kendi arabalarında 2 şer saat uykularla kaldılar.Sakın grip oldu aman ateş falan diye hafife almayın.Normalde kulağa boğaza ya da burun dibine yerleşen mikrop bazen rotayı şaşırıp böyle tehlike yaratacak organlarımıza yerleşebiliyor.Aman dikkat!!!
Hepinize güzel bir gün olsun inşallah.
wuuuu jelesec özele koyarım rwesim o zaman sırff senn içinnnnnnnn
saolasın cnmmmm inşallahhhhh
ameliyat tarihimm 14 şubattt sevgülüler günü :))çok tırsıyorummmm hiç burnuştan olan yokmu yahuu
minik mi? amanınnn, kamuflaj kelimesine bakın..ne miniği ulen, resmen don da don diye yırtınmışsınızses etmeyin benim bonkör arkidişim nldglpeme, cok düşünceli ve incedir kendisi. mesela bana buluşmamızda sütyen&kilot takım alcakmış, özelden yazdı. kıskananlar çatlasın
Bence bir daha okumalısın.
Don muhabbetini hediyeyi koyan başlatmış.Biz nazikçe sürpriz dedik.
İşi dona stringe getiren kim miş tekrar bakmanı tavsiye ederim.
Ucuzluktan alınmış don vs.hatta ambalajı cafcaflama fikride şahsın direk kendine ait.
Tamam sana takım alsın da.olay bitsin.
Zira kafamdaki adil idolün zedelenecekharbi kız ikonunu bir kez daha düşünmeye başladım bile.
minik mi? amanınnn, kamuflaj kelimesine bakın..ne miniği ulen, resmen don da don diye yırtınmışsınızses etmeyin benim bonkör arkidişim nldglpeme, cok düşünceli ve incedir kendisi. mesela bana buluşmamızda sütyen&kilot takım alcakmış, özelden yazdı. kıskananlar çatlasın
Ucuzluktan alınmış don vs.hatta ambalajı cafcaflama fikride şahsın direk kendine ait.
Zira kafamdaki adil idolün zedelenecekharbi kız ikonunu bir kez daha düşünmeye başladım bile.
Ben hakkımdan feragat ediyorum.tAKIMIN bir parçasını jelesece verirsin
artık altmı üstmü aranızda anlaşın.Jelesec in hakkı nede olsa.
ben o kadar fantazili şeyler giyemem de yanlış anlaşılmasın
14.şubat mı? ne güzel yahu hiç unutmazsın burun yıldönümlerini artıktek bana hep bana gönderin resimleri bunları boşver
çene kuvvetli canım ben 2.yazı bilemedin 5.yazı yazarım vakit bol bunlarda
Zefey
Cem beyın topiği var ama pek resim koyan falan yok.
sadece çok memnun olduklarını yazmışlar.Bende görüşeceğim cem beyle.Senın içinde hayırlısı olsun.
Hangi hastanede yapıyor.Fiyatları nasıl bşraz bilgi verirsen sevinirim.
sen alırsın canım nlglpd senden cimri
sende bi durum var gelmeye kalktığında yollar kapanıyor
valla ya, nedir bendeki şansdur bakalım belki geçen seferki gibi yolları etkilemicek şekilde yağar
haa haa, hakikaten yaa, pazardan alıp intissimi paketlerine saracaktı dimi
kız nelegelepe, nassı kurtacam kız seni bentoplanmıyo yazdıkların valla:26:
centrall hospıtalde yapıyor ameliyatlarını hastahane odalarıda çok lüks çok ilgileniyorlar heran kapıdalar odalar iki odaklı bekleme bölümü hasta bölüğümü her iki bölmede lcd var yanınıza gelende sıkılmazzz
neyse doktorun kendine olan güveni ve mükemmelliği zatennn beğeninizi alıyor sizde güveniyosunuz sadece muayene olmaya git konuştukça zaten adama ısınıyosun
valla bnm olmaya hiç niyetim yoktu kardeşimn alçısını almaya gittiğimde ölesine bakalım dediiiii nefes alamıyorum diye sonra karar verdim fiyatta kişinin burnundaki işleme göre değişiyo dedi bakması lazım bende nettende araştırdım hiç şikayet yok teyzem ve kardeşim oldu doğal bi burun oldu çok güzelll
zaten doktor diyoki güzellil doğallıktan geçiyor
valla ya, nedir bendeki şansdur bakalım belki geçen seferki gibi yolları etkilemicek şekilde yağar
haa haa, hakikaten yaa, pazardan alıp intissimi paketlerine saracaktı dimi
kız nelegelepe, nassı kurtacam kız seni bentoplanmıyo yazdıkların valla:26:
Ohh nihayet...Giden dona mona yanmadım zaten ben.
Dobracımızı kaybediyoruz diye endişelendim.
Sezarın hakkını da jelesece ver.Ama duruşunu bozma sen.
Sen bile toparlayamadıysan kımse toplayamaz.Malum söz ustası sayılırsın.:)
Yaşasın ADALET...GELSİN....TAKIMLAR..GİYSİN JELESEC...
Ohh nihayet...Giden dona mona yanmadım zaten ben.
Dobracımızı kaybediyoruz diye endişelendim.
Sezarın hakkını da jelesece ver.Ama duruşunu bozma sen.
Sen bile toparlayamadıysan kımse toplayamaz.Malum söz ustası sayılırsın.:)
Yaşasın ADALET...GELSİN....TAKIMLAR..GİYSİN JELESEC...
yok anam, sen endişelenme. benim direklik, öküzlük boyutunda, törpülense de yok olamazsezarın hakkını jeleseke veremem, zira hem alt hem de üst bedenim onunkinin yarısı kadar versem de olmaz yani, o bakımdan
söz ustası demişsin, eyvallahama ne haddime, iki kelimeyi yan yana getirip yazmaya çalışıyorum, hepsi bu
Bir kaç videosunu izledim cem beyin.,,
İletişimi güçlü haklısın.Keşke bir kaç yaptığı burunuda görebilsek ne hoş olurdu.
Teşekkurler zefey bilgilerin için.görüşecegım kıs azamanda.
Hastanenın lüks oluşu falan benı pek etkılemıyor.Genede olsun tabiki
Umarım senınde tam gönlünce olur buruncuğun.
ben bunu kaçırmışım bir ara kriterlerimi yazıvereyim bari:)hıııım hatırladım soluk soluğa kalmıştın
bayağı heybetliymiş senin yavru.... seni ufak tefek enişte kesmez buna sarılmaya alıştıysandüşün düşün bende etrafa bakınırım senin için
vayyyy..... sagol melegim ...selam panterim senin kirpiklerini görünce direk bu türkünün sözleri geldi aklıma
kirpiklerini ok eyle vur sineme öldür beniof bacım ne kirpik var sende
Nereden görüyorsun kirpikleri ya çatladım meraktan :84::84:
teşekkür ederim ogülüm :)geceye 500. sayfa damgasını vurmuş. anaağam iki don için az yalvarmamışsın be kelek jelesekben sana alırım bebem gelirken hem de istediğin gibi dilli olanlarından nldglpim, kavgaya çaarmışsın ama evde foruma girmek, 7 yıldızlı otel tatili kadar lüks benim için sabah gördüm davetini. Neyseki ben olmadan da barış imzalamışsınız, aferin bak öğreniyonuz bensiz de iletişim kurmayı
deme kızzz, haber dinlemedim akşam, şimdi dinlicem. Offf yağmasın ya ! şu meteoroloji bu kez şaşırsın bea
geçmiş olsun beste, acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?