Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

wuuuu jelesec özele koyarım rwesim o zaman sırff senn içinnnnnnnn

saolasın cnmmmm inşallahhhhh
ameliyat tarihimm 14 şubattt sevgülüler günü :)) çok tırsıyorummmm hiç burnuştan olan yokmu yahuu

bu ara günaydın 500ü devirmişsiniz ne çabk ilerlişyooooo

14.şubat mı? ne güzel yahu hiç unutmazsın burun yıldönümlerini artık tek bana hep bana gönderin resimleri bunları boşver

çene kuvvetli canım ben 2.yazı bilemedin 5.yazı yazarım vakit bol bunlarda

aneye selam ellerinden öperim bende gııııı ananda senin gibi cimri mi

konuştum bestemle iyi bakmıyor kıza dedim banyo yaptırma

wuuuu jelesec özele koyarım rwesim o zaman sırff senn içinnnnnnnn

saolasın cnmmmm inşallahhhhh
ameliyat tarihimm 14 şubattt sevgülüler günü :)) çok tırsıyorummmm hiç burnuştan olan yokmu yahuu

Zefey
Cem beyın topiği var ama pek resim koyan falan yok.

sadece çok memnun olduklarını yazmışlar.Bende görüşeceğim cem beyle.Senın içinde hayırlısı olsun.

Hangi hastanede yapıyor.Fiyatları nasıl bşraz bilgi verirsen sevinirim.

ahahha olmaya göynün varsaaaaelbette yollıycımm snei unuturmuymm cnmmmm

centrall hospıtalde yapıyor ameliyatlarını hastahane odalarıda çok lüks çok ilgileniyorlar heran kapıdalar odalar iki odaklı bekleme bölümü hasta bölüğümü her iki bölmede lcd var yanınıza gelende sıkılmazzz
neyse doktorun kendine olan güveni ve mükemmelliği zatennn beğeninizi alıyor sizde güveniyosunuz sadece muayene olmaya git konuştukça zaten adama ısınıyosun
valla bnm olmaya hiç niyetim yoktu kardeşimn alçısını almaya gittiğimde ölesine bakalım dediiiii nefes alamıyorum diye sonra karar verdim fiyatta kişinin burnundaki işleme göre değişiyo dedi bakması lazım bende nettende araştırdım hiç şikayet yok teyzem ve kardeşim oldu doğal bi burun oldu çok güzelll
zaten doktor diyoki güzellil doğallıktan geçiyor

Son düzenleme:

Bir kaç videosunu izledim cem beyin.,,

İletişimi güçlü haklısın.Keşke bir kaç yaptığı burunuda görebilsek ne hoş olurdu.

Teşekkurler zefey bilgilerin için.görüşecegım kıs azamanda.

Hastanenın lüks oluşu falan benı pek etkılemıyor.Genede olsun tabiki

Umarım senınde tam gönlünce olur buruncuğun.

forumda bi anormallik var..

alıntılanan cümlelerin başına hep yazanın nicki yazı şekinde çıkyıor, quotelanmıyor:44:

inşallahh canımmmmmm inşallahhhhh gidince gösterir zatennnn göstermezsede rica edersin zaten konuşması arkaddaşınmış gibii

ben bunu kaçırmışım bir ara kriterlerimi yazıvereyim bari:)
selam panterim senin kirpiklerini görünce direk bu türkünün sözleri geldi aklıma

kirpiklerini ok eyle vur sineme öldür beni of bacım ne kirpik var sende
vayyyy..... sagol melegim ...
inşallah daimi olurda emegime deger...
Nereden görüyorsun kirpikleri ya çatladım meraktan :84::84:

musait olunca eklerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…