• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kızlar günaydın canım çok sıkkın şu an hastanedeyiz annem rahatsız bildiğiniz gibi ben sakarya da oturuyorum annem de ıstanbulabi me gelmişti dün başı ve kolu uyuşmuş hastaneye kaldırmışlar tomografi ve em.ar çekilmiş lan testleri yapılmış gece 12de gelebildim hafif şekilde felç olmuş ne olur dualarimizi eksik etmeyin...

Çok geçmiş olsun allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:
kızlar günaydın canım çok sıkkın şu an hastanedeyiz annem rahatsız bildiğiniz gibi ben sakarya da oturuyorum annem de ıstanbulabi me gelmişti dün başı ve kolu uyuşmuş hastaneye kaldırmışlar tomografi ve em.ar çekilmiş lan testleri yapılmış gece 12de gelebildim hafif şekilde felç olmuş ne olur dualarimizi eksik etmeyin...

Panter cim çok geçmiş olsun tatlım.Sakın korkma hafif felç durumu varsa mutlaka zamanla açılır.Bundan 23 yıl önce babam da yüksek tansiyon nedeni ile beyin kanaması geçirip vucudunun sol tarafı tamamen felç olmuştu.Ama güzel bir bakımla fizik tedavi ile 6 ayda toparlanıp ayağa kalkmıştı ve üzerine 20 yıl daha yaşadı.3 yıl önce çok farklı bir rahatsızlıktan kaybettik babamı.Şunu demek istiyorum babam gerçekten en ağır şekilde geçirmişti felç olayını.Annenin sanırım kısmi ve hafif dediğine göre çabuk atlatacak bu durumu.Tabii ki dua ederiz canım benim inşallah biran önce iyileşir anneciğin.Sen de sakin ol olur mu?

bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez :20::19:[/QUOTE

şikecilere ne oluyor bilirsiniz sanırım.Şimdilik delilim yok ama ikinizinde 500.lüğünü kabul etmiyorum.

Nldglp hem ev temizlet tek göz burda.sayı say

sen akşama kadar firar akşam gel yuppi..

sayılmaz sayılmaz....

Ne hazırı leeeeeen hem iş hem ütü hem kk bu ne be benimdir uleeeeeen benim hakkım.

Vallaha yoldurmayın saçları bana.Sayfaya bi bakın bakiim 500.sayfanın ilk yazısını kim yazmış öyle konuşun taammı:47:

Hade ordan şikeymişş:37: Gir de bak bakalım benim bütün gün ne yazılarım olmuş? resim yüklemeleri bilem öğrettim işimi gücümü bırakıp elaleme:20: höööööööyyyyyt :47:
Kötü içerik değil enkötüiçerikde yapsan sayılmaz.Şike var şike.

Kazene kazan kaldırırız jelesecle beraber.

Süprizleri hazırla.Birinç jelesec.İkinci benim.,,,Kendine yaparsan ilk olursun.Ödülü koyup kendi kazanan diye ginese yollarız seni.

Kaçarın yok .Hazırlığa başla sen.

Tabi bacım.senın hakkındır ödül.

Hatun temizlik ayağına yatmış soteye sayıyor.499 500..oley ben birincim.Yemezler. Kadın siliyor süpürüyor bizim nldglp beklemede.Kımselerde yok ortalıkta.Başka topıklerde ayak sürüyor ondan sonra oleyyyyy.

Plan sağlamda karsısındakıler biraz çakal karlos.Onu atlamış.

Hadi pamuk eller cebe.İndirimden kakalama.La senza da görüşürüz tatlım:)

bababababababa direk bombalama:23:
Sen yazmadan anladım ben zaten kakalayacağını:)))

İndirimden kaptıkları yaldızla......poşetle şekılde yap...on numara iş.

ya hadı biz yedik de sen kendine nası yakıştıracaksın..

Gözlüklerin ağlar yaw.poşetler ağlar.Namına yakışırsa yaldızlz yardır bacım.Senden yadigar diyip birer albüm yaparız k.k. ya

Dur elleşme.Yaldızlı poşet arıyordur şimdi.

Kakalama yapacağı ürünler için ambalaj yapacakya:)

Yalvarmadık canım benimm.Hakkımızı aradık.Tufaya düşmedik.Sadece minik bir savunma yaptık.Taşlı yada çan lı.zilli olanlarıda varmış.Farketmez.

Herkes sözünün arkasında dursun.demi iiii.:1:

Kaçırdın donları diyemi böyle oldu ögüle hanımefendi.

minik mi? amanınnn, kamuflaj kelimesine bakın..ne miniği ulen, resmen don da don diye yırtınmışsınız:1::1: ses etmeyin benim bonkör arkidişim nldglpeme, cok düşünceli ve incedir kendisi. mesela bana buluşmamızda sütyen&kilot takım alcakmış, özelden yazdı. kıskananlar çatlasın:33:

Bence bir daha okumalısın.

Don muhabbetini hediyeyi koyan başlatmış.Biz nazikçe sürpriz dedik.

İşi dona stringe getiren kim miş tekrar bakmanı tavsiye ederim.

Ucuzluktan alınmış don vs.hatta ambalajı cafcaflama fikride şahsın direk kendine ait.

Tamam sana takım alsın da.olay bitsin.

Zira kafamdaki adil idolün zedelenecek:1:harbi kız ikonunu bir kez daha düşünmeye başladım bile.

:1::1:

Ben hakkımdan feragat ediyorum.tAKIMIN bir parçasını jelesece verirsin:1::1::1:

artık altmı üstmü aranızda anlaşın.Jelesec in hakkı nede olsa.

ben o kadar fantazili şeyler giyemem de yanlış anlaşılmasın:1:

Yukarda yazılanların hepsi bizzat şahsıma ve bana aittir.

Hepsi dedim.Agzım dolu dolu dedim.Parmaklarım şık şık yazdı.Dedim oh ettim.Canıma değsin.........................diyerekten sıyrılmam lazım.

Siz adama cinayet itiraf ettirirsiniz.:1::1::1::1:

Nldglp sanada çok teessüf ediyorum.

Benı kımle karıştırdın sen bakalım.

Beni gördün, öyle makinalı tüfek atan çan çan çene halimmi yansıdı sana.

2 tane avuç içene sığacak kumaş parçaları için harcama bizi Tatlı kadın.

Ben zaten altını olgtkn ye üstünü jelesece hiba ettim.Onlara kargo edersin çafçaflı poşetlerle beraber.

Malum ben sizinkiler kadar seksi ve fantezili şeyler giyemem.O nedenle yani.

Bacım,kimseyle karıştırmadım.Hallerin yansımadı şekerim bak top tüfek yazdıkların ortada bebişş:52: Habire hibe etmişin oraya buraya ama yazmaktan ve beni iğneleyip dikip teğel yapmadan da duramamışsın seksüü hatunum:8:

Kazen e kazan bilem kaldırtıyosun beaa daha ne:27: hani sormuşun ya beni kimle karıştırdın diye hahahahaha :52:

Bak en son yazdığın satıra katılıyorum datlum .(sizinkiler kadar seksii fantezili şeyler giyemem ) kısmına yani.Senin onları giymene gerenk yok bacım zaten her tarafından seksülük fışkırii ,seksüü çamaşırlar senin yanında çok sönük kalır :21: ihihihihihihihhihi

panteriçem, dualarımız anneciğinle. Rabbim acil şifalar versin

Nldglp sanada çok teessüf ediyorum.

Benı kımle karıştırdın sen bakalım.

Beni gördün, öyle makinalı tüfek atan çan çan çene halimmi yansıdı sana.

2 tane avuç içene sığacak kumaş parçaları için harcama bizi Tatlı kadın.

Ben zaten altını olgtkn ye üstünü jelesece hiba ettim.Onlara kargo edersin çafçaflı poşetlerle beraber.

Malum ben sizinkiler kadar seksi ve fantezili şeyler giyemem.O nedenle yani.

blendax, aledax :1: o kadaaan da küçük değil bea, dolu dolu avuç desen neyse:52: :32::21:
hem kim demiş ulen , benim seksii ve fantezili şeyler giydiğimi:20: jelesec bilir, paçalı donu tek geçerim. diğerleri rahatsız ediiii:33:

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 30

Dualarımız annenle canım :34: çok geçmiş olsun var mı bi ihtiyaç sen uzaksın söyle hastaneyi varsa götüreyim özelden de yazabilirsin canım:29:

aaaaa bak şimdiii tühhh :50: sana aldığım takımı sen beğenmezsin şimdi.Geri götüriim bari.Senin tarzın pek bi farklıymış jelocan:51:

canım ben eskiden avuç içi modelleri giyiniyordum :ssz: şişmanlayınca heryerimi tutsun diye bu modelleri tercih ediyorum artık :1:

Back