Dur elleşme.Yaldızlı poşet arıyordur şimdi.
Kakalama yapacağı ürünler için ambalaj yapacakya:)
Ayyy dermanım kalmadı sizinle uğraşmaktan.Ogülee noluur yetiş bacımmm kurtar beni bu gece yarasalarının elinden.offf pufff a be ye benini,a be ye canını,iç iç kudur,kuduuur kudur kudurrrr
gıııı bu pasta tam senin doğum günü pastan olur süslü püslü
Aynen bildin canımcım.Geçen gece eşim bulup göndermiş bunu sana 45 yaş pastanı bunu yaptıracağım diye
ne oldu miniğe teline ulaşılamıyor bacım aradım haberin olsun
Nooldu Bestem ya geçmiş olsun.
Öbür teli alıyorum canım dışarı çıkarken 532 li olan hasta ya sorma canım sıkkın yarın konuşuruz
uleeeen buna hazıra konma denir bana sürpriz gebertirimyazdık o kadar şimdi 500.olalım diye
bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez
donmu alırsın ikizlere takkemi bilemem sürprizimi hazırla yolmayayım sacını başını
yok yok zaten sayılmaz
geceye 500. sayfa damgasını vurmuş. anaağam iki don için az yalvarmamışsın be kelek jelesekben sana alırım bebem gelirken hem de istediğin gibi dilli olanlarından nldglpim, kavgaya çaarmışsın ama evde foruma girmek, 7 yıldızlı otel tatili kadar lüks benim için sabah gördüm davetini. Neyseki ben olmadan da barış imzalamışsınız, aferin bak öğreniyonuz bensiz de iletişim kurmayı
dur bakalım daha çok var ne bileyim haberlerde dedi akşambende o zamana kadar bi şey yemeyim dedim sende işkembeyi şişiririm diye
deme kızzz, haber dinlemedim akşam, şimdi dinlicem. Offf yağmasın ya ! şu meteoroloji bu kez şaşırsın bea
Salgın varmış ortalıkta geldi bizi buldutşk canım
geçmiş olsun beste, acil şifalar.
geceye 500. sayfa damgasını vurmuş. anaağam iki don için az yalvarmamışsın be kelek jelesekben sana alırım bebem gelirken hem de istediğin gibi dilli olanlarından nldglpim, kavgaya çaarmışsın ama evde foruma girmek, 7 yıldızlı otel tatili kadar lüks benim için sabah gördüm davetini. Neyseki ben olmadan da barış imzalamışsınız, aferin bak öğreniyonuz bensiz de iletişim kurmayı
deme kızzz, haber dinlemedim akşam, şimdi dinlicem. Offf yağmasın ya ! şu meteoroloji bu kez şaşırsın bea
geçmiş olsun beste, acil şifalar.
Yalvarmadık canım benimm.Hakkımızı aradık.Tufaya düşmedik.Sadece minik bir savunma yaptık.Taşlı yada çan lı.zilli olanlarıda varmış.Farketmez.
Herkes sözünün arkasında dursun.demi iiii.
Kaçırdın donları diyemi böyle oldu ögüle hanımefendi.
zefey, seni de alıntılamışım ama, bi mesajı yazana kadar 50 kişi geldiğinden, sana iki kelam edememiş
hayırlı uğurlu olsun kararın. jelesek için canlı örnek olabilirsin. beğenirse burnunu, karından sonra sıraya burunu ekleyebilir
Avatarına bile yansımış mutluluğun:) Hadi hayırlısı zefey cim.İnşallah güzel haberlerini alırız
Yalvarmadık canım benimm.Hakkımızı aradık.Tufaya düşmedik.Sadece minik bir savunma yaptık.
minik mi? amanınnn, kamuflaj kelimesine bakın..ne miniği ulen, resmen don da don diye yırtınmışsınızses etmeyin benim bonkör arkidişim nldglpeme, cok düşünceli ve incedir kendisi. mesela bana buluşmamızda sütyen&kilot takım alcakmış, özelden yazdı. kıskananlar çatlasın
Günaydın hepinizeBugün aneyy günü bildiğiniz üzere.Son yazılara cvp veremedim sonra hesaplaşırız bakalım.Beste cim ya aman dikkat bu ara benim iki arkadaşımın oğlu bu virüsler yüzünden perişan oldular.Bir tanesinin kalp kasına yerleşti,diğerinin beyin zarına yerleşip menenjit teşhisi kondu.İnan 15 gündür onlarla yatıp,onlarla kalktık diyebilirim.Hoş insancıklar yoğun bakımda tedavileri devam ettiğinden gece gündüz uykusuz evlatlarının başında tam bir üzüntü ve yoğun yorgunluk yaşadılar.Kendi arabalarında 2 şer saat uykularla kaldılar.Sakın grip oldu aman ateş falan diye hafife almayın.Normalde kulağa boğaza ya da burun dibine yerleşen mikrop bazen rotayı şaşırıp böyle tehlike yaratacak organlarımıza yerleşebiliyor.Aman dikkat!!!
Hepinize güzel bir gün olsun inşallah.
günaydın nlentom,
aneyin ellerinden öperük. selam ederük.
ayh çocuklar hasta olmasın...onlar hep iyi olsun, onların yerine biz olalım ben razıyım
günadin günadin mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
500devirmisikkkkk ohhhhhhhhhh masallahhhhhh:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?