Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ayyy dermanım kalmadı sizinle uğraşmaktan.Ogülee noluur yetiş bacımmm kurtar beni bu gece yarasalarının elinden.offf pufff a be ye benini,a be ye canını,iç iç kudur,kuduuur kudur kudurrrr

Ayyy dermanım kalmadı sizinle uğraşmaktan.Ogülee noluur yetiş bacımmm kurtar beni bu gece yarasalarının elinden.offf pufff a be ye benini,a be ye canını,iç iç kudur,kuduuur kudur kudurrrr

ogülü de beste de mirin de herkesi çağır yardıma hepsiyle baş ederiz biz aledeyla

Aynen bildin canımcım.Geçen gece eşim bulup göndermiş bunu sana 45 yaş pastanı bunu yaptıracağım diye

uleeeen yine 6.his bak görüyon mu yaptır komacan olsun anca yeter bizim tayfaya ve ailene ben çok beğendim bebem tam sana göre

uleeeen buna hazıra konma denir bana sürpriz gebertirim yazdık o kadar şimdi 500.olalım diye

bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez

donmu alırsın ikizlere takkemi bilemem sürprizimi hazırla yolmayayım sacını başını

günadin günadin mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
500devirmisikkkkk ohhhhhhhhhh masallahhhhhh :126:

wuuuu jelesec özele koyarım rwesim o zaman sırff senn içinnnnnnnn

Avatarına bile yansımış mutluluğun:) Hadi hayırlısı zefey cim.İnşallah güzel haberlerini alırız

saolasın cnmmmm inşallahhhhh
ameliyat tarihimm 14 şubattt sevgülüler günü :)) çok tırsıyorummmm hiç burnuştan olan yokmu yahuu

bu ara günaydın 500ü devirmişsiniz ne çabk ilerlişyooooo

Günaydın hepinize Bugün aneyy günü bildiğiniz üzere.Son yazılara cvp veremedim sonra hesaplaşırız bakalım.Beste cim ya aman dikkat bu ara benim iki arkadaşımın oğlu bu virüsler yüzünden perişan oldular.Bir tanesinin kalp kasına yerleşti,diğerinin beyin zarına yerleşip menenjit teşhisi kondu.İnan 15 gündür onlarla yatıp,onlarla kalktık diyebilirim.Hoş insancıklar yoğun bakımda tedavileri devam ettiğinden gece gündüz uykusuz evlatlarının başında tam bir üzüntü ve yoğun yorgunluk yaşadılar.Kendi arabalarında 2 şer saat uykularla kaldılar.Sakın grip oldu aman ateş falan diye hafife almayın.Normalde kulağa boğaza ya da burun dibine yerleşen mikrop bazen rotayı şaşırıp böyle tehlike yaratacak organlarımıza yerleşebiliyor.Aman dikkat!!!

Hepinize güzel bir gün olsun inşallah.

günadin günadin mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
500devirmisikkkkk ohhhhhhhhhh masallahhhhhh :126:

günaydın şeyda..
valla ya çan çan çan hiç susmamışlar....geyiğin de estetiğin de hakkını veriyorlar valla. burundan dudağa da sarmışlar, unutmadan belirtiiim. bunlar varken yakında 1000'i de deviririz biz

elemtere fiş kem gözlere çalı süpürgesi (daha önce yapmıştım bu espürünkü, tekrar oldu idare ediverin garii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…