Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

uleeeen buna hazıra konma denir bana sürpriz gebertirim yazdık o kadar şimdi 500.olalım diye

Ne hazırı leeeeeen hem iş hem ütü hem kk bu ne be benimdir uleeeeeen benim hakkım.
Buna danışıklı Dövüş denir.

Akşama kadar temizlik bilmem ne.Gel 500 e kon.Ben epeydir burdaydım bilsem yazar dururdum. Atlamışım sürpriz olayını.

Şike var kabul etmiyorum.

Vallaha yoldurmayın saçları bana.Sayfaya bi bakın bakiim 500.sayfanın ilk yazısını kim yazmış öyle konuşun taammı
bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez

Hade ordan şikeymişş Gir de bak bakalım benim bütün gün ne yazılarım olmuş? resim yüklemeleri bilem öğrettim işimi gücümü bırakıp elaleme höööööööyyyyyt

Aledaxs :)))

tüm yazdıklarının altına imzamı atarım canım

dene istersen kötü içerik yapmayı nlglpd hanım

hazırla donları aledayla bana aman benim ki kırmızı olmasın kızlar yılbaşında hediye ettiler çok var

Son düzenleme:

Ne şikesi beaa ne şikesi.Her şeyler ortada.Açın 500. sayfayı.Bakın en üst satırda kim yazmış.Ondan sonra gelin karşıma (yellozlar yazacam şimdi ama kookuyom kızarmısınız diye:26: ) Kızarsanız yazmadım sayın olul mu?

Aman be alacağım bi don bi sütyen onla mı korkutuyonuz beni pehhhhh.Gider alırım pazardan size,nasılsa intimissimi poşetlerimi atmadım.Koyarım içine sarıp sarmalayıp ohh misss

Tabi bacım.senın hakkındır ödül.

Hatun temizlik ayağına yatmış soteye sayıyor.499 500..oley ben birincim.Yemezler. Kadın siliyor süpürüyor bizim nldglp beklemede.Kımselerde yok ortalıkta.Başka topıklerde ayak sürüyor ondan sonra oleyyyyy.

Plan sağlamda karsısındakıler biraz çakal karlos.Onu atlamış.

Hadi pamuk eller cebe.İndirimden kakalama.La senza da görüşürüz tatlım:)

susun didim.üstüme üstüme gelmeyin zaten delirdim deminden beri yazıyorum cvp göndere basıyorum en az 15 karakter çıkıo.gene ilave yazıyorum gene basıyorum gene 15 karaktere diyo,destan yazdım gönderdim ı ıhhh gene 15 karaktere yükseltin dio.dedim aneeeeem 20.sayfa kabusu kazen beni kapattı kodese,yannış anladı beni. beni değil,şu yellozları at dedim kodese kazeeen kurtar beni didim yalvardım yakardım ı ıhhhh gene 15 karaktere çıkardın ......öldüm öldüm dirildim aneeeeemmmm

Gider tek başıma kahvaltı yaparım:84: off yaaaa inşallah yağmaz

Yazmış ya bebem adını doktorum Cem payaslı diye

hahahahay ya bu benim evimden diktir ettiğim mürvet mi :26::26::26: bana geldiğinde 6.da çıkarım demişti

Ego tavan bizim kızlarda millet soluksuz okuyor demek K.k.bizim etrafımızda dönüyor yaz bari

bak bu kelek jeleseci çok yazma senin başına gelen bana da gelecek

çalış bebem çalış çok para lazım sana...mürveti göndersin nlglpd süper kadın ben çok sevdim:18::18::18:

aman beni yormayın sizler yazın ben sevmiyorum sayfa sayfa bilgi vermeyi yapanlara helal diyorum zor iş

ben doktorumu arar sorarım işim olmaz sizlerle

Mirin neredesin? lina ya sen iyimi sin ?

ses verin bacılar merak ettim

meteoroloji uyardı ayın 21.den sonra marmara da kuvvetli kar yağışı bekleniyor :2::2: nlglpd kahvaltı yalan olabilir :26::26:

nlglpd hanım hep birinci olmak istiyon olmaz ki paylaşmayı öğren biraz bak 499.sayfada senden sonra arka arkaya yazdığım yazılar de bakım ben bunları niye böyle arka arkaya yazdım 500.olalım diye anladın mı gelirim oraya oturduğun kuleden aşağı atarım seni

Sen yazmadan anladım ben zaten kakalayacağını:)))

İndirimden kaptıkları yaldızla......poşetle şekılde yap...on numara iş.

ya hadı biz yedik de sen kendine nası yakıştıracaksın..

Gözlüklerin ağlar yaw.poşetler ağlar.Namına yakışırsa yaldızlz yardır bacım.Senden yadigar diyip birer albüm yaparız k.k. ya

güzelim bak ben hep dosyalarım söz uçar yazı kalır yazdım sana 499.da ki yazılarımı

amma ağladın tamam alma alacağın 4.liralık don çok ağladın

Dur elleşme.Yaldızlı poşet arıyordur şimdi.

Kakalama yapacağı ürünler için ambalaj yapacakya:)

:)) tamamen çıktı ay koptum yine tamam tamam gel foruma alma don vazgeçtik

birinci sensin 500.sayfaya ilk yazanda sen gel

aleda aslında cimri değildir ama bazen damarı tutuyor

Son düzenleme:

500.sayfa dalgasına hapsoldumya hani şu 15 karaktere çıkartın mesajı habire habire....dilim tutuldı bacılar gene:26: çok korktum çıkamiicim diye Allah acıdı da çıkıverdim sonra.Allah taş eder böyle cimrilik edersem işte

En alasından alırım kuzular ben size,hatta kenarları swarovski taşlı olanından.Hatta sütyenin tam ortasında tek taşlı olanlı alırım Nldglp kurbaan olsun size

Kız jelesenk ben de köpişler var bebeem.biliyon ki onların kakaları vaa çişleri vaaa...köpekler çatlasınmıydı? çıkartıp geldim bacım ondan şeettim çıktım yani forumdan

Allah öyle yapar işte kalırsın 500.sayfada aman sevindim çıkmana tek taşlı pahalı olur sen üzerinde dil resmi olanlardan al :76::76::76:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…