ogülü bugün sesini duymadım hiç keyfim yokdedikodu yapamadık canım ya
selam...nasıl sorularını cevaplayabildimmi
uleeeen buna hazıra konma denir bana sürpriz gebertirimyazdık o kadar şimdi 500.olalım diye
Buna danışıklı Dövüş denir.
Akşama kadar temizlik bilmem ne.Gel 500 e kon.Ben epeydir burdaydım bilsem yazar dururdum. Atlamışım sürpriz olayını.
Şike var kabul etmiyorum.
bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez
bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez[/QUOTE
şikecilere ne oluyor bilirsiniz sanırım.Şimdilik delilim yok ama ikinizinde 500.lüğünü kabul etmiyorum.
Bknz:Üst teki yazdığım yazıya.pfffff tek mesajmışş hahahahahahah güleyim barii.Elim aşındı ülennn yazmaktan bütün gün
Nldglp hem ev temizlet tek göz burda.sayı say
sen akşama kadar firar akşam gel yuppi..
sayılmaz sayılmaz....
donmu alırsın ikizlere takkemi bilemem sürprizimi hazırla yolmayayım sacını başını
yok yok zaten sayılmaz
Ne donu ne takkesiHavada bulut,sen bunu unut Jelesenk hanım.Ne sayılmaz beaa bal gibi sayılır valla hepinizi kötü içerikten hapse attırırım ha
Kazeeeeeeeeeennnn at şunları içeri yediler başımıtık bunları kodese hem suçlu hem güçlüler...
meteoroloji uyardı ayın 21.den sonra marmara da kuvvetli kar yağışı bekleniyor :2::2: nlglpd kahvaltı yalan olabilir :26::26:
Ne hazırı leeeeeen hem iş hem ütü hem kk bu ne be benimdir uleeeeeen benim hakkım.
Vallaha yoldurmayın saçları bana.Sayfaya bi bakın bakiim 500.sayfanın ilk yazısını kim yazmış öyle konuşun taammı
Hade ordan şikeymişşGir de bak bakalım benim bütün gün ne yazılarım olmuş? resim yüklemeleri bilem öğrettim işimi gücümü bırakıp elaleme höööööööyyyyyt
Ne donu ne takkesiHavada bulut,sen bunu unut Jelesenk hanım.Ne sayılmaz beaa bal gibi sayılır valla hepinizi kötü içerikten hapse attırırım ha
Kazeeeeeeeeeennnn at şunları içeri yediler başımıtık bunları kodese hem suçlu hem güçlüler...
Kötü içerik değil enkötüiçerikde yapsan sayılmaz.Şike var şike.
Kazene kazan kaldırırız jelesecle beraber.
Süprizleri hazırla.Birinç jelesec.İkinci benim.,,,Kendine yaparsan ilk olursun.Ödülü koyup kendi kazanan diye ginese yollarız seni.
Kaçarın yok .Hazırlığa başla sen.
Yaaaaolamaaaaazzzzz
Gider tek başıma kahvaltı yaparım:84: off yaaaa inşallah yağmaz
Aledaxs :)))
tüm yazdıklarının altına imzamı atarım canım
dene istersen kötü içerik yapmayı nlglpd hanım
hazırla donları aledayla bana aman benim ki kırmızı olmasın kızlar yılbaşında hediye ettiler çok var
Aledaxs :)))
tüm yazdıklarının altına imzamı atarım canım
dene istersen kötü içerik yapmayı nlglpd hanım
hazırla donları aledayla bana aman benim ki kırmızı olmasın kızlar yılbaşında hediye ettiler çok var
Gider tek başıma kahvaltı yaparım:84: off yaaaa inşallah yağmaz
Yazmış ya bebem adını doktorum Cem payaslı diye
hahahahay ya bu benim evimden diktir ettiğim mürvet mi :26::26::26: bana geldiğinde 6.da çıkarım demişti
Ego tavan bizim kızlardamillet soluksuz okuyor demek K.k.bizim etrafımızda dönüyor yaz bari
bak bu kelek jeleseci çok yazma senin başına gelen bana da gelecek
çalış bebem çalış çok para lazım sana...mürveti göndersin nlglpd süper kadın ben çok sevdim:18::18::18:
aman beni yormayın sizler yazınben sevmiyorum sayfa sayfa bilgi vermeyi yapanlara helal diyorum zor iş
ben doktorumu arar sorarım işim olmaz sizlerle
kaçmış aleda ama dudak olduğu içindir hiç ilgimi çekmedi...zira dudaklarım en güzel yerim:)
ne bantı soracağım bantları bunlara söyleyen anlatan benimaynen bende kendime gülerim sorarsam
bende ki bilgi ne ki bebemneler görüyorum okuyorum ben sıfır bilgi bende ki onların yanında
ama bak seni gererdim ben zaten bişeycik yokmuş
Mirin neredesin? lina ya sen iyimi sin ?
ses verin bacılar merak ettim
meteoroloji uyardı ayın 21.den sonra marmara da kuvvetli kar yağışı bekleniyor :2::2: nlglpd kahvaltı yalan olabilir :26::26:
Ne şikesi beaa ne şikesi.Her şeyler ortada.Açın 500. sayfayı.Bakın en üst satırda kim yazmış.Ondan sonra gelin karşıma (yellozlar yazacam şimdi ama kookuyom kızarmısınız diye:26: ) Kızarsanız yazmadım sayın olul mu?
Aman be alacağım bi don bi sütyen onla mı korkutuyonuz beni pehhhhh.Gider alırım pazardan size,nasılsa intimissimi poşetlerimi atmadım.Koyarım içine sarıp sarmalayıp ohh misss
Ne şikesi beaa ne şikesi.Her şeyler ortada.Açın 500. sayfayı.Bakın en üst satırda kim yazmış.Ondan sonra gelin karşıma (yellozlar yazacam şimdi ama kookuyom kızarmısınız diye:26: ) Kızarsanız yazmadım sayın olul mu?
Aman be alacağım bi don bi sütyen onla mı korkutuyonuz beni pehhhhh.Gider alırım pazardan size,nasılsa intimissimi poşetlerimi atmadım.Koyarım içine sarıp sarmalayıp ohh misss
ne oldu sarı şeker ban mı yedin sesin soluğun kesildi
Dur elleşme.Yaldızlı poşet arıyordur şimdi.
Kakalama yapacağı ürünler için ambalaj yapacakya:)
:)) tamamen çıktı ay koptum yine tamam tamam gel foruma alma don vazgeçtik
birinci sensin 500.sayfaya ilk yazanda sen gel
aleda aslında cimri değildir ama bazen damarı tutuyor
:)) tamamen çıktı ay koptum yine tamam tamam gel foruma alma don vazgeçtik
birinci sensin 500.sayfaya ilk yazanda sen gel
aleda aslında cimri değildir ama bazen damarı tutuyor
500.sayfa dalgasına hapsoldumya hani şu 15 karaktere çıkartın mesajı habire habire....dilim tutuldı bacılar gene:26: çok korktum çıkamiicim diyeAllah acıdı da çıkıverdim sonra.Allah taş eder böyle cimrilik edersem işte
En alasından alırım kuzular ben size,hatta kenarları swarovski taşlı olanından.Hatta sütyenin tam ortasında tek taşlı olanlı alırımNldglp kurbaan olsun size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?