beni arama
bak hiç sesim soluğum çıkmıyo sabahtan beri, beni arayıp soruyon mu?
kız beste, seni daha çok seviyo bu galiba:76:
Kızlarrbeynde estetilkilerr kervanına katılıyorum burnumdan bi operasyon geçiricemmmm hokka gibi bişi yapıcam dedi doktorr doğal olacak didi bakalım hayırlısııııı
bak bak hiç haberimiz yok gizli gizli günü bile aldın demekHokka burnun olsun inşallah
ahaha Aniden oldu kızzzzz doktor harika bi doktorrr ailem çok memnun şimdilik burnumuzu yapsınn bi tane doğurduktan sonrada memikleri yaparrr bi memişLER yapmışş daşş daşşşşşş resim gösterdi bayıldmmm nttede pek şikayet yok hatta hiç yokkk
hadi bakalım ol da görelim burnunuAdı neki doktorun yaz hele bilmediğim bu alemde doktor yok şükür
hmmm bakalım biliyomusun cem payaslı bağdat caddesinde
ismini duydum ama burunda pek denk gelmedim adınaHayırlısı olsun canım çok güzel olsun yakınların en iyi referans
Kızlarrbeynde estetilkilerr kervanına katılıyorum burnumdan bi operasyon geçiricemmmm hokka gibi bişi yapıcam dedi doktorr doğal olacak didi bakalım hayırlısııııı
ismini duydum ama burunda pek denk gelmedim adınahayırlısı olsun canım çok güzel olsun yakınların en iyi referans
beni arama
bak hiç sesim soluğum çıkmıyo sabahtan beri, beni arayıp soruyon mu?
kız beste, seni daha çok seviyo bu galiba:76:
nldglp , diğer tpiktede bir ce dedim çoktım valla. hemen yakalamışsın. çok yoğun olduğum için giremiyorum ,okuyamadım bile sizleri boş vaktimde okuyacağım ,çok merak ediyorum ne var ne yok diye
öpüyorum hepinizi
Bir selam verip kaçayım hem ufaklık hasta hemde benim işim var bugün dua edin kızlar akşama gelirim inşallah :)
ne arayacağım seni fıs fıs konuşuyon aniden telide suratıma kapatıyonbeste öylemi rahat rahat dedikodu yapılıyor
hıııım senin niye sesin çıkmadı bakim? teftiş mi var
ahaha Aniden oldu kızzzzz doktor harika bi doktorrr ailem çok memnun şimdilik burnumuzu yapsınn bi tane doğurduktan sonrada memikleri yaparrr bi memişLER yapmışş daşş daşşşşşş resim gösterdi bayıldmmm nttede pek şikayet yok hatta hiç yokkk
Nasılsın ogülem? işin vardır diye aramıyorum ben de.Bak ütüler bugün hemen bitti:) gömlekler pantullar dooğru kuru temizlemeye,penyelere de çarçabuk bir ütüdonlar da el ütüsü üstüne bi de kızgın ütü press... Mürrü de temizlio paklıo beni.O nu da bugün kronemetreli çalıştırıyorum 12 de oğlanın odasından çıkacaksın mürveet,2 de salondan çıkacaksın mürvett,4 de bizim oda bal dök yala mürrveeettt....kadın feleği şaştı bugün motor takılmış vaziyette yapıyor aaa akşam 8 lere 9 lara kalıo anam çıbıhh dedim çıbıhh tak fişi bitir işi Bi daha geç gidersen seni almayacam dedim.Nassı korktuu nassı korktuuu:18: vızır vızır arı şeklinde :118: çalışıyor .
ismini duydum ama burunda pek denk gelmedim adınahayırlısı olsun canım çok güzel olsun yakınların en iyi referans
Jelesenk jelesenk bak karın germeyi çok ihmal etmişizzSen de olacan bacım.Sonra deme ah kızlar vah kızlar bantlar nassı iyi olcek,ayy bu izler ne zaman geçecek,nasıl dik yüriicim....sorar da sorarsın sen şimdi...takip et cınımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?