• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Sen bakma ona başına gelince görecez bakalım:34: vallaha hatim etti karın germeyi 2 kere:52:

O kadarki ben yatıp ger beni derim jelesenk hanıma.

Anlatır hepsini.Ödemler falan.Direnleri alır.pansumanı yapar.Herşeye hakim yaa ondandır.

Uzaktan gazel okuması kolay.Dediğin gibi bir yatsın masaya da o zaman bakarız.Bilgi birikimi ne kadar işe yarayacak

Nasılsın ogülem? işin vardır diye aramıyorum ben de.Bak ütüler bugün hemen bitti:) gömlekler pantullar dooğru kuru temizlemeye,penyelere de çarçabuk bir ütü:21: donlar da el ütüsü üstüne bi de kızgın ütü press...:8::8::8: Mürrü de temizlio paklıo beni.O nu da bugün kronemetreli çalıştırıyorum:1: 12 de oğlanın odasından çıkacaksın mürveet,2 de salondan çıkacaksın mürvett,4 de bizim oda bal dök yala mürrveeettt....kadın feleği şaştı bugün motor takılmış vaziyette yapıyor:9: aaa akşam 8 lere 9 lara kalıo anam:20: çıbıhh dedim çıbıhh:46: tak fişi bitir işi:23: Bi daha geç gidersen seni almayacam dedim.Nassı korktuu nassı korktuuu:18: vızır vızır arı şeklinde :118: çalışıyor .

hahahahay ya bu benim evimden diktir ettiğim mürvet mi :26::26::26: bana geldiğinde 6.da çıkarım demişti :22::22:

teftiş değil teşvik çalışması var:52: haftasonundan sonra bugün burası da kesmedi beni...istifa ediiciiiim sanırım. Hem o zaman rahat rahat dedikodu da yaparık bebem. Besteaa, bak sırf dedikodu için arıyo seni, açık açık söylemiş...Bak dedikodu yapamıyom diye de aramıyo beni. Lahanadan dolayı bunu da açık açık söylemiş. Bu jelesek böyle, anında kelek jelesek oluveriiii. tikkat et...

minnoşun neyi var? gribal durum mu? çabucak geçer umarım. benim de büyük oğlan, köh köh öksürüyo. akşam dayadım keçiboynuzu çayı, içinede bilumum ot. umarım iyi gelir.

nlentom, canım ciğerim, en sevdiğim:21:, keleğini görmediğim:1: yoğundu bugün...ama şimdi hafiflettim biraz. gerçi senin kadar yoğun değilimdir, orası kesin. kız dona bile mi ütüyon yapıyon? benim hiiçç öyle çalışkanlıklarım yoktur. Kurutmadan çıkarken zaten ateş topu gibi çıkıyolar, bakteri makteri hakgetire:32: el ütüsüyle jilet gibi koyuyorum çekmeyece:21:

benim de temizlik için ekstra kadın almam lazım...camlar, kapılar bi elden geçmeli. acilen temizlenmeli:31:

bak bu kelek jeleseci çok yazma senin başına gelen bana da gelecek :ssz:

çalış bebem çalış çok para lazım sana...mürveti göndersin nlglpd süper kadın ben çok sevdim:18::18::18:

Jelesenk jelesenk bak karın germeyi çok ihmal etmişizz:51: Sen de olacan bacım.Sonra deme ah kızlar vah kızlar bantlar nassı iyi olcek,ayy bu izler ne zaman geçecek,nasıl dik yüriicim....sorar da sorarsın sen şimdi...takip et cınımm

aman beni yormayın sizler yazın:34: ben sevmiyorum sayfa sayfa bilgi vermeyi yapanlara helal diyorum zor iş :34:

ben doktorumu arar sorarım işim olmaz sizlerle :ssz:

Bak yavriş senden de kaçarmış demek:1:

Ben duymuştum cem beyi.Listemde ismi.Daha çok yaptığı dudaklarla ünlü.

Sahi sen dudak düşünüyormuydun:1:

Neyse herşeye hakim hatun bunuda öğrendin.Bende gidecem görüşmeye ekle defterdeki listeye.Takıpte ol

kaçmış aleda ama dudak olduğu içindir hiç ilgimi çekmedi...zira dudaklarım en güzel yerim:)

Nldglp ne haber:1:

Jelesenk gerdirmeden uzman oldu.

Gerdirincede ihtisasını alacak:1:Artık o da sorarsa bantlar falan güleriz bizde..Biz ona soruyoruz çünki:1:

ne bantı soracağım bantları bunlara söyleyen anlatan benim :ssz: aynen bende kendime gülerim sorarsam :1:

O kadarki ben yatıp ger beni derim jelesenk hanıma.

Anlatır hepsini.Ödemler falan.Direnleri alır.pansumanı yapar.Herşeye hakim yaa ondandır.

Uzaktan gazel okuması kolay.Dediğin gibi bir yatsın masaya da o zaman bakarız.Bilgi birikimi ne kadar işe yarayacak

bende ki bilgi ne ki bebem:ssz: neler görüyorum okuyorum ben sıfır bilgi bende ki onların yanında :9:

ama bak seni gererdim ben zaten bişeycik yokmuş :21:

meteoroloji uyardı ayın 21.den sonra marmara da kuvvetli kar yağışı bekleniyor :2::2: nlglpd kahvaltı yalan olabilir :26::26:

uleeeen buna hazıra konma denir bana sürpriz gebertirim :22: yazdık o kadar şimdi 500.olalım diye

Buna danışıklı Dövüş denir.

Akşama kadar temizlik bilmem ne.Gel 500 e kon.Ben epeydir burdaydım bilsem yazar dururdum. Atlamışım sürpriz olayını.

Şike var kabul etmiyorum.:1::1::1::1:

Buna danışıklı Dövüş denir.

Akşama kadar temizlik bilmem ne.Gel 500 e kon.Ben epeydir burdaydım bilsem yazar dururdum. Atlamışım sürpriz olayını.

Şike var kabul etmiyorum.:1::1::1::1:

bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez :20::19:

bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez :20::19:[/QUOTE

şikecilere ne oluyor bilirsiniz sanırım.Şimdilik delilim yok ama ikinizinde 500.lüğünü kabul etmiyorum.

Nldglp hem ev temizlet tek göz burda.sayı say

sen akşama kadar firar akşam gel yuppi..

sayılmaz sayılmaz....

bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez :20::19:[/QUOTE

şikecilere ne oluyor bilirsiniz sanırım.Şimdilik delilim yok ama ikinizinde 500.lüğünü kabul etmiyorum.

Nldglp hem ev temizlet tek göz burda.sayı say

sen akşama kadar firar akşam gel yuppi..

sayılmaz sayılmaz....

yok yok zaten sayılmaz :23::23:

Back