Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sana nefis tavsiyelerim var
Başlangıç :Lahana çorbası
Ara : Minik mititey lahana kızartması,lahana parçacıklı amerikan,lahanalı paçanga
Salata :Tabii ki lahana salatası
Ana yemek: Lahana sarması,sütlü lahana püresi
Tatlı :Şuruplu kırmızı lahana tatlısı
Nassı ama örnek menüm![]()
Hemde ne geyik koptuk akşam
iş yerin 5 yıldızlı tatil köyü evin yanında,yataman bu gece yorgunluktan...süper anne aferin sana![]()
yarın misafirlerin menü tamam telde konuştuğumuz gibi bim marketten hazırları topla![]()
Kızlar dün ile bugün yoğundum gezme tozma misafir ve arkadaş ziyareti nasıl geçti anlamadımyaşlanmışım yoruldum :26:nlglpd helal sana hergün dünya aktiviteye katılıyon bacım
![]()
valla ölüyom yorgunluktan, ama olsun değdi..enfes mamalar hazırladım misafirlerimesaymayayım şimdi, canınız çeker, diyetinizde istikrarınız bozulur. lahanaları siz yiyin yaratıcı arkidişlerim
yalnız hakket pek bi yaratıcısın kız nlento, içki bile yapmıssın len lahanadan, öğyhkkk
ya hatta mümkünse yemeyin artıkkk, bitsin bu diyet. etkisi esprüklerimizi bile baltalamaya başladı
![]()
neyse rüya imişsonrası iyi geçmiştir pazar gününün
2.oğlum var ileride benim gelinlerde ayceyyim gibi kaynanamı gördüm rüyamda pazar kabusuydu eminim diyecekler![]()
Yaaa başka türlü bu kilolar nasıl gider bacım? Otur otur nereye kadar? Bak dün sabah 9 da çıktık eşimle, ilkönce oğlanı okula, sınavı vardı kardan dolayı ertelenen,sonra doğğğru Vakıf guraba ya hastane ziyareti yaptık arkadaşımızın oğluna,soona taa Vatan caddesinden doğğğru Ataşehire spora,soonacım ordan doğğğru aneyy ziyaretine aneyyde ıspanaklı börek yaptı damadına,soona doğğğru eve gelip köpişler gezdirildi,soona bütün gece geyik muhabbeti....soona bitmediii sabah oldu gene bugün oğlanı okula,soona Ataşehir spora,soona Bağdat caddesi piyasa ve alışverişe,soona eve ,soona köpeklerle beraber bu sefer kayınanneye ziyaret,soona şimdi geldiiiiikkkk![]()
İntimissimi de bütün ürünler yüzde 50 indirim.Amanııın bi takım aldım indirimden sütyen 69 dan 39 a düşmüş,külot ta 40 dan 20 ye.Bütün ürünler %50 .Hani 50 ye varan değil yani) Heryer indirimde zaten koş vatandaş koşşş halinde her yer.
kız nlocan,
az yoğun değilmiş senin de tempon. bak jelesek dayanamıyo bu kadaann tempoya, sen yorulmuyon mu bebem? gerçi bi yandan yorgunluk olsa da, diğer yandan eriyosundurbak jelesece habire toto büyütüyo
EEE ben genç,o yaşlı
ben gelene kadar beden meden kalmaz....ben de c.tesi yaptım bolca sütyen alışverişi...gerçi seninkiler kadar seksüü değil. suwen vardı markafonide, ama beden işi zorluyor...insanın kaç beden olduğunu bilmemesi de pek tuhaf![]()
nldglp , diğer tpiktede bir ce dedim çoktım valla. hemen yakalamışsın. çok yoğun olduğum için giremiyorum ,okuyamadım bile sizleri boş vaktimde okuyacağım ,çok merak ediyorum ne var ne yok diye
öpüyorum hepinizi![]()
tünaydın...
mutlu huzurlu hafta diliyorum..![]()
Allah bağışlasın canımBenim de 1 kızım 1 oğlum var bakalım benim damat gelin olunca ne diyecekler ileride
Aman görmesinler bizi rüyalarında hem daha güzel şeyler görsünler :118:
selam panterim senin kirpiklerini görünce direk bu türkünün sözleri geldi aklıma
kirpiklerini ok eyle vur sineme öldür beniof bacım ne kirpik var sende
![]()
Jelesek den hiç haber yokNooldu gıı kubura mı düştü bu hatun yannışlıkla:44: Hani ufak tefek olduğundan şeetmiştim kubura falan
Ne ev tel ne de cep cvp vermiyor.Buraya da yazmamış...:26:
Nereden görüyorsun kirpikleri ya çatladım meraktan :84::84:
Bir selam verip kaçayım hem ufaklık hasta hemde benim işim var bugün dua edin kızlar akşama gelirim inşallah :)