Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

akşam da geyiğin dibini aramışsınız :)))

şu an iki velet iki yanımda,biri kafamı biri saçımı çekiştirirken, resmen zulüm altında size yazmaya çalışıyorum. Kurtarın imdat ! p.tesi olsun da işe gidiiim aneyyy, ayaklarımı uzatıp kahve içiiiim. bugün yemek bile yemedim (( ama çocukların her bi poku tamam. Oyunlar oynandı, etkinliklerin biri gitti biri geldi. Akşam yemeğine de omega hazırladım. Daha da vitaminlensinler ki, yarına bu kadar bile giremiiim nete

beni yazmamışsın birinç demicem artık sana lahanadan jelesekle ikiniz beyin peltelenmesi geçiriyonuz da haberiniz yok. Yarına misafirim gelcek, akşam gelemem misafire hazırlık lazım..neler yapsam

Bak sana nefis tavsiyelerim var

Başlangıç :Lahana çorbası

Ara : Minik mititey lahana kızartması,lahana parçacıklı amerikan,lahanalı paçanga

Salata :Tabii ki lahana salatası

Ana yemek: Lahana sarması,sütlü lahana püresi

Tatlı :Şuruplu kırmızı lahana tatlısı

Nassı ama örnek menüm

Hemde ne geyik koptuk akşam

iş yerin 5 yıldızlı tatil köyü evin yanında,yataman bu gece yorgunluktan...süper anne aferin sana

yarın misafirlerin menü tamam telde konuştuğumuz gibi bim marketten hazırları topla

süper menü

ozoya telde ben okudum bu yazdığını koptuk gülmekten

uğraşamaz kızım bu menüyle o pahlıya çıkar diyor bim marketten hazır kurabiye alacak cimri

süper menü

ozoya telde ben okudum bu yazdığını koptuk gülmekten

uğraşamaz kızım bu menüyle o pahlıya çıkar diyor bim marketten hazır kurabiye alacak cimri

Kız 2 top lahana alsa 4 ya da 5 tl tutar.2 top lahanadan dünyanın yemeği çıkar ana,ara,arka hatta içkisi bile...Lahana kaynatılır,içine 5 damla votka damlatılır.Bu karışım şarap kadehlerine konulur.Afiyetle içilir. Vallaha bu durumda kurabiyeler açık ara pahalıya gelir

5.tele çok 3.lira kuru pasta bimde

hareket yok bu gece kaçayım mirin yok beste yok o yok bu yok :26: bende çok gezdim yorgunum adrenalin yoksa bende yokum

lina nerede acaba :26: sınavları vardı iyi geçti mi ? kaynanayı ne yaptı :26:

ses ver lina

o kadar da değil ya yaşlı kadın yapamaz gücü yetmez bebem

Bu yazıyı okuyacağıma yoruyorum gördüğüm rüyayı Sabah sabah kaynanamı gördüm rüyamda Uyandığım an yataktan fırladım tekrar görürüm diye amann pazar kabusu hiç iyi gitmedi Herkese Keyifli Pazarlar

neyse rüya imiş sonrası iyi geçmiştir pazar gününün

2.oğlum var ileride benim gelinlerde ayceyyim gibi kaynanamı gördüm rüyamda pazar kabusuydu eminim diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…