- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
bu icon u yeni farkettim aklıma hemen sen geldin ondan sıraladım ama bak tıpkı sen direk burnundan düşmüş :111::111::111::111::111:
bu gözler aynı benim gözler kim nerede ne yapıyor görürüm :111::111::111:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu icon u yeni farkettim aklıma hemen sen geldin ondan sıraladım ama bak tıpkı sen direk burnundan düşmüş :111::111::111::111::111:
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
ay koptum ya ikona baktıkça başım dönüyor![]()
piştt noluyoz teker teker gelin :95::95::95::95: sen yarın bu jelesec le başedemeyip beste yetiş dersinhiç tanımam valla okusun canına
![]()
Aslında düşündüm de haklısın canımcicim galiba.Kız bu beni günde kaç kere satıyo,ekiyo,laf sokuyo,laf çakıyo...vallaha fazla da yüz vermeye gelmio.Naapacağı belli olmaz bu keleğin bi öyle bi böyle
Ahh felek zalim Jelesec,
Kime yelek,kime cekeet,
Herkese kavun yedirdin,bize de yedirdin keleeek
Ah Felek Zalim Felek - Filiz Akin Müzik Klip - YouTube hahahahahahahahah
Aslında düşündüm de haklısın canımcicim galiba.Kız bu beni günde kaç kere satıyo,ekiyo,laf sokuyo,laf çakıyo...vallaha fazla da yüz vermeye gelmio.Naapacağı belli olmaz bu keleğin bi öyle bi böyle
Ahh felek zalim Jelesec,
Kime yelek,kime cekeet,
Herkese kavun yedirdin,bize de yedirdin keleeek
Ah Felek Zalim Felek - Filiz Akin Müzik Klip - YouTube hahahahahahahahah
ay güle güle gözümden yaşlar akiiiiiii![]()
Jeleeenk dinledinmi klibi?
sok sok lafları sonra gül![]()
Ay bende çok güldüm ya aksam akşam çenem agrıdı :) karnım gerildi![]()
Benzemez hiç kimse sana Jelomm:119:
Bu da benden sana gelsin Benzemez Kimse Sana - Müzeyyen Senar - Tarkan - YouTube
:86::86::86::86::86::86: jelo kız bak buda değişik bir versiyonun kız buda aynı sen harbi torpillimisin nesin habire senin resmini eklemişler![]()
:86::86::86::86::86::86: jelo kız bak buda değişik bir versiyonun kız buda aynı sen harbi torpillimisin nesin habire senin resmini eklemişler![]()
samimi yazıyorum bayılırım bu şarkıya Tarkan çok güzel eşlik etmiş
zamanında bu şarkı bana çok söylendibak beste yine havalanmış yazacak :26:
Eşim diyorki :sen bu pc yi aldığında neye bakıyorsun da gülüyorsun? hadi gel cvp ver.Uzuuun uzun anlatya işte bizim K.K diye bir yer var.eee, işte orda bir jelesenk var.eeee, bi de beste var.eee aslında çok kişi var.eeee......var da var....
Biliyorum aklımda kalmıştı zaten.Hatta bunu sana söyleyenle evlenmedin,adam hissiyatından kör olup,kör bir kuyuya düşmüştü de mi?![]()