şimdi küfür edeceğim kadının ağzı bozuk diyeceklerya ne pro imiş :) beni eskiye döndürün yazılarım hala küçük mü?
Dur bakeem yakın gözlüğümü alıp gelem...
hahahahahahaha ay u iş benim 10.sayfa işine benzedi ahahaahah öldüm gülmekten.Yalvar yakar Kazen e belkim yakarışlarını duyar:))))))
Vah Jelesec im vahh çok üzüldüm şimcik çakma üye seni
jelesec hanım jelesec hanım.İki msj arka arkaya atmışsınız.Eski günlerinizi unutmuşsunuz hemen besbelli.Hani 1 msj atılınca garip üyeler 2.mesajı malesef 10 dak.sonra atabilirler.Hatırlatiim dedim.24 saat geçmeden unutmuşunuz.
geliriz kalabalığız ona göre hele bu nlglpd çoooook yer haberin olsunyiyor yiyor ameliyata yatıyor
sorun degil canım
çözümü olduktan sonra varsın yesin
en önemlisi kulak, kulak olmadı mı olmuyor
yesin yesin de yazık gerilmedik yeri kalmamış nlglpd ninSırasıyla bacak kol,boyun kulak gidiyor arkadaş
sorun degil canım
çözümü olduktan sonra varsın yesin
heee bugün koca kumpiri babam mı yedi? Seni haset jelesec seniii.kötüle kötüle beni,bayramdan sonraki hafta inleye inleye nldglp ciim yetiş bacım gerilmiş karnımın yanında ol dersin sen.bak ben sana neler edecem.karabiber tozu havaya serpip hapşurtacam seni.görürüz bakalım.
panter im panterim,sana bu jelesec için ne diyeyim? Sen sakın ona inanma,koca kumpiri götürdü bir solukta.
Hu Jelesec huu,pro üyelik ,pro üyelik didin,başımızın etini yedin.Al sana kaynanadan daha kerli felli bela,otur bu işle uğraşıp ağla.off içim çıktı sana mani yazacam diye
yarısını sen yedin
HİÇ SORMA BACIM KEYFİM KAÇTIHALA KÜÇÜK DEĞİLMİ YAZILARIM? HEPİNİZE BENDEN YAKINI GÖREN GÖZLÜK HEDİYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?