• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

jelesec hanım jelesec hanım.İki msj arka arkaya atmışsınız.Eski günlerinizi unutmuşsunuz hemen besbelli.Hani 1 msj atılınca garip üyeler 2.mesajı malesef 10 dak.sonra atabilirler.Hatırlatiim dedim.24 saat geçmeden unutmuşunuz.:47:

hahahahahahaha ay u iş benim 10.sayfa işine benzedi ahahaahah öldüm gülmekten.Yalvar yakar Kazen e belkim yakarışlarını duyar:))))))

Vah Jelesec im vahh çok üzüldüm şimcik çakma üye seni:60:

ULEN NE ÇAKMASI PARA VERDİK ALDIK :ssz::kkk:

jelesec hanım jelesec hanım.İki msj arka arkaya atmışsınız.Eski günlerinizi unutmuşsunuz hemen besbelli.Hani 1 msj atılınca garip üyeler 2.mesajı malesef 10 dak.sonra atabilirler.Hatırlatiim dedim.24 saat geçmeden unutmuşunuz.:47:

BARİ BÜYÜK YAZAMIYORUM BOL BOL MESAJ ATAYIM:9: GARİP ÜYE BAS PARAYI PRO ÜYE OLUVER:kkk:

kimse niye sesimi duymuyor büyütün yazı karakterleri mi :5:

K.NANA GİDER AYAK BEDDUA ETTİ KESİN

Son düzenleme:
yesin yesin de yazık gerilmedik yeri kalmamış nlglpd nin:52: Sırasıyla bacak kol,boyun kulak gidiyor arkadaş:1:

Heee bugün koca kumpiri babam mı yedi? Seni haset Jelesec seniii.Kötüle kötüle beni,bayramdan sonraki hafta inleye inleye Nldglp ciim yetiş bacım gerilmiş karnımın yanında ol dersin sen.Bak ben sana neler edecem.Karabiber tozu havaya serpip hapşurtacam seni.Görürüz bakalım.

heee bugün koca kumpiri babam mı yedi? Seni haset jelesec seniii.kötüle kötüle beni,bayramdan sonraki hafta inleye inleye nldglp ciim yetiş bacım gerilmiş karnımın yanında ol dersin sen.bak ben sana neler edecem.karabiber tozu havaya serpip hapşurtacam seni.görürüz bakalım.

anam 7.den sonra birşey yemedim o koca kumpir yediden önce idi:24: Canım arkadaşım dostum, kankam sen olmazsan ben ameliyatı olmam:19: Alooo çektirdiğimiz toplu resimi göndermedin bana unuttun mu?

Hu Jelesec huu,pro üyelik ,pro üyelik didin,başımızın etini yedin.Al sana kaynanadan daha kerli felli bela,otur bu işle uğraşıp ağla.off içim çıktı sana mani yazacam diye

Hu Jelesec huu,pro üyelik ,pro üyelik didin,başımızın etini yedin.Al sana kaynanadan daha kerli felli bela,otur bu işle uğraşıp ağla.off içim çıktı sana mani yazacam diye

HİÇ SORMA BACIM KEYFİM KAÇTI :ssz:HALA KÜÇÜK DEĞİLMİ YAZILARIM? HEPİNİZE BENDEN YAKINI GÖREN GÖZLÜK HEDİYE :16:

Back