• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ogltkn cim senin sözlerin kulağımda küpe olacak daha ilk baştan sorun çıkarmak olmaz ama ne bileyim ya bazı anneleri anlamıyorum ki benimkininin annesi bak ne yaptı bana bir el atın bakim olaya da fikir verin bari bana :34::34: Oğlunu ilk defa kahvaltıya çağırdım ilk defa kahvaltı hazırladım geldi bi ton şey hazırladım ki normalde bi bardak çay bile koymam evde ama yaptık işte bizimki geldi baktım yemiyor ucundan bi çatal aldı neden yemiyosun yesene dedim şu sıralar hiç iştahım yok yiyemiyorum bişey dedi ısrar ettim zorla bi iki lokma daha yedi neyse önemsemedim veeeeeeeeeeeeee aradan geçen 1 hafta sonrası annesi ile bir araya geldik laf arasında bu kahvaltı muhabbeti geçti bu arada biz de akşam yemeğindeyiz ya ordan konu açıldı ya dedim geçen haftasonu çok güzel kahvaltı hazırladım yemedi doğru düzgünn dedim kendi kendimee saf saf konuşuyordumm kii owwwwww bi baktım içten gülümsemesiyle kayınvalide adayım dedi ki '' ya bişey söyleyebilir miyim haftasonu ben yalnız kahvaltı yapmamak için ona çok ısrar ettim ondan yedi çıktı '' dedii veeeeeee bende bir beyin fırtınası bir öfke patlaması yaşandı iiçtenn derinden sadece baktımmm benimkine:41::41::41: O da öylece kaldı durdu.. şimdi eee be kayınvalide adayı madem böyle yaptın bunu nie söylüyosun demi ama iştahı yokmuş dedik konu kapandı ne diye ayyy aslında şöyle böyle diyosun kiii demi ama:41::41::41: Benimkine sonra demek iştahın yoktu haaa diince ya aşkım annem unutuyo demez mii bunun arkasına sığınmış unuttum demiş bunun nesini unutmuş yahuuu çocuk mu kandırıyorsun demi ama:41::41::41: Kayınvalidesi olanlar şimdi siz söyleyin bakim bu kayınvalideyi adayı ne yapmaya çalıştı yani bu dilden anlayan var mı ?:1:

yaptın yaptın bir ton şey bari kıymet bilse:19:yok yok vermiyorum ben seni o oğlana söyle boşuna koşmasın peşinden ana kuzusu :) ya kaynana cadısı sen oğlunun biliyorsundur kahvaltıya gideceğini niye ısrar ediyorsun ye diye oğluna ? Hadi ettin oda ana kuzusu kırmadı anasını yedi daha niye geline bunu yumurtluyorsun çık çık çık olmadı bak şimdi...

Ya sen bunları dize getirirsin yada onlar seni akıllı kızsın okumuş avukat olmuşsun önünde zor bir dava var benden söylemesi:29:

pişt bana bak yarın işin ne zamana biter bir canlı örnek daha var biliyon onuda görek

Off yarın çok karışık jeleseec:(( sabah tan k.köy e inmem lazım.Ordan Maltepeye annemleri transfer edeceğim.Ordan kendi arkadaşlarımla buluşacağım.....Gene de allahtan umut kesilmez.Ararım yarın:102:

Off yarın çok karışık jeleseec:(( sabah tan k.köy e inmem lazım.Ordan Maltepeye annemleri transfer edeceğim.Ordan kendi arkadaşlarımla buluşacağım.....Gene de allahtan umut kesilmez.Ararım yarın:102:

anam başbakana bile daha kolay ulaşılıyor bu ne leeeen? bak benim ameliyat da sabahtan yatana kadar yanımdasın ona göre mazeret kabul etmem baştan demesi

ogltkn cim senin sözlerin kulağımda küpe olacak daha ilk baştan sorun çıkarmak olmaz ama ne bileyim ya bazı anneleri anlamıyorum ki benimkininin annesi bak ne yaptı bana bir el atın bakim olaya da fikir verin bari bana :34::34: oğlunu ilk defa kahvaltıya çağırdım ilk defa kahvaltı hazırladım geldi bi ton şey hazırladım ki normalde bi bardak çay bile koymam evde ama yaptık işte bizimki geldi baktım yemiyor ucundan bi çatal aldı neden yemiyosun yesene dedim şu sıralar hiç iştahım yok yiyemiyorum bişey dedi ısrar ettim zorla bi iki lokma daha yedi neyse önemsemedim veeeeeeeeeeeeee aradan geçen 1 hafta sonrası annesi ile bir araya geldik laf arasında bu kahvaltı muhabbeti geçti bu arada biz de akşam yemeğindeyiz ya ordan konu açıldı ya dedim geçen haftasonu çok güzel kahvaltı hazırladım yemedi doğru düzgünn dedim kendi kendimee saf saf konuşuyordumm kii owwwwww bi baktım içten gülümsemesiyle kayınvalide adayım dedi ki '' ya bişey söyleyebilir miyim haftasonu ben yalnız kahvaltı yapmamak için ona çok ısrar ettim ondan yedi çıktı '' dedii veeeeeee bende bir beyin fırtınası bir öfke patlaması yaşandı iiçtenn derinden sadece baktımmm benimkine:41::41::41: o da öylece kaldı durdu.. şimdi eee be kayınvalide adayı madem böyle yaptın bunu nie söylüyosun demi ama iştahı yokmuş dedik konu kapandı ne diye ayyy aslında şöyle böyle diyosun kiii demi ama:41::41::41: benimkine sonra demek iştahın yoktu haaa diince ya aşkım annem unutuyo demez mii bunun arkasına sığınmış unuttum demiş bunun nesini unutmuş yahuuu çocuk mu kandırıyorsun demi ama:41::41::41: kayınvalidesi olanlar şimdi siz söyleyin bakim bu kayınvalideyi adayı ne yapmaya çalıştı yani bu dilden anlayan var mı ?:1:

canım cigerim, oglan analarının arada bir "benim oglum bi tanedir, anası da vazgeçilmezidir" muamelesine peşinen hazır ol derim. Benim bile çook tecrübelerim vardır bu konuda. Hatta bitanesi anlatayım da görün :)

düğün arifesi, gelinlik için istanbula gittik. Nişantaşında bi modaevinde dikilecek gelinlik. Ölçülerimi falan aldılar. Sonra bi baktım, benim k.validede bi model elbise beğenmiş katalogtan " ben de bundan istiyorum" dedi:52: Benimki özel dikim ya, onun ki de olacak. Neyse böylelikle bizim provalara beraber gitme zorunluluğumuz oluştu tabi. 3. provada benim gelinlik kısmen hazırdı. Ben gelinliği giyerken, k.valide de elbisesini giymiş. Bi çıktım, kuğu gibiyim. Eşim gözlerini benden ayıramıyor. Taki annesinin sesi büyüyü bozana dek "oğlum, gel annem, bak bakayım burası nasıl, ya burası, ya burası, ya yakası, peki ya yırtmacı??? " derken kadın nefes almadan soru soruyor. Ben gelinlikle öyle kalakaldım. Zavallı eşim yakayı kurtarsa gelip ilgilenecek benimle ama nafile annesi durmadan elbisesine kritik yapıyor, beğenmiyor, teselli edilmek istiyor..Eşim annesiyle, ordaki görevliler benimle ilgilendi :/

Kıssadan hisse, oğlanı seviyorsan, iyi bir eş, ileride de iyi baba olur diyorsan, hayatımızın ileriki dönemlerinde de beni mutlu eder diye düşünüyorsan, şimdiden eş adayını KANAVİÇE gibi işlemeye başla. Zamanla istediğin kıvama gelecektir:34:

Jelesecim, göndermişsin k.nanayı. Allah kavuştursun canım:52:

nelegelepecim, özledim kuzum denk gelemedik. Neyse jelesec'in ameliyatında denk gelebiliriz umarım :) Bu arada gelin&kaynana manilerine de bayıldım :)

bestemelodi, o piti piti derken uyuyakaldın sanırım :)

canım cigerim, oglan analarının arada bir "benim oglum bi tanedir, anası da vazgeçilmezidir" muamelesine peşinen hazır ol derim. Benim bile çook tecrübelerim vardır bu konuda. Hatta bitanesi anlatayım da görün :)

düğün arifesi, gelinlik için istanbula gittik. Nişantaşında bi modaevinde dikilecek gelinlik. Ölçülerimi falan aldılar. Sonra bi baktım, benim k.validede bi model elbise beğenmiş katalogtan " ben de bundan istiyorum" dedi:52: Benimki özel dikim ya, onun ki de olacak. Neyse böylelikle bizim provalara beraber gitme zorunluluğumuz oluştu tabi. 3. provada benim gelinlik kısmen hazırdı. Ben gelinliği giyerken, k.valide de elbisesini giymiş. Bi çıktım, kuğu gibiyim. Eşim gözlerini benden ayıramıyor. Taki annesinin sesi büyüyü bozana dek "oğlum, gel annem, bak bakayım burası nasıl, ya burası, ya burası, ya yakası, peki ya yırtmacı??? " derken kadın nefes almadan soru soruyor. Ben gelinlikle öyle kalakaldım. Zavallı eşim yakayı kurtarsa gelip ilgilenecek benimle ama nafile annesi durmadan elbisesine kritik yapıyor, beğenmiyor, teselli edilmek istiyor..Eşim annesiyle, ordaki görevliler benimle ilgilendi :/

Kıssadan hisse, oğlanı seviyorsan, iyi bir eş, ileride de iyi baba olur diyorsan, hayatımızın ileriki dönemlerinde de beni mutlu eder diye düşünüyorsan, şimdiden eş adayını KANAVİÇE gibi işlemeye başla. Zamanla istediğin kıvama gelecektir:34:

Jelesecim, göndermişsin k.nanayı. Allah kavuştursun canım:52:

nelegelepecim, özledim kuzum denk gelemedik. Neyse jelesec'in ameliyatında denk gelebiliriz umarım :) Bu arada gelin&kaynana manilerine de bayıldım :)

bestemelodi, o piti piti derken uyuyakaldın sanırım :)

ben seni taktir ediyorum arkadaşım helal sana :46:kanaviçe gibi işlemişsin amma kazanmışsın sonunda sabır işi bu kaneviçe ince iş ;gelinlik olayın kopardı beni sabah sabah tek erkek olunca böyle yapıyorlar galiba bu analar

gitti gitti şükür, elini öptüm gelin hakkını helal et çok ilgilendin dedi buda bana yetti unuttum bana yaptıklarını:9:

Benim de artık PRO ÜYELİĞİM var:8: pro üyeliği olanlarla arkadaşlık yapacağım:1:

hemen de havaya girdim demek şöhret olsam kimse tutamaz beni:10::60::66:

Son düzenleme:
pro kartlı arkadaşlar görünmez nasıl olunuyor? yapamadım ben ya yine görünüyorum:44:

:63:

hem görünmez olamıyorsun, hem de yazıların karınca kadar görünüyor. Ne işi yaradı şimdi o kart !

abi anlamadım vallahi zaten ben biliyon çakmam bu işler nasıl oluyor Kazen beyde burada değil soramıyorum

ben çıkıyorum kızlarla buluşacağız sana foto çeker göndeririz yine

Son düzenleme:
abi anlamadım vallahi zaten ben biliyon çakmam bu işler nasıl oluyor Kazen beyde burada değil soramıyorum

ben çıkıyorum kızlarla buluşacağız sana foto çeker göndeririz yine

yazılarını okuyabilmek için alıntılayıp cevap yazıyorum. Başka türlü göremiyorum dermişimmmmmm

ohhhh, muhabbetin belini kırarsınız siz simdi..Kıskanmadım desem yalan olur. :19:

Benim de artık PRO ÜYELİĞİM var:8: pro üyeliği olanlarla arkadaşlık yapacağım:1:

hemen de havaya girdim demek şöhret olsam kimse tutamaz beni:10::60::66:
hmm gel bakiimmm o zaman yamacıma:4:
pro kartlı arkadaşlar görünmez nasıl olunuyor? yapamadım ben ya yine görünüyorum:44:
canımcım ayarların hepsi kullanıcı kontrol panelinden yapılıyor:ssz:

hmm gel bakiimmm o zaman yamacıma:4:

canımcım ayarların hepsi kullanıcı kontrol panelinden yapılıyor:ssz:

canım hiç çakmadım inan; nasıl görünmez olucam kontrol panelinde nereye tıklayacağım yetiş hele:10:

bu profilini gizle var o mu? herkese gizle olan mı? amma ben bazen gizlenmek isterim bazende açık olmak onu nasıl yapıcam?

Son düzenleme:
canım hiç çakmadım inan; nasıl görünmez olucam kontrol panelinde nereye tıklayacağım yetiş hele:10:

bu profilini gizle var o mu? herkese gizle olan mı? amma ben bazen gizlenmek isterim bazende açık olmak onu nasıl yapıcam?

canımcım kontrol panelinin secenkelri düzenle yerine tıkla acılan sayfadan istediklerini sec en son degişiklikleri kaydet te tamamdır:13:
sorun varsa ozelden numaramı attım yardımcı olurum güzelim:21:

canımcım kontrol panelinin secenkelri düzenle yerine tıkla acılan sayfadan istediklerini sec en son degişiklikleri kaydet te tamamdır:13:
sorun varsa ozelden numaramı attım yardımcı olurum güzelim:21:

sagol pro kardeşim yapamazsam aloooo derim:102:

pişt bana bak yarın işin ne zamana biter bir canlı örnek daha var biliyon onuda görek

Evladım sen bizi ne sandın?? Senin bu yazı şekline çift yakın gözlüğü taksak da ne faide eder bilemem.Sen bizi 17 lik genç kızmı sandın.Yaşlandık bacım yaşlandık büyüt o yazı karakterini okuyamıyorum:(

Back