• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ahh ogülatakane aaaah,nerdesin seeen nerelerde??

Şimdi yarın başlarsın:300 km yürüdüm,takla attım,100 mt engelli koştum,ofise geldim,topiğin tozunu aldım,çayı demleyip,kahveyi lüplettim....

Not: Ben de bunadım sanırsam. Bu yazıyı esas buraya yazacaktım ama yanlışlıkla karın germeye yazmışım.Ordaki bu yazıyı kopyalayıp buraya yapıştırdım Ogltkn cim:(

Ya ben böyle kalıcam galiba :43:muneye yazdım bakalım düzelir inşallah

küçük hüssam vardı hatırlıyonmu jelesec.levent kırca oynardı:)))))))

yani sen üzerine alınma öylesine aklıma geldi :60:

dur bekle gidip çamaşırımı değiştireyim altıma kaçırdım gülmekten:9::60: Bilmezmiyim hemde çok severdim aney demesi ay KOPTUM yazamadım vallahi :9::1:

Son düzenleme:
Amma inat ya niye kimse gelmio bu topiğe? şiirler, şarkılar, maniler, minnik jelesec,ben, ogtkn,panter,arada yaprak,okuyan ama yazmayan tatlı primaprima;)...geeel geeel her ne varsa burada...

şaka yapma len doğru söyle oldu mu cidden ???????????????????????????????????????????????????????

Oyyy korktum be.Bu ne kocaman kocaman.Bacım bu sefer de bayağı bir olgun dolgun olmuş.Ortası yok mu bu işin?Şaka şaka düzelmiş düzelmiş de az biraz normalden biraz büyük.

Back