- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
şimdi iyi yazılar tocaman tocaman
eeeeee olsun o kadar pro kartlıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi iyi yazılar tocaman tocaman
şaka yapma len doğru söyle oldu mu cidden ???????????????????????????????????????????????????????
oyyy korktum be.bu ne kocaman kocaman.bacım bu sefer de bayağı bir olgun dolgun olmuş.ortası yok mu bu işin?şaka şaka düzelmiş düzelmiş de az biraz normalden biraz büyük.
kıskandın mı senin ki küçük diye? Nazar etme ne olur para ver kart al seninde olur
hayırlı olsun pro kartın şekerim yakışıııır
sagol canım lazım olursa söyle veririm
Aslında mune sana kıyak yaptı.Gece 12 de balkabağına dönüşecen gene.Aneeey aneeey
aslında mune sana kıyak yaptı.gece 12 de balkabağına dönüşecen gene.aneeey aneeey
Ben toprak cım,ben toprak cım baksana bana,Jelesec in kumpirini kim yedi söylesene burada.
bendeki kartlar bana yeter sağol şekerim
Aslında ne işe yarar pek anlamadım ama Bozuntuya vermiiim
vallahi havası başka benden demesi ( uzunca bir zaman sinir oldum amma minik yazıdan dolayı doktorun hatası değil benim hatam)
şaka indirimleri var canım bu kartın tatil yerlerinde ,darıca h.bahçesin de vs görünmez adam olmak özel mesaJ atmak için 10.dakika beklememek gibi artıları var eeee daha ne olsun?
tatil için alayım nerelerde geçiyor yazda bilelim bu sene tatil de yapamadık tadilattan ooof ooooff
Ne demişler başı hocaya döşü hocaya yedide beşi hocaya gerisi dağıla.
İşte kumpirin paylaşımı