Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ahh ogülatakane aaaah,nerdesin seeen nerelerde??

Şimdi yarın başlarsın:300 km yürüdüm,takla attım,100 mt engelli koştum,ofise geldim,topiğin tozunu aldım,çayı demleyip,kahveyi lüplettim....

Not: Ben de bunadım sanırsam. Bu yazıyı esas buraya yazacaktım ama yanlışlıkla karın germeye yazmışım.Ordaki bu yazıyı kopyalayıp buraya yapıştırdım Ogltkn cim

Ya ben böyle kalıcam galiba muneye yazdım bakalım düzelir inşallah

küçük hüssam vardı hatırlıyonmu jelesec.levent kırca oynardı:)))))))

yani sen üzerine alınma öylesine aklıma geldi

dur bekle gidip çamaşırımı değiştireyim altıma kaçırdım gülmekten Bilmezmiyim hemde çok severdim aney demesi ay KOPTUM yazamadım vallahi

Son düzenleme:
Amma inat ya niye kimse gelmio bu topiğe? şiirler, şarkılar, maniler, minnik jelesec,ben, ogtkn,panter,arada yaprak,okuyan ama yazmayan tatlı primaprima...geeel geeel her ne varsa burada...

şaka yapma len doğru söyle oldu mu cidden ???????????????????????????????????????????????????????

Oyyy korktum be.Bu ne kocaman kocaman.Bacım bu sefer de bayağı bir olgun dolgun olmuş.Ortası yok mu bu işin?Şaka şaka düzelmiş düzelmiş de az biraz normalden biraz büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…