• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Evladım sen bizi ne sandın?? Senin bu yazı şekline çift yakın gözlüğü taksak da ne faide eder bilemem.Sen bizi 17 lik genç kızmı sandın.Yaşlandık bacım yaşlandık büyüt o yazı karakterini okuyamıyorum:(

ay kafayı yiyeceğim bu ne len ? yapamıyorum eskiye döndürün beni:ssz: beceremedim bi el atın

ay kafayı yiyeceğim bu ne len ? yapamıyorum eskiye döndürün beni:ssz: beceremedim bi el atın

hahahahahahaha ay u iş benim 10.sayfa işine benzedi ahahaahah öldüm gülmekten.Yalvar yakar Kazen e belkim yakarışlarını duyar:))))))

Vah Jelesec im vahh çok üzüldüm şimcik çakma üye seni:60:

kazen yada mune yardım edin yazılarım küçük ben düzeltemiyorum

bu arada jelesec tanıştıgıma cok cok cok memnun oldum canım darısı diger kızlara:3:

jelesec kafayı yemezse iidir:27:

bu arada jelesec tanıştıgıma cok cok cok memnun oldum canım darısı diger kızlara:3:

yeminle sinir oldum:18::25: kızlar düzeltemedim ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR olmadı olmuyor:43:

pantercim;bende çok memnun oldum gelirsin gelirim karşılıklı tanışırız:29:kızlar yürüyün çiğ köfte yemeye panter davet ediyor:56:

yeminle sinir oldum:18::25: kızlar düzeltemedim ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR olmadı olmuyor:43:

pantercim;bende çok memnun oldum gelirsin gelirim karşılıklı tanışırız:29:kızlar yürüyün çiğ köfte yemeye panter davet ediyor:56:

Aneeem kız iyice yedi kafayı.3 msj üstüste.Ogltkn yetiş bacım Jelesec imize bi şiiler oldu:18:

Babababababa hatun pro üye ya,altta üye ziyaretci bölümünde adı,kırmızı harflerle yazılı peh peh peeeeh....

Babababababa hatun pro üye ya,altta üye ziyaretci bölümünde adı,kırmızı harflerle yazılı peh peh peeeeh....

şimdi küfür edeceğim kadının ağzı bozuk diyecekler:30: ya ne pro imiş :) beni eskiye döndürün yazılarım hala küçük mü?

Son düzenleme:
Back