bende yapayım bari içeyim kıskandım sizleri
gııııı ogülü ucuz otel buldum1.500.herşey dahil bodrumda öyle beste hanım gibi 5.bin tele veremem bacım senle ben idareli kadınız yer kapalım mı ne dersin
söyle bakiim bacım, nereymiş o bodrumda? bilirsin bodrum benden sorulur
mailden at
pınar kangal acılı canımdoyurdum doyurdum buradayım
iki lafın belini kıralım tabi ya başka türlü geçmez hayat ..
ne zaman gideceğin bakim benim Barışa
Muhammet beye, toparlan da gidiver oluver şu burununu da göreyim , belki bende şu burnuma ufak bir dokunuş yaptırırım
Sucukları halletin.Ameliyatları bitirdin.Of anam tatil yeride seçildi.Ben yetişemem bu hıza bacım.
Hemde kelepiri bulundu.Geriye bir barışla barış imzalamak birde benim ufacıkkk dokunuş kaldı hemi
Sen denek görmeden hemde canlı denek görmeden dokundurtmassın bilirim..Muhammed beye karar vermiştim ama büyük ısrarlar sonucu nişantaşınada bir uğrarım barışmaya.
Belkım aklımı çelerler falan bilmiyorumki.Yanında eşantiyon bir ameliyat falan önerir.
Kısmet bakalım.Haftaya yollara düşüyorum.hemen haber verecem sanada.Koş koş dersem sakın gecikme tamam mı
:) ben seni beklerim yarı yolda hızı düşürürüm merak etme; var mı erken rezervasyon planın otel tavsiyen
yok görmeden dokunmadan hatta aynı evde yaşamadan olmaz dokundurtmamcanlı örnek şart
Görüş tabi benden de selam söylehatırlat beni pazarlık yapan sıkı sıkı de tanır uyuz olmuştu
:) ben seni beklerim yarı yolda hızı düşürürüm merak etme; var mı erken rezervasyon planın otel tavsiyen
yok görmeden dokunmadan hatta aynı evde yaşamadan olmaz dokundurtmamcanlı örnek şart
Görüş tabi benden de selam söylehatırlat beni pazarlık yapan sıkı sıkı de tanır uyuz olmuştu
Adamlar korkmasınlar.180 lik kesiyle slikon bantlarla burun sevdasına düşmüş diye
Kanıma girenler var desem yırtaymıyım acaba ki
Yok bacım yok barış bana sadece düş olur.Karnı bile illede kadına yaptırdık malumunuz.K.b.b ciye izin çıkarsa bir koşu gidip gelcem hemen.
Bahçelievler eski semtim yabancısı değilim.Haftaya oturacağız artık pazarlığa.
Korkuyorum bundan sonra ne peşine düşeceğim diye. Yok en iyisi burundan sonra üyelik iptali yapayım bari.Çıkar yolu yok bunun.
senin şu yazım diline bayılıyorumokurken gülmekten koptum
bantlar çıksın da öyle git bende sendenim malum yeni ameliyat oldum boğazda kesi devam eden bir tedavi ama ben karın için ne zaman izin çıkar diye genel cerraha soruyorumadam kesin ruh hali bozuk demiştir üyelik iptali çözüm değil bacım kanımıza girdi bu virüs
pişştttt, kaldırın totoları saat 9'u geçti !!!!
sana ve nlglp ye mailde yazdım bebeğim akşam çilingir sofrası vardı lahana akşam öğünümde yoktu bebem
Nlglpd hatun arkadaşları ile caddede kahve içiyoraradım kahkahalar havada uçuşuyordu oh hayat sarı şekere güzel
ben de şu an kahvemi içiyorum, kahkahamı seninle atıyom bebem...sarı şekerden neyimiz eksik. ı-hh
Bir yerinde dur yahu kurt mu var:44:
Y a Jelesec olaysın sen ya:)
Hani koca eve gelir hatun yok.Alt komşuda üst komşuda .yanda.altta.
topiğe geliyoz hatun yok.Zıp zıp.ara dur artık.Kımbilir nerde diye.
Neysekı alışıgızda şaşırmıyoruz.Nasılsa bir yerden çıkıyor.Çık çık gel sen tatlım.
buradayım canımogülüyü aradın mı ? cildiye doktoru için cumartesi yapacak mı işlem
Aradımda ne konuştuğumuz bizde kalsın
ben bilirim bebem 6.his...çok fena bende
ben bilirim bebem 6.his...çok fena bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?