• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

selamlar şekerentolar,

gece gece size bi bakiim dedim, topikte in cin top oynuyor:27: hadi toplaşın bakimm.

besteciim, canım ilgin için çok teşekkür ederim. Planımız doğrultusunda randevu aliciiiim :34:

nlocanım, o domates atan ikonu kazara koydum oraya ben, aslında dilliyi koymayı istemiştim. sonradan da düzeltmek zor geldi....alsana dilli :67:

edit : yine dometesli gelmiş. hatalarımdan ders almayı öğrenememişim belli...

son dememe, al sana dilli :76:

Dillerine kurbaaaağaeneeyyy:24:

selamlar şekerentolar,

gece gece size bi bakiim dedim, topikte in cin top oynuyor:27: hadi toplaşın bakimm.

besteciim, canım ilgin için çok teşekkür ederim. Planımız doğrultusunda randevu aliciiiim :34:

nlocanım, o domates atan ikonu kazara koydum oraya ben, aslında dilliyi koymayı istemiştim. sonradan da düzeltmek zor geldi....alsana dilli :67:

edit : yine dometesli gelmiş. hatalarımdan ders almayı öğrenememişim belli...

son dememe, al sana dilli :76:
Rica ederim canım ne demek :) planı jeloya söyleme çatlasın biraz kurtlu :1:

Dillerine kurbaaaağaeneeyyy:24:

Bi zamanlar çok eskiden Sabahları Seda sayan vardı.O derdi böyle kurbaaaaeeneeeyyy...heh okurken siz de ööle okuyun.Sahi ne oldu o kadına yaw:44: Hoş ben gündüzleri televizyon hiç açmam.Fırsatım da yok seyretmeye ama...çoook az sesle digiturk 422 dinlerim.Bir de keyfim yerindeyse 441 ola laaa Latinn Porto Riko ve Kübaa....ama bu ikonların hiçbiri latin dansı yapmıo.HEmen bildirelim editörlere:)

ayyyy uykusuz geceler basladi.

sana bir özel mesaj yazdım sende cevabı bizim topiğe yazınca eski doktorumun fanatik hastası yanlış anlamış:34: sana özelden yazdığım mesaj duruyordu yayınlanınca kapak oldu :23::23:

geçer günler hayırlısı olsun hakkında :16:

Son düzenleme:
nlglpd, senin şu albümdeki fotolarda ki çamaşırın rengi süper fuşya gibi olan :23:

Rica ederim canım ne demek :) planı jeloya söyleme çatlasın biraz kurtlu :1:

sana bir özel mesaj yazdım sende cevabı bizim topiğe yazınca eski doktorumun fanatik hastası yanlış anlamış:34: sana özelden yazdığım mesaj duruyordu yayınlanınca kapak oldu :23::23:

geçer günler hayırlısı olsun hakkında :16:

vallah ben bir sey anlamadim ki?

Ya dön yuvana.Çok gezen papuç olma sen.

İşimiz var estetiğimiz var.diyetimiz var.

Enerjini boşa harcayıp durma lazımsın sen buralara.Meşgul kadınsın sen.boşver.Ahmet Altanın abisi ismini hatırladım bir gün dediki

2 grup insan var

meşguliyetleriyle meşgul
2. grupsa başkalarının meşguliyetleriyle meşgul.....

Senin meşguliyetın çok bebem.Daha buruncuya gidecektik:1::1::1::1::1:

Buruncu dedim yaa.kop hadi:1::1::1:

aman aledaxs amma çok işimiz var yahu :ssz:

bende enerji :9:bol her türlü entirika ya... eğlenceye... ameliyata vs vs ye yeter canım

bayıldım 2.gurup insan olayına saol bebem çok iyi geldi :16:

Son düzenleme:
jelesecim,

kırmızı boyama etkinliğin hayırlı uğurlu olsun :) valla ne diyim, acayip zeki kadınsın. seninle aşık atılmaz:34:

ben kaçar, hepinizi öper yalar :76: :76:

nldglp, planı yarın sana mailden yazarım, kelek duymasın:1:

haydin, k.g.y, k.g.k :))

Ben de tam diyecektimki ogülatakane çık face den:) sen üstüne geldin:34:

çıktım :)

sana ve besteye beğen yaptım bol bol....
burdan yaptığım yetmiyo bi de ordan da yapiim dedim :))

jelesek, bak sana beğen yapmadım bebem, bi facein olaydı, beğenle donatırtım seni...

bu arada nldglp hanım, topikçi başımız, sayfamız 472 leri geçmiş...bu kadar kısa sürede bu kadar çene çalan başka dost bulamazdın valla...ellerimize, emeklerimize, geyiğimize sağlık :)

Back
X