Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

güzelim çözdüm zeki kadınım cildiye doktoru olayı ne olacak başka çok zekiyim çok

lahanayı bıraktın sanırım, düzgün yazmaya başlamışsın, üstelik beynin de açılmış

meltem hoşgeldin, öğretmendin dimi? kaçıncı kademede?

lahanayı bıraktın sanırım, düzgün yazmaya başlamışsın, üstelik beynin de açılmış

sana ve nlglp ye mailde yazdım bebeğim akşam çilingir sofrası vardı lahana akşam öğünümde yoktu bebem

Günaydın meltemcim; aman 2.tekirdağlı forumda ogltkn ve sen takıl takıl nasıl var mı heyecan :?

Heyecan yok canım ya çok şükür sadece bitse de kurtulsak diye düşünüyorum evet daha önce konuşmuştuk ogltknle çorluydu değil mi bende tekirdağ merkezdeyim

Evet öğretmenim branşım ingilizce tekirdağ merkezde bir anadolu lisesinde çalışıyorum

Heyecan yok canım ya çok şükür sadece bitse de kurtulsak diye düşünüyorum evet daha önce konuşmuştuk ogltknle çorluydu değil mi bende tekirdağ merkezdeyim

bitse geçse rahatla san çok doğrusun, sizin olduğunuz yerin havasından suyundan galiba ogltkn arkadaş da hiç heyecanlanmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…