Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Dillerine kurbaaaağaeneeyyy

Rica ederim canım ne demek :) planı jeloya söyleme çatlasın biraz kurtlu

Dillerine kurbaaaağaeneeyyy

Bi zamanlar çok eskiden Sabahları Seda sayan vardı.O derdi böyle kurbaaaaeeneeeyyy...heh okurken siz de ööle okuyun.Sahi ne oldu o kadına yaw:44: Hoş ben gündüzleri televizyon hiç açmam.Fırsatım da yok seyretmeye ama...çoook az sesle digiturk 422 dinlerim.Bir de keyfim yerindeyse 441 ola laaa Latinn Porto Riko ve Kübaa....ama bu ikonların hiçbiri latin dansı yapmıo.HEmen bildirelim editörlere:)

ayyyy uykusuz geceler basladi.

sana bir özel mesaj yazdım sende cevabı bizim topiğe yazınca eski doktorumun fanatik hastası yanlış anlamış sana özelden yazdığım mesaj duruyordu yayınlanınca kapak oldu

geçer günler hayırlısı olsun hakkında

Son düzenleme:
nlglpd, senin şu albümdeki fotolarda ki çamaşırın rengi süper fuşya gibi olan

Rica ederim canım ne demek :) planı jeloya söyleme çatlasın biraz kurtlu

vallah ben bir sey anlamadim ki?

aman aledaxs amma çok işimiz var yahu

bende enerji bol her türlü entirika ya... eğlenceye... ameliyata vs vs ye yeter canım

bayıldım 2.gurup insan olayına saol bebem çok iyi geldi

Son düzenleme:
jelesecim,

kırmızı boyama etkinliğin hayırlı uğurlu olsun :) valla ne diyim, acayip zeki kadınsın. seninle aşık atılmaz

ben kaçar, hepinizi öper yalar :76: :76:

nldglp, planı yarın sana mailden yazarım, kelek duymasın

haydin, k.g.y, k.g.k :))

Ben de tam diyecektimki ogülatakane çık face den:) sen üstüne geldin

çıktım :)

sana ve besteye beğen yaptım bol bol....
burdan yaptığım yetmiyo bi de ordan da yapiim dedim :))

jelesek, bak sana beğen yapmadım bebem, bi facein olaydı, beğenle donatırtım seni...

bu arada nldglp hanım, topikçi başımız, sayfamız 472 leri geçmiş...bu kadar kısa sürede bu kadar çene çalan başka dost bulamazdın valla...ellerimize, emeklerimize, geyiğimize sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…