Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

saol öğretmenim canım benim canım benim öğrettin her bişeyi ya kızlar şu canlı kanlı tanıştık seviyorum sizleri

iyi uykular canım yarın öpüşür yalaşırız yine

bu kez kesin kaçıyorum :))
sabah mümkünse topiği 480'e dayanmış bulayım :)) öptüm hepinizi güzel insanlar, sizi seviyorum :))

iyi geceler, tatlı rüyalar...

bu kez kesin kaçıyorum :))
sabah mümkünse topiği 480'e dayanmış bulayım :)) öptüm hepinizi güzel insanlar, sizi seviyorum :))

iyi geceler, tatlı rüyalar...

ver çoşkuyu :118::118::118:

yemezler o kadar yazamam güzel bir uyku uyuyacağım yüzümde gülümseme ifadesiyle

kızım benden kaçmaz sizin planınız ben sizim siz bensiniz

slm,
tamam simdi herseyi okuyunca anladim.
ya arkadaslar, arzum77 benimle simdiye kadar cok ama cok önemli bilgiler paylasti! Sagolsun birsürü soruma cevap vermeye calisti. Dr. hakkinda degil, ESTETIK hakkinda. Bunlari da paylastigi icin ona cok tskl. Kim nerde neyi yapacak, herkesin kendi karari. Bazilari memnun, kalir bazilari Dr. memnun kalmaz. SAdece bir sey söyleyebilirim, Arzum77 Meme Büyütme opr. cok basarili buluyorum!

Reklam amacli birsey yaptigina da inanmiyorum!!!!!!!!!! Kendisi zaten de hep belirtiyor, SONUCTAN COK MEMNUN. O kadar.

Böyle tatsiz seyler olacagina, lütfen tecrübelerimizi burada paylasalim, ona odaklanalim.Ufffff!

Tamamen Yanlis bir anlasma.

Merhaba aşkkitabı,bu konu hakkında artık daha fazla yorum yapmamak gerekiyor bence.Kim neyi istiyorsa onu yapar hür iradesi ile.Hepimiz sonuçlarımızdan memnunuz.Herkes kendi yolunu bulur mutlaka.Bizler zaten sonuçlarımızı göğüs küçültme topiğinde yeteri kadar açıklayıcı ve aydınlatıcı şekilde paylaşıyoruz.(Bu arada tatsızlık bizim tarafımızdan çıkarılmadı) Lütfen bu konu ile ilgili artık hiç bir şekilde ne isim vererek ne de olayı daha fazla uzatarak meşgul etmeyelim.Sevgilerimle.

sen nasıl okudun nereden anladın bilmiyorum :44:kimsenin memesini beğenmiyoruz yazmadık; kimse bilği vermiyor demedik, reklam yapıyor yazmadık!

o yüzden burada bunları yazman yersiz olmuş!!!!!! herkes istediği doktora gider ameliyatını olur kişinin kendi tercihi bu...Burada biz geyik yapıyoruz sadece... süreç paylaşmıyoruz bilğilendirme yapmıyoruz canım

Son düzenleme:

Sürüden ayrılanı kurt kaparmış gel bakalım sen buraya çıkma daha burdan daha cezan vardı senin hatırladın mı hani bizim kazaklar bereler

Sürüden ayrılanı kurt kaparmış gel bakalım sen buraya çıkma daha burdan daha cezan vardı senin hatırladın mı hani bizim kazaklar bereler

yok güzelim bağlasan durmam gezerim ben çok uzun zamandır uyarım bile yok ne cezası kazak mazak yok size

özelden mesaj yazmadigim icin, burada yazmak zorunda kaliyorum. sadece bu. Birde benim adim gecmisti bir konuda, sadece fikrimi bununla ilgli söylemek istedim. Herkesin fikrine saygim var.... iyi sohbetler

yok güzelim bağlasan durmam gezerim ben çok uzun zamandır uyarım bile yok ne cezası kazak mazak yok size

Yormayın benim canımı daha nekahat devresinde.Bestaanım bestaanım senin tarif edip,yardımcının yaptığı elde açma yemekten biz de isteriz ona göre haa bi beş kilo daha gitsin valla gelip yerim billa gelip yerim

özelden mesaj yazmadigim icin, burada yazmak zorunda kaliyorum. sadece bu. Birde benim adim gecmisti bir konuda, sadece fikrimi bununla ilgli söylemek istedim. Herkesin fikrine saygim var.... iyi sohbetler

teşekkürler sana da hayırlı ameliyatlar evet ortada yanlış anlaşılma vardı ama site yönetimi çözdü sorun yok

Bir 5 de ben vereyim bekliyorum dört gözle yaptıracagım :) atla gel canım o kadar uzak değilim :)

Aşkkitabı bu tür yazılarla konuyu uzatmak cevap hakkına neden oluyor.Bu da polemiklere sebep veriyor.Sonuçta gelsin cezalar,gitsin puanlar şeklinde katma değer olarak bizlere geri dönüyor.Lütfen anlayışla karşılayacağınızdan eminim.İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…