jelesecim,
kırmızı boyama etkinliğin hayırlı uğurlu olsun :) valla ne diyim, acayip zeki kadınsın. seninle aşık atılmaz
ben kaçar, hepinizi öper yalar :76: :76:
nldglp, planı yarın sana mailden yazarım, kelek duymasın
haydin, k.g.y, k.g.k :))
bu kez kesin kaçıyorum :))
sabah mümkünse topiği 480'e dayanmış bulayım :)) öptüm hepinizi güzel insanlar, sizi seviyorum :))
iyi geceler, tatlı rüyalar...
bu kez kesin kaçıyorum :))
sabah mümkünse topiği 480'e dayanmış bulayım :)) öptüm hepinizi güzel insanlar, sizi seviyorum :))
iyi geceler, tatlı rüyalar...
kızım benden kaçmaz sizin planınızben sizim siz bensiniz
ver çoşkuyu :118::118::118:
yemezler o kadar yazamamgüzel bir uyku uyuyacağım yüzümde gülümseme ifadesiyle
Bu 3 lü ikonun en sağdakinin suratına bayılıyorum
slm,
tamam simdi herseyi okuyunca anladim.
ya arkadaslar, arzum77 benimle simdiye kadar cok ama cok önemli bilgiler paylasti! Sagolsun birsürü soruma cevap vermeye calisti. Dr. hakkinda degil, ESTETIK hakkinda. Bunlari da paylastigi icin ona cok tskl. Kim nerde neyi yapacak, herkesin kendi karari. Bazilari memnun, kalir bazilari Dr. memnun kalmaz. SAdece bir sey söyleyebilirim, Arzum77 Meme Büyütme opr. cok basarili buluyorum!
Reklam amacli birsey yaptigina da inanmiyorum!!!!!!!!!! Kendisi zaten de hep belirtiyor, SONUCTAN COK MEMNUN. O kadar.
Böyle tatsiz seyler olacagina, lütfen tecrübelerimizi burada paylasalim, ona odaklanalim.Ufffff!
Tamamen Yanlis bir anlasma.
sen nasıl okudun nereden anladın bilmiyorum :44:kimsenin memesini beğenmiyoruz yazmadık; kimse bilği vermiyor demedik, reklam yapıyor yazmadık!
o yüzden burada bunları yazman yersiz olmuş!!!!!! herkes istediği doktora gider ameliyatını olur kişinin kendi tercihi bu...Burada biz geyik yapıyoruz sadece... süreç paylaşmıyoruz bilğilendirme yapmıyoruz canım
Sürüden ayrılanı kurt kaparmışgel bakalım sen buraya çıkma daha burdan daha cezan vardı senin hatırladın mı hani bizim kazaklar bereler
Sürüden ayrılanı kurt kaparmışgel bakalım sen buraya çıkma daha burdan daha cezan vardı senin hatırladın mı hani bizim kazaklar bereler
sen nasıl okudun nereden anladın bilmiyorum :44:kimsenin memesini beğenmiyoruz yazmadık; kimse bilği vermiyor demedik, reklam yapıyor yazmadık!
o yüzden burada bunları yazman yersiz olmuş!!!!!! herkes istediği doktora gider ameliyatını olur kişinin kendi tercihi bu...Burada biz geyik yapıyoruz sadece... süreç paylaşmıyoruz bilğilendirme yapmıyoruz canım
yok güzelim bağlasan durmam gezerim bençok uzun zamandır uyarım bile yok ne cezası kazak mazak yok size
özelden mesaj yazmadigim icin, burada yazmak zorunda kaliyorum. sadece bu. Birde benim adim gecmisti bir konuda, sadece fikrimi bununla ilgli söylemek istedim. Herkesin fikrine saygim var.... iyi sohbetler
Yormayın benim canımı daha nekahat devresinde.Bestaanım bestaanım senin tarif edip,yardımcının yaptığı elde açma yemekten biz de isteriz ona göre haabi beş kilo daha gitsin valla gelip yerim billa gelip yerim
özelden mesaj yazmadigim icin, burada yazmak zorunda kaliyorum. sadece bu. Birde benim adim gecmisti bir konuda, sadece fikrimi bununla ilgli söylemek istedim. Herkesin fikrine saygim var.... iyi sohbetler
Sürü mü:44: bunu ogüle görmesinhaftasonu programından vazgeçebilir bestemelodi hanımcım
Bir 5 de ben vereyim bekliyorum dört gözle yaptıracagım :) atla gel canım o kadar uzak değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?