iyi oldu canım bu programı söylemen..soranlara tam kaçta gireceğimi söyleyemiyordum:)
pipet de aklıma gelmezdi valla.. unutmam inşallah:)
Hoşgeldin lamia:) bu işe bentoprak bayılacak.Zira kendisi de düşünüyor yüzle ilgili bir operasyon.
bestaaaaa, ben de o gün -eğer kar yolları kapamazsa- istanbula gideceğim....hep beraber olabiliriz belki white rabbit ziyaretinde
saç da yok ki, saçını çekelim...hımm hımmm dilini bağlasak
Heyecan dorukta.Her şey çok güzel geçecek tereyağından kıl çeker gibi canım.Olduda bitti maşallah diyeceğiz.Bir problem olmaz ise geleceğim.Yapabileceğim bir şey olursa telim var alo demen yeterli öptüm
ay ne güzel haber bu böyle:)
bestaaaaa, ben de o gün -eğer kar yolları kapamazsa- istanbula gideceğim....hep beraber olabiliriz belki white rabbit ziyaretinde
kasimda ask baskadir diye bir filme bakmiya calisiyorum len beni öldürecek bu film yavas yavas dolmasi lazimmisssssss öldüm meraktan sonu ne
neyse kizlar ne haber iyisinizdir
cansınız, can:)
sadece sizi görmek istiyorum valla:) ama zorlamayın kendinizi, olursa:)
mesaj kutun dolu tatlişkom.temzilersen iyi olcak:)
iyi oldu canım bu programı söylemen..soranlara tam kaçta gireceğimi söyleyemiyordum:)
pipet de aklıma gelmezdi valla.. unutmam inşallah:)
Nöbet kontrol :) nöbetçi sitede ama konu başında değilsabahda hava atar artık siz uyudunuz ben bekledim diye
saçlarım hızla uzuyoooo bikeremmmm
yok yok senin cezanı jelesec kesecek bestenin dediği gibi :) o enerjiyle kim bilir ne fikirler gelir onun aklına :) Bugüne endokrinoloji randevusu vardı, tedavi süreci belli olacak sanırım. Dua edelim arkadaşımıza, her şey en güzelinden en kolayından olsun inşallah.
beste, biz bu dazlağın sabaha karşı yazılarına alışmıştık ama seninki de 4:14 muş şekerim. Hayır olsun o saatte? Yoksa sırf bu dazlağı kontrol için mi
Canım sen nerde oluyorsun amelıyatını? Hayırlısı olsun sanada çabuk toparlarız umarımşimdiden geçmişolsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?