Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir gündü. Hepinizle tanıştığım için çok memnunum. Sevgiler
Çok güzel bir gündü. Hepinizle tanıştığım için çok memnunum. Sevgiler
merhaba,
d beden taktığına göre ve zayıfken de büyük göğüslerin olduğu için toplamadan ziyade muhtemelen küçültme ameliyatı olacaksın. Gerçi dikleştirme sırasında da göğüsün küçüldüğü biliniyor ama tabi ki küçültme operasyonu kadar büyük bi değişim olmayacaktır. Silikon ile ilgili kısım doktorun yorumuna yada tekniğine kalmış olacak. Ben de meme küçültme oldum ancak üst lobumun boş kalmaması için doktorum silikon önerdi. Kabul ettim. Ve çok küçük protezler takıldı kas altına. Yine aynı doktora ameliyat olan bir sürü arkadaşımız var ki, bazılarına doktorum bunu önermemiş bile. Bu dediğim gibi doktorun muayene sonrasında göğüslerinin deformasyonunu dikkate alarak önereceği kısım olacaktır.
hamilelikle ilgili yazdığın kısmı atlamışım....
öncelikle sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle. Sonrasında da emzirme ve sonrasında minimum 3 ay bekleme gibi bir sürecin olacak. Ben oğlumu sütten kesip, 3. ayımda ameliyat olmuştum. Ama 2 yıl emzirmeme ve 3 ay da beklememe değdi. Tekrar hayırlı doğumlar..
canlarıııım:)
ya çok teşekkür ederim geldiğiniz için.o kadar mutlu oldum ki sizi tanıdığıma:)
o "biri"nin de sesini duydum, o bile güzel oldu.. kendisini de artık hastane odasında göreceğim galiba, olsun ama:)
Jefferson Airplane - White Rabbit (Grace Slick, Woodstock, aug 17 1969) - YouTube
Tatlı,güzel,sevimli beyaztevşan bu sana unutmadım
Jefferson Airplane - White Rabbit (Grace Slick, Woodstock, aug 17 1969) - YouTube
Tatlı,güzel,sevimli beyaztevşan bu sana unutmadım
Nlglpd, benim kaza geçiren canım ciğerim arkadaşım silikon Sevda diye lakap taktığım gırgır yaptığım uzun yol dostum son 5.6.aydır eurovision 2012.birincisinin parçasını çok dinliyordu onu senden rica etsem olur mu?
Nlglpd, benim kaza geçiren canım ciğerim arkadaşım silikon Sevda diye lakap taktığım gırgır yaptığım uzun yol dostum son 5.6.aydır eurovision 2012.birincisinin parçasını çok dinliyordu onu senden rica etsem olur mu?
Tabii ki Jelesec im neden olmasın.Allah gençliğine çocuğuna ailesine ve tüm sevenlerine bağışlasın.
Eurovision 2012 İsveç Loreen - Eurovision Birincisi 26.05.2012 - YouTube
ya canım, tekrar tekrar geçmiş olsun.. ama çok şükür ki iyiymiş. yine haberlerini verirsin..umarım taburcu haberi olur bir sonraki...
ya canım, tekrar tekrar geçmiş olsun.. ama çok şükür ki iyiymiş. yine haberlerini verirsin..umarım taburcu haberi olur bir sonraki...
Güzel bir günün ardından herkese merhabalar.Jelesece arkadaşına çok geçmiş olsun canım.İyi olmasına çok sevindim.