• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

merhaba,
d beden taktığına göre ve zayıfken de büyük göğüslerin olduğu için toplamadan ziyade muhtemelen küçültme ameliyatı olacaksın. Gerçi dikleştirme sırasında da göğüsün küçüldüğü biliniyor ama tabi ki küçültme operasyonu kadar büyük bi değişim olmayacaktır. Silikon ile ilgili kısım doktorun yorumuna yada tekniğine kalmış olacak. Ben de meme küçültme oldum ancak üst lobumun boş kalmaması için doktorum silikon önerdi. Kabul ettim. Ve çok küçük protezler takıldı kas altına. Yine aynı doktora ameliyat olan bir sürü arkadaşımız var ki, bazılarına doktorum bunu önermemiş bile. Bu dediğim gibi doktorun muayene sonrasında göğüslerinin deformasyonunu dikkate alarak önereceği kısım olacaktır.

hamilelikle ilgili yazdığın kısmı atlamışım....
öncelikle sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle. Sonrasında da emzirme ve sonrasında minimum 3 ay bekleme gibi bir sürecin olacak. Ben oğlumu sütten kesip, 3. ayımda ameliyat olmuştum. Ama 2 yıl emzirmeme ve 3 ay da beklememe değdi. Tekrar hayırlı doğumlar..

Cok teşekkür ederim CNm,
Zaten ben bebeğim emdigi sürece kesinlikle düşünmüyorum
Ama şimdiden araştırmak istiyorum
Benim toparlama gibi olacak
Suan hem büyüdüler hemde sarktılar
Tahminim bana da protez önerecek
İsin kötüsü benim esim de pek sıcak bakmıyor

canlarıııım:)
ya çok teşekkür ederim geldiğiniz için.o kadar mutlu oldum ki sizi tanıdığıma:)
o "biri"nin de sesini duydum, o bile güzel oldu.. kendisini de artık hastane odasında göreceğim galiba, olsun ama:)

Topiğimizin sevgili ve bir o kadar da değerli üyeleri,çok güzel bir gündü.Ben çok heyecanlı ve de mutluydum.Geldiğiniz için ve sizler gibi birbirinden nadide insanlarla tanıştığım için tekrar tekrar teşekkür ederim.

Bu buluşmamızın tekrarını çarçabuk diliyorum.Zira gelemeyen ve aklı kalanlar çok şey kaçırdınız:34: İnşallah bir sonrakine tam kadro olarak devam ederiz.Hepinize sonsuz sevgiler...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Nlglpd, benim kaza geçiren canım ciğerim arkadaşım silikon Sevda diye lakap taktığım gırgır yaptığım uzun yol dostum son 5.6.aydır eurovision 2012.birincisinin parçasını çok dinliyordu onu senden rica etsem olur mu?

ya canım, tekrar tekrar geçmiş olsun.. ama çok şükür ki iyiymiş. yine haberlerini verirsin..umarım taburcu haberi olur bir sonraki...

ya canım, tekrar tekrar geçmiş olsun.. ama çok şükür ki iyiymiş. yine haberlerini verirsin..umarım taburcu haberi olur bir sonraki...

Nil karaibrahimgil seni bizim nlglpd ona benzetmiş çok doğru çok masum bir yüzün var canım...

Çok şükür canım iyi, hayat boş anlık herşey ne olacağını kestirmek imkansız

Nil karaibrahimgil seni bizim nlglpd ona benzetmiş çok doğru çok masum bir yüzün var canım...

Çok şükür canım iyi, hayat boş anlık herşey ne olacağını kestirmek imkansız

Güzel bir günün ardından herkese merhabalar.Jelesece arkadaşına çok geçmiş olsun canım.İyi olmasına çok sevindim.

Back