Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kizlar yani biz uzakdayiz diye bana nisbetmi yapiyorsunuzzzz artik bende resimlerle yetinirim ne yapimmm
bende zengin bir hatun deyilimki ucaga atlayimda gelemmmmm ama iste gelemiyoruzzzzzz
artik bizde bulusma resimlerini bakariz demiiiiii

kizlar yani biz uzakdayiz diye bana nisbetmi yapiyorsunuzzzz artik bende resimlerle yetinirim ne yapimmm
bende zengin bir hatun deyilimki ucaga atlayimda gelemmmmm ama iste gelemiyoruzzzzzz

Vallahi ne diim madem topiğin zengini benmişim,gönderivereyim sana da uçaklarımdan birini Ama resim felan koymam buraya kızlar.Kafamdan aşağısı zaten resimlerimde var.Bir de kafamı koyarsak tam deşifre halleri:))

12.gibi vermedi mi doktor neyse 1.gibi buluşuyoruz yakın yer zaten geçersin hemen sende doktora canım

Her zamanki yer değil mi Jelesec? Hem doktora gidip gelmek kolay olur.Beste çocukla gelirse ona da çok iyi olur.Oyalarlar orda.

Kaç kişi oluyoruz ?

Bu arada kulübe az giriyorsun jelesec hanım.Gözümden kaçmıyor değil

Ama özledik ogülem ya

Nldglp,Jelesec,Beste,Beyaztavşan,bentoprak,kartopu benim bildiğim gelmek isteyenler.Başka varmı?şimdilik 6 kişiyiz.

bu arada kulübe az giriyorum öylemi :44: uleeeeen kelin köre dilimi var:76::76::76: ben az giriyorsam sen hiç girmiyon ya

rabbittin tekirdağdan buraya yetişme sorunu çıktı galiba 7.si olsun rahat rahat olsun diyor yazacak kendi zaten ben kızlara da uyar dedim amma sizler ne dersiniz bilemem:26:

yok bebem ne nisbeti atla gel sende ahanda şurası

kafalar olmadan olur resim olayı:2:

Bana uyar arkadaşlar.Cuma da tam gün boşum.

Bana uyar arkadaşlar.Cuma da tam gün boşum.

bunu bildiğimden yüz buldum da söyleyebildim jelesec'e:)

canlar, benim bir mr çektirmem gerekti ve yarına alamadık randevuyu, perşembe verdiler.çok zor olacak o saatte yetişmek.
o nedenle cuma öğlene doğru-öğlen ya da cumartesi olabilir.

ama çok istiyorum ben hepinizi görmeyi.uymaz derseniz mr'ı ertelemeyi göze aldım, öyle yani:)

Cuma bana tam gün uyuyor dediğim gibi.Ama cumartesi bana imkansız

Bana her yol paris anam aç gelin şöyle ziyafet çekelim muhabbetin dibine vuralım eğlenelim coşalım:118:

beyaz tavşan sen bizleri değilde oramızı buramızı mı görmek istiyon yoksa bizlerle tanışmak bahane ameliyat yerlerini görmek şahane ben göstermem ona göre jubüleyi yaptım ben

beyaz tavşan sen bizleri değilde oramızı buramızı mı görmek istiyon yoksa bizlerle tanışmak bahane ameliyat yerlerini görmek şahane ben göstermem ona göre jubüleyi yaptım ben

ahahah, yok be canım:) ben kararımı verdim zaten, sizi görmem yeterli:)

ya aç gelin cidden. hatta geç kahvaltı-brunch gibi bir şey yapsak ya cuma günü..

Bebiş o kadar da abarmayalım.Çok yemek yooook.Vallaha Baycan alır kokusunu gelir hepimizi döner bıçağıyla kuşbaşı keser:18:

buradan baycana haber uçuranın kafasını uçururum adama yüzümüz olmaz şurası yamuk burası şiş demeye görürse o donatılmış masayı

hele bir buluşmada sabah oturduk yemeye akşam 4.de geliyordu kalktık ogülü senin olduğun toplantıda

e beni de çarşaf çarşaf resimlerden gördü.Ben de göstermem:)Geriye bir tek Baycan kalıo. Baycan göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…