kizlar yani biz uzakdayiz diye bana nisbetmi yapiyorsunuzzzz artik bende resimlerle yetinirim ne yapimmm
bende zengin bir hatun deyilimki ucaga atlayimda gelemmmmm ama iste gelemiyoruzzzzzz
artik bizde bulusma resimlerini bakariz demiiiiii
12.gibi vermedi mi doktor neyse 1.gibi buluşuyoruz yakın yer zaten geçersin hemen sende doktora canım
selam tüm canikolar,
geldim hızlıca okudum, çok güldüm (kırıştım tabi yine, nldglp hem topik sahibi, hem de en zengin sensin diye senden alcam kaz ayaklarının botox parasını )sizi sevdiğimi bi kez daha anladım. bugünler iş de, okul hayatı da pek bi yoğunbu yüzden istediğim gibi şeeedemedim topiğe, ama ismi çok afilli olmuş, çok beğendim x 41
elemtere fiş kem gözlere şiş, ne kadaaan çok okunmuşuz. 100.000 li rakamlara inşalllahhhhhh
Geyik yapacak kimse kalmamış ben gidiyom şimdi gelirsiniz
Her zamanki yer değil mi Jelesec? Hem doktora gidip gelmek kolay olur.Beste çocukla gelirse ona da çok iyi olur.Oyalarlar orda.
Kaç kişi oluyoruz ?
Bu arada kulübe az giriyorsun jelesec hanım.Gözümden kaçmıyor değil
kizlar yani biz uzakdayiz diye bana nisbetmi yapiyorsunuzzzz artik bende resimlerle yetinirim ne yapimmm
bende zengin bir hatun deyilimki ucaga atlayimda gelemmmmm ama iste gelemiyoruzzzzzz
artik bizde bulusma resimlerini bakariz demiiiiii
bu arada kulübe az giriyorum öylemi :44: uleeeeen kelin köre dilimi var:76::76::76: ben az giriyorsam sen hiç girmiyon ya
rabbittin tekirdağdan buraya yetişme sorunu çıktı galiba 7.si olsun rahat rahat olsun diyor yazacak kendi zaten ben kızlara da uyar dedim amma sizler ne dersiniz bilemem:26:
Bana uyar arkadaşlar.Cuma da tam gün boşum.
bunu bildiğimden yüz buldum da söyleyebildim jelesec'e:)
canlar, benim bir mr çektirmem gerekti ve yarına alamadık randevuyu, perşembe verdiler.çok zor olacak o saatte yetişmek.
o nedenle cuma öğlene doğru-öğlen ya da cumartesi olabilir.
ama çok istiyorum ben hepinizi görmeyi.uymaz derseniz mr'ı ertelemeyi göze aldım, öyle yani:)
Cuma bana tam gün uyuyor dediğim gibi.Ama cumartesi bana imkansız
Bana her yol parisanam aç gelin şöyle ziyafet çekelim muhabbetin dibine vuralım eğlenelim coşalım:118:
bunu bildiğimden yüz buldum da söyleyebildim jelesec'e:)
canlar, benim bir mr çektirmem gerekti ve yarına alamadık randevuyu, perşembe verdiler.çok zor olacak o saatte yetişmek.
o nedenle cuma öğlene doğru-öğlen ya da cumartesi olabilir.
ama çok istiyorum ben hepinizi görmeyi.uymaz derseniz mr'ı ertelemeyi göze aldım, öyle yani:)
beyaz tavşan sen bizleri değilde oramızı buramızı mı görmek istiyon yoksabizlerle tanışmak bahane ameliyat yerlerini görmek şahane ben göstermem ona göre jubüleyi yaptım ben
Bebiş o kadar da abarmayalım.Çok yemek yooook.Vallaha Baycan alır kokusunu gelir hepimizi döner bıçağıyla kuşbaşı keser:18:
beyaz tavşan sen bizleri değilde oramızı buramızı mı görmek istiyon yoksabizlerle tanışmak bahane ameliyat yerlerini görmek şahane ben göstermem ona göre jubüleyi yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?