• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hahaha küfenin resmi var sadece ben yerken yok :56: hiç aklımda yoktu ispiyon falan nasıl diyeyim ilk beni camdan atar zaten bu ara çok gözüne batıyorum :5: her seferinde kilolar gidecek :(

gelen iletide sen yazıyon bacım ne yemedin de anı olsun diye fotoğraf mı çektirdin :1:

aynen öyle, amma maceralı oldu:)

yalnız, şu kadar garip programın içinde bu görüşmeyi bu kadar önemsiyor olmamı bir türlü anlamlandıramıyor erkek arkadaşım:))

neyse, kabullendi ama:)

bak getir onuda anlar o zaman olayı :1:

Erkekler bizim kadar zeki değiller canım onlara bu buluşmalar garip gelir hele benim ki ilk zaman kafayı mı yedin ne işin var tanımadığın insanlarla dedi:26: ama şimdi kabullendi isimlerini biliyor telde konuştuğu da oldu artık daha rahatım

yok be canım, göreceksin zaten; öyle güzel bir görüntü yok:)
sen naptın bu arada diyet işini? nasıl gidiyor?

Valla dr bana protein yiyeceksin bol bol dediği için öyle yapmaya çalışıyorum tam dikiş tutturamadım daha :( bir gaza geliyorum sonra bıkıyorum şimdi yeniden başladım bakalım

bak getir onuda anlar o zaman olayı :1:

Erkekler bizim kadar zeki değiller canım onlara bu buluşmalar garip gelir hele benim ki ilk zaman kafayı mı yedin ne işin var tanımadığın insanlarla dedi:26: ama şimdi kabullendi isimlerini biliyor telde konuştuğu da oldu artık daha rahatım

aman canım ya,biraz rahat kalırım, boşver:) ama siz eşleri getirdiğiniz bir buluşma olursa mutlaka getiririm, renk katar olaya:)

Valla dr bana protein yiyeceksin bol bol dediği için öyle yapmaya çalışıyorum tam dikiş tutturamadım daha :( bir gaza geliyorum sonra bıkıyorum şimdi yeniden başladım bakalım

öğrendiklerimi aktarmaya çalışırım cuma günü canım, epey tecrübelendim bu konuda artık:) son 3 kiloyu da senle veririz:)

Back