Amanıııın bakmalara doyamamışlar
Benim pro kartın parasının faizi ile ev alınmıştır bunca zaman oldu kart gelmedi hala:26:
toplantıya yetişse bari kolye yapıp boynuma takacaktım kızlara hava olsun diye
günaydın arkadaşlar, istanbula kar geliyor herhalde hava buz gibi :2:
Merhaba kızlar yeni arkadaşlar görüyorum onlarda hoşgeldi :) 6 sında buluşma kararı ne alemde havada bozdu perşembe kar olursa bana zor olacak
Merhaba kızlar yeni arkadaşlar görüyorum onlarda hoşgeldi :) 6 sında buluşma kararı ne alemde havada bozdu perşembe kar olursa bana zor olacak
hava durumuna baktım, perşembe yağmur bile yok:)) kaçamazsın beste:)
Topigin tüm güzellerine benden de Günaydınlar.
Evet kartopu çok soguk. gelıyor sanırım kar ve kartopu:)Sen mı yolluyorsun yoksa.
Neredesin merak ettim :26: telinde cevap vermedi seninle uğraşmayınca boşluk da hissediyorum kendimi
yaaa, lütfen
öğlen civarı buluşuyoruz.. ben doktordan randevuyu 3.30'a alabildim ama biz 1 gibi buluşacağız, değil mi canlar?:)
buluşma okey mekanı özelden yazarım bu kez değişik yer olsun dedim ama yine oralarda öğlen yemeği yiyelim diyoruz gerçi sen diyette sin neyse kebap bol orada
bestem sana baştan fit oluyordum amma şimdi aşk yaşıyorumhani geçmişte bi insan bu kadar mı saf olur diye kızıyordum anladın sen onu
kızı da al gel iyi olursa çocuk odası var mekanda
selam tüm canikolar,
geldim hızlıca okudum, çok güldüm (kırıştım tabi yine, nldglp hem topik sahibi, hem de en zengin sensin diye senden alcam kaz ayaklarının botox parasını )sizi sevdiğimi bi kez daha anladım. bugünler iş de, okul hayatı da pek bi yoğunbu yüzden istediğim gibi şeeedemedim topiğe, ama ismi çok afilli olmuş, çok beğendim x 41
elemtere fiş kem gözlere şiş, ne kadaaan çok okunmuşuz. 100.000 li rakamlara inşalllahhhhhh
Selam canım hg din sen buluşmaya gelemiyorsun değil mi hafta içi çok sayfa yazılıyor artık aklımda tutamıyorum da :)
yok be bestecim, benim hafta içi gelmem pek mümkün değil. Bu pazar oradayım ama, ailesel sebeplerden dolayı zaman kalmayacak muhtemelen. Ancak çok büyük ihtimalle sonraki hafta da yine istanbul'da olacağım. O zaman sizlere uygun olursa görüşmeyi çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?