• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

aaaa topiğin adımı değiştii neler kaçırmışım nelerrrr

ya sevgili arkadaşım bizimde var yavrucuklarımz amma velekin :p bu dünya ne bize yaradı ne onlara yarıcak erkenden gitmek en iyisi :9: :10:

sende ne karamsarsın arkadaşım :25: madem öyle düşünüyon ne oranı buranı estetik yaptırıyorsun? diğer dünyaya erken gitmeye niyetin var ise cesedim yakışıklı güzel olsun diyen gruptansın herhal :26::26::26:

sende ne karamsarsın arkadaşım :25: madem öyle düşünüyon ne oranı buranı estetik yaptırıyorsun? diğer dünyaya erken gitmeye niyetin var ise cesedim yakışıklı güzel olsun diyen gruptansın herhal :26::26::26:

aynen aynen bu gaci güzelmiş desinler cehenneme gitmesin cennetin böyle güzelliklere ihtiyacı var desinler cenneti garantileyim diyerekten böyle yani bağlayamadım sonunu :52: :52:

bu havalarda şaşırdı bir bakıyosun fırtına kıyamet bir bakıyosun günlük güneşlik 21 aralık kesin kesin :D :15:

Sana Lady Gag diyebiliimiyim bundan sonra? Keyfinin kahyası yaz yaz bitmiyor...Ya da kısaca Gag :34:

vallahi yaa şu kullanıcı adını değiştirsem ben kendime zor geliyorum :)) senin kullanıcı adıda ne ifade ediyor bilemiyorum teleafuzu yok gibi :1: GaG :D ama alınmasın sonra başkaları tek onlar gaglıyoda :27:

bu havalarda şaşırdı bir bakıyosun fırtına kıyamet bir bakıyosun günlük güneşlik 21 aralık kesin kesin :D :15:[/QUOTE

ağzını hayıra ....bayıra aç derlerdi eskiden :1::1::1:

21.aralık değip durma yahu daha bu dünyada işim var benim:24:

napcennn yaaa boş ver öte tarafta yaparık yapceklerimizi sıfır acısız estetikler parmağımızı şıklatcaz olcak herşey :47:

vallahi yaa şu kullanıcı adını değiştirsem ben kendime zor geliyorum :)) senin kullanıcı adıda ne ifade ediyor bilemiyorum teleafuzu yok gibi :1: GaG :D ama alınmasın sonra başkaları tek onlar gaglıyoda :27:

dürülmemiş hesaplarını başka yerde dür karga :ssz: göndermemi yapıyon sen bakim:51::51::51:

Benim pro kartın parasının faizi ile ev alınmıştır bunca zaman oldu kart gelmedi hala:26:

toplantıya yetişse bari kolye yapıp boynuma takacaktım kızlara hava olsun diye :25::25:

Back