- 1 Eylül 2012
- 913
- 92
- 298
uleeeen benim minik yavrum var 21.aralık bana uğramasın
ya sevgili arkadaşım bizimde var yavrucuklarımz amma velekin bu dünya ne bize yaradı ne onlara yarıcak erkenden gitmek en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uleeeen benim minik yavrum var 21.aralık bana uğramasın
aaaa topiğin adımı değiştii neler kaçırmışım nelerrrr
ya sevgili arkadaşım bizimde var yavrucuklarımz amma velekin bu dünya ne bize yaradı ne onlara yarıcak erkenden gitmek en iyisi
Hadi bakalım bütün kızlar...
Nil Karaibrahimgil - Bütün Kızlar Toplandık - YouTube
Oldu mu jelesecim?
sende ne karamsarsın arkadaşım madem öyle düşünüyon ne oranı buranı estetik yaptırıyorsun? diğer dünyaya erken gitmeye niyetin var ise cesedim yakışıklı güzel olsun diyen gruptansın herhal :26::26::26:
aynen aynen bu gaci güzelmiş desinler cehenneme gitmesin cennetin böyle güzelliklere ihtiyacı var desinler cenneti garantileyim diyerekten böyle yani bağlayamadım sonunu
nlglpd, bu arada açtığın başlık 26,656.kere görüntülenmiş maşallah
bu havalarda şaşırdı bir bakıyosun fırtına kıyamet bir bakıyosun günlük güneşlik 21 aralık kesin kesin [/QUOTE
ağzını hayıra ....bayıra aç derlerdi eskiden
21.aralık değip durma yahu daha bu dünyada işim var benim
Sana Lady Gag diyebiliimiyim bundan sonra? Keyfinin kahyası yaz yaz bitmiyor...Ya da kısaca Gag
Amanıııın bakmalara doyamamışlar
bu havalarda şaşırdı bir bakıyosun fırtına kıyamet bir bakıyosun günlük güneşlik 21 aralık kesin kesin [/QUOTE
ağzını hayıra ....bayıra aç derlerdi eskiden
21.aralık değip durma yahu daha bu dünyada işim var benim
napcennn yaaa boş ver öte tarafta yaparık yapceklerimizi sıfır acısız estetikler parmağımızı şıklatcaz olcak herşey
vallahi yaa şu kullanıcı adını değiştirsem ben kendime zor geliyorum :)) senin kullanıcı adıda ne ifade ediyor bilemiyorum teleafuzu yok gibi GaG ama alınmasın sonra başkaları tek onlar gaglıyoda
vallahi yaa şu kullanıcı adını değiştirsem ben kendime zor geliyorum :)) senin kullanıcı adıda ne ifade ediyor bilemiyorum teleafuzu yok gibi GaG ama alınmasın sonra başkaları tek onlar gaglıyoda
tövbeeeeee ne haddimedürülmemiş hesaplarını başka yerde dür karga göndermemi yapıyon sen bakim
Kendine bak diyosun